• Frulle

    Tantvarning 5

    Äh alla är ju offline så jag skriker lite ändå!!

    KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Frulle

    haha...
    Kuk är ett himla bra svärord faktiskt..

    Förlåt om någon blev förnärmad!


    feministbrud skrev 2009-07-09 17:10:17 följande:
    Jag är online. Jag hör. Skrik på dig bara!
  • Frulle


    Jaa men det är rätt.. Jag säger sällan fitta nu för tiden när jag svär.. Ok KANSKE om jag slår i tån eller nåt, men kuk är bättre!
    feministbrud skrev 2009-07-09 17:54:23 följande:
    Nu måste jag ju bara berätta en kul historia på det temat:Jag bodde i Österrike och en kväll när jag och mitt gäng var lagom lulliga och på väg hem träffade vi en fransman. Han frågade varifrån vi kom och när han hörde Sverige från mig så sa han att han kunde en mening på svenska: - Hej din jävla fitta! Jättekul (not) och jag översatte för de andra. Sedan fann jag mig och sa till honom att jag visste något mycket häftigare och grövre att säga (jag blinkade lite så att han verkligen skulle fatta att han skulle få höra något bra): - Hej din jävla kuk!Min feministiska kompis från Slovakien sa åt mig att man aldrig ska svära med sitt eget könsorgan och hon var mycket glad över att jag lärt honom att säga kuk istället för fitta. En vecka senare brände jag mig på spisen och skrek högt: - Jävla fitta! Min slovakiska vän var uppmärksam och sa till mig: - Nein Hanna, jävla kuk.Så rätt!
  • Frulle

    Allt går med våld och vaselin!!!


    didis skrev 2009-07-09 18:16:35 följande:
    Mina mamma brukar skrika "jävla helvete kuken i örat" är on blir förbannad (mest när o kör bil eller syr).Rätt effektivt de också! Fast hur får de in det manliga knsorganet i örat egentligen?
  • Frulle

    haha!! Jag skrev ju KUUUUUK förut pga målning som INTE gick så bra som jag hoppats! Men jag löste det som så att jag ringde mickes jobbarkompis.. Nu står han i trappen och målar!!

    En kvinnas list!

    (sorry feminist)

  • Frulle

    haha! Jaa jag skyller på fittan!


    feministbrud skrev 2009-07-09 19:46:19 följande:
    Inget att be om ursäkt för! Man gör vad man är bäst på, så länge man inte skyller på sitt kön när man är dåligt på något
  • Frulle

    Nej men jag skyller på min LÄNGD! Och det har jag aldrig behövt gnälla på att jag är för kort förut. Jag är faktiskt 177 cm. Men Stefan som är här är 1,99 och på det så har han ett par aparmar!

  • Frulle

    Jag har mina talanger!!


    feministbrud skrev 2009-07-09 19:48:47 följande:
    Målar du med fittan?
  • Frulle

    Och här är en 3:e gräsänkling! Micke är ju borta med barnen!


    didis skrev 2009-07-09 19:52:23 följande:
    Då är vi gräsänkor båda två! (Även om det egentligen är maken om är gräsänkling).*skål!*
  • Frulle

    *sluuurp*
    Tack.


    didis skrev 2009-07-09 20:03:33 följande:
    Då skall du få ett glas vin du också!!*vassego*
Svar på tråden Tantvarning 5