• Cantaton

    Tantvarning 5

    Nja, det blir nog först film o sen sova


    passionsblomman skrev 2009-07-29 19:22:41 följande:
    Härligt att et gick bra Mulle!Cantaton: sova tror jag! Hej Aleta!Usch, jag blev helt yr och svag här nu mitt i all målning. Jag fick lov att pausa. Idag har inte varit en effektiv dag alls. Känner mig nästan lite febrig. Det passar dåligt in isåfall.
  • Cantaton

    Men jaaa! Jag har ju sovit hela dagen! Att jag klarade av att se en hel film är ett under. Jag är vanligtvis alldeles för rastlös för det. Nu ska jag sova för natten.

    Kram på er


    Fjällbruttan skrev 2009-07-29 22:29:02 följande:
    Heeeej....Grattis blomman, skönt med ögat Frulle, kantareller vill jag ha och cantaton, sov!
  • Cantaton

    Oj vad jag inte hade lust att åka och jobba idag. Men nu är jag på ett kontor i alla fall.. Lär ju inte somna hela tiden som igår i alla fall...!

  • Cantaton

    Haha, jo, det tror jag faktiskt att man kan Men jag verkar inte vara i det läget just nu.


    Aleta skrev 2009-07-30 10:04:21 följande:
    Soldemor, jag tyckte väl att den där mäklaren verkade märklig. Hoppas det kan bli något.Fjällbruttan, oj oj oj. Stackars Saga och stackars er!Cantaton, sömn kan man väl inte få för mycket av?!Heloise, nu blev jag nyfiken, du kan väl inboxa?Passionsblomma, du är så himla duktig! Önskar jag var åtminstone hälften så driftig som du.
  • Cantaton

    Hihi


    Aleta skrev 2009-07-30 10:13:26 följande:
    Inte när man har småbarn i alla fall! Jag skulle kunna somna stående om jag bara fick!
  • Cantaton

    För att jag sitter på ett kontor, precis som han gör Men jag kanske inte stannar hela dagen, utan just åker hem och sover lite middag senare. Lunch går jag ut och äter med de andra på kontoret idag (mest för att jag glömde min matlåda hemma..)


    Fjällbruttan skrev 2009-07-30 10:34:10 följande:
    Cataton, varför inte vila lite middag?? Kan inte sambon komma med lunch till dig och sen vilar ni middag ihop och myser
  • Cantaton

    Åh, får jag vara lite efter-nyfiken?


    Heloise skrev 2009-07-30 11:15:08 följande:
    Ni som ville ha inboxat har fått mail
  • Cantaton

    Ja planera som om kursen blir av Ooo godkonfisar. Är lite avis på syrran som åker på läger med sina idag. Jag har ju redan "avklarat" mitt...!


    Soldemor skrev 2009-07-30 11:22:10 följande:
    Helt klart borde det vara min tur! Ett storhus är ett med två våningar, till skillnad från vårt på samma område som är på en plan, sådana hus har två el tre rum.Nu är jag inte jätteduktig på sådant här, men jag försöker med en länk:www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/461454Nya chefen är fortfarande på semester, så jag vet inget om hur det går med kursen än, men jag försöker planera lite som om jag skulle få gå den och är antagen, bl a när det gäller konfirmanderna. Jag vet förhoppningsvis mer när jag kommer tillbaks från semestern (fyra veckor utan dator = 4 tantlösa veckor, huu vad hemskt!)
  • Cantaton

    Wow! Borta länge?


    TinkerBelle skrev 2009-07-30 13:33:18 följande:
    Hej tanter, hinner inte vara här länge. Står med ena foten i resväska. Ikväll bär det av till Kina. Läget är under kontroll, men jag ahr ändå lite resfeber.Hoppas ni alla mår bra!*Kramar*
Svar på tråden Tantvarning 5