• Cantaton

    Tantvarning 5

    Hej damer. Jag ska läsa ikapp lite senare. Just nu sitter jag och ska ta upp ett projekt som jag höll på med i april och maj, för att se till att det får ett avslut denna vecka. Just nu är jag inne i stadiet "backa och se vad som har gjorts respektive ska göras - och vad av återstående som KAN göras".

    Ps. Rekommenderar inte Ramlösa (tror jag det var) Mango.

  • Cantaton

    Jag gillar naturell eller granatäpple


    Soldemor skrev 2009-07-27 09:44:25 följande:
    Låter lite suspekt. Ramlösa skall vara naturell eller kaktus. Fast originalvattnet (dvs i källan) smakar inte heller riktigt som man tänker sig.
  • Cantaton

    ?


    passionsblomman skrev 2009-07-27 10:48:46 följande:
    Cantaton: jag vet att du hör mig viska i ditt öra över axeln...Dags att skala bort överflödiga saker!
  • Cantaton

    Faktiskt så kapade jag stora delar av mitt liv (eller hur man ska uttrycka det) för knappt två år sedan. Så det finns inte så mycket att ta bort - det finns bara "bör inte lägga till". Och ja, i sådana fall har jag hört dig. Finns faktiskt konkreta exempel på vad jag inte givit mig in på eller sagt ja till både i förra veckan och idag... Just nu jobbar jag med sådant jag redan påbörjat åt ett företag och ska avsluta, för att därefter kunna ta mina projekt lite mer ett i taget. Denna och halva nästa vecka har jag avsatt till det jag gör just nu (frånsett helgen då jag har konserterna).


    passionsblomman skrev 2009-07-27 11:53:24 följande:
    Jo,medan du håller på med alla dina saker, så hör du mig-hoppas jag-så du känner stöd när det är något du känner"borde jag ta bort det här?"Du är en kvinna med många bollar i luften. Jag tror du behöver räkna hur många de är ibland.
  • Cantaton

    ÅÅåh! Stackars er allihopa *stor stor kram* så obehagligt.

    Im yours skrev 2009-07-27 14:06:13 följande:


    Det började m att han svimmade, fick hög feber. I april kom han återigen akut till sjukhuset, på någon timme bestämdes att en hjärtoperation skulle göras. Han blev sjukskriven t.o.m september-09. Efter det har han varit trött, och trött. Ja, sen fick han jättehög feber igen, och det blir inte bättre. Läkarna vet inte vad som är fel ......... Det är bara så sorgligt, är ju inte bara jag. Han har två flickor oxå, 16 o 19 år. Lasses fd. fru/deras mamma dog i en olycka för 10 år sedan.
  • Cantaton

    Hmm, undrar om jag ska vara duktig en timma till = 8h-arbetsdag... eller, nä vänta! Jag tog ju bara en halvtimma lunch. Det har alltså gått 8h om en halvtimma. Då kan jag nog jobba på en halvtimma till

  • Cantaton

    Jag har faktiskt inte varit så effektiv idag... Nååågot uttråkad


    Fjällbruttan skrev 2009-07-27 17:04:57 följande:
    Hörrududu!!!Nu kommer jag snart och hämtar dig och klattar fast dig på en fjälltopp så du lugnar ner dig!!
  • Cantaton

    Åh vad roligt


    Heloise skrev 2009-07-28 00:09:01 följande:
    jag har precis blivit tillfrågad att vara toastmadame på min kompis bröllop, ett bamse bröllop med runt 200 utländska gäster.Klart jag tackade ja, nu är jag nervös, tur att det är ett helt år kvar. Jag som inte är nå bra på publika saker och nu ska jag ansvara för upplägget av en 200p fest. Dags att börja plugga på haha, dessutom är jag ansvarig för direkt översättning av svenska tal till engelska. Men jag är väldigt hedrad och det ska bli otroligt kul.
Svar på tråden Tantvarning 5