Inlägg från: lillabruden |Visa alla inlägg
  • lillabruden

    Tantvarning 5

    tjohej!

    det är här ni "gömmer" er

    snart bara 2veckor till bröllopsdagen....svärmor ringer varje dag (ler genom sammanbitna tänder...)
    men åååh m2b ska hämta sin kostym imorgon o jag får inte se!! så sexig han kommer bli
    *vill vill vill vill vill vill vill vill vill vill *

    grattis didis till röntgengrejen! inte för jag förstod riktigt men det är ju kul ändå!

    Jag ska besöka nyfödd till helgen!!! JAAAA!!!

  • lillabruden
    TinkerBelle skrev 2009-07-08 23:49:24 följande:
    Hej tanter, störtar in med huvudet före...Håller på och packar eftersom vi åker till England imorgon.En liten passus - den där "blå" figuren har skrivit flera trådar i samma anda. Känns som något inte alls stämmer.Undrar om det inte är en väldans "fiskeri"????Kan kanske känna att hon borde flytta över till FL....:-P
    *vinkar för fullt med näsduken*
    ha en trevlig resa!!!
  • lillabruden

    ojoj....det är inte lätt att vara natt-tant! jag missar ju massor!!!! Redan sisådär 7sidor sen imorse

    jag har börjat bli riktigt trendig Nej, inga haremsbyxor (aldrig i livet,grenen ska sitta vid underlivet!!!) Jag har börjat träna med Nintendo Wii Actice Sports! 30dagars tränings schema, med personlig tränare (virtuell men ändå, hon är VÄLDIGT positiv )
    Jag har träningsvärk....sådär lagom!

    Ska det stärkas här? Potatismjöls vodka? Skål!

    Tant Åsa, skyll det på gubben prova med en liten kofot, ska nog hjälpa på ett eller annat sätt

  • lillabruden
    didis skrev 2009-07-09 20:18:24 följande:
    Kanon! Jag är enda tandläkaren på jobbet i morgon så jag kan passa på att dricka! (hoppas ingen från jobbet är inloggad, jag har bara varit där 1 vecka hittills!!).Aspartam skall inte ges till barn under 12 (blod-hjärnbarriären är itne utvecklad då) och EGENTLIGEN är det väl bättre med socker än kemiska preparat. Dock inte för tändena!Im yours skrev 2009-07-09 20:14:41 följande:
    Hur är det egentligen, är det dåligt att borsta för ofta?
    vet du inte skrev om just det,men tanken slog mig....

    Man ska ju inte borsta tänderna direkt efter man ätit, men innan då? Skyddar det mer då? Och om man borstar efter varje måltid.....hjälper det?

  • lillabruden

    hejsvejs

    är hungrig men ingen aptit :-/ har marabou men liksom inte det bästa efter ett träningspass!

    jag har blivit riktigt trendig med min nintendo wii active träning!!! följer det till och med

    ska återigen kika vad jag har i köket....

    wish me luck, det ryktas möhippa i helgen

  • lillabruden

    i mitt galleri då,men det kanske ni fattade


    lillabruden skrev 2009-07-10 18:25:03 följande:
    kika på de 2 senaste bilderna, ska jag klippa mig????
  • lillabruden

    godhelvetestidiga morgon!

    jo jag är ganska, väldigt, sugen på "kort" hår!!! Ska nå axlarna ialafall, sen får vi se vad som händer Jag ville ha lugg men tror det blir lite mer 'säkert' tills jag vant mig.
    Det växer ju så jag kan ju inte bli mer än besviken ett tag
    Jag tror det blir den rakare modellen så kan jag locka sen. Brorsan min älskade det lockiga men m2b hatade det! hehe men han satt o klagade på att det inte såg proffsigt ut med håret rent data-tekniskt....typiskt en datanörd!

    Kan fanemig inte sova!!! Inte så konstigt egentligen med tanke på hur mycket jag jobbat senaste tiden....är ju liksom inställd på det. Men det är så pirrigt!!!!!

    Ska vara hos bästisen (min supertärna) kl 11 imorron och sen bär det av till gud vet vad! En styck väska skulle packas med allt som förvandlar mig till en 'babe'
    Tant som jag är har jag ingen aning.....blir affären kl.10 prick!!! Sen skulle jag komma dit iklädd bekväma och tåliga kläder o skor för hon visste inte vädret sa hon.....oooohhooohhh!!! Tant Lillabruden anar utmaningar

    Det värsta är att jag vet det lilla jag vet, det är som att kittlas med en fjäder i näsan men man kan inte nysa!!! hahaha jag känner mig som ett barn!!!

    Fjällbruttan, låter ganska bra tycker jag!!! Mys på

  • lillabruden

    är hippad här oxå

    Vi hade en heldag igår med shopping kl 10, champagne frukost kl 11, sen blev jag uppklädd och fick ögonbindel och musik i öronen, in i en taxi och iväg till Laserdome där vi hade riktigt skoj!!! Jag vann att rida tjuren *fnissar* med hela 22sekunder på den, jag vann sumobrottningen och fick en medalj
    Vi hade också laserdome spelet (där man skjuter med laser) o där förlorade jag....hade ju en sån slöja på huvet, alla såg mig ju!!! hahaha men fan va roligt vi hade!
    Vi hade också boxning med 3kgs handskar och laserstrålar rummet (James Bond Catherine Zeta Jones grej där man i princip ska vara en ål!!!) Min fläta pajade det för mig
    Efter det var det av till svärmors stuga och där hade vi jättemysigt med mat och Singstar, massa snack och så,
    Vi skulle iväg ut på kvällen men jag mådde så bakis redan vid 22 att jag fick be om att få åka hem *skäms*
    Är ju trots allt en riktig tant numer, tål inte att blanda alkohol!!! Drack champange, cider och shottade Dooleys. Men faktiskt inte så mycket..men det räckte!!!

    idag mår jag toppen med undantag för att jag är trött

    Hoppas Heloise också hade super bra!!!!!!!!

    KRamar!!!

  • lillabruden

    Åh va roligt Heloise!!!

    Tack alla för era kommentarer! Jag har svävat på moln med tåren i ögat över hur goa mina tjejer är!! Jag har träningsvärk och bad m2b massera rumpmusklerna för det var så ömt sen fick han inget Hahahaha stackare!

    Passionis, vilket hus!!! *svimmar* åååh tant träff tycker jag! så ser ni inte mig på ett tag, springer upp i högsta tornet o släpper ut flätan

    uppe tidigt idag....redan sytt upp byxorna jag köpte i lördags och ska ge mig till 7/11 o köpa frukost bullar snart......

    Det värsta (läs bästa) är att jag känner mig så lycklig trots att så mycket jobbigt hänt senaste tiden. Jag bara är så glad över det jag har och dem människorna som helt osjälviskt finns och glädjer sig med mig! Helt fantastiskt!!! Känner mig lyckligt lottad, verkligen!!!

Svar på tråden Tantvarning 5