Inlägg från: lillabruden |Visa alla inlägg
  • lillabruden

    Tantvarning 5

    www.tradera.com/search/result.aspx&search_category=-1


    Loaded me Ricky Martin borde dem lägga ut för singstar helt klart!! Och beatles m.m! Michael jackson o fler!!!! herregud...jag kan fortsätta i evigheter

  • lillabruden

    så söt Bella!!!

    o Eye of the Tiger o Final Countdown är ett måste på singstar! har själv 2nya favvosar, Tusen och en natt och We are all the winners!!

    hade en underbar dag igår med vännerna o träffade vännen från australien!! det är motvilligt jag får erkänna att all smärta man upplevt är det som hjälper en klara av det nya som kommer och inse det underbara i sitt liv. Jag har aldrig trott jag skulle få så udnerbara vänner!!

    nu ska jag äta del 2 av min "nyttiga" frukost...det började med 2röda pölser....o nu blir det kakor från australien

  • lillabruden

    va kul me sköhetsmisse

    tänker på er passionis!!!! *hållar alla fingrar o tår o hårtoppar*

    frulle, vad är det för en op? sån för att fixa så man slipper glasögon? har funderat på en sån...

    det känns som att alla ringer, smsar o drar i mig denna veckan medans jag bara vill mysa o ta det lugnt! men men....vad ska man göra?!

    Röda pölser någon?

  • lillabruden

    men jhar dem dragit blod är det inte sä konstigt!!! ta en tuppis, du o jag


    Cantaton skrev 2009-07-20 15:22:50 följande:
    Trött jag är... Sova middag kanske? Sååå mkt har jag inte gjort idag för att bli så trött. Hämtade ut min kompis brudskor i Sumpan och lämnade tillbaka några hon hade lånat, åkte in till stan igen och skrev in mig för att ge blod och tog lite prover och så tittade jag i två affärer innan jag tog bussen hem.
  • lillabruden

    helt beroende på.... vissa tycker det är jättejobbigt med sprutor t.ex o då blir man mentalt trött... sen kanske du hade lågt blodsocker innan dem tog prover...eller så har du helt enkelt *viskar* blivit tant!!!
    kom nu så sover vi

  • lillabruden

    *petar lite nätt för att tysta snarket*

    haha jag somnade faktiskt rekordsnabbt igår!!!! Problemet var bara att jag somnade medans alla gäster satt i vardagsrummet! men m2b kan vara en bra värd när han vill tydligen


    Soldemor skrev 2009-07-20 15:48:23 följande:
    *Lägger mig bredvid, snarkar redan, hård helg*
  • lillabruden

    hinner precis med ett HALLOJ hej innan jag ska gå,....har fullt upp dessa dagar

    M2b fyller dessutom år idag o folk verkar tro man sitter hemma o pillar naveln hela tiden så här 2dagar innan bröllopet! *morr*

    Pussar o kramar!!! Är ni i närheten av Lomma så kom förbi kl 15 på Alnarps parken o se vår vigsel

    ciao bellas!

  • lillabruden

    nu är det gjort!

    kika på lite bilder
    www.bemerholt.com/

    det kunde inte ha blivit en bättre dag, allt blev precis som jag ville (om vi bara räknar det viktigaste -känslor och kärlek och sånt Detaljer blev sådär )

  • lillabruden

    Tack tack
    Jo allt är mitt hår, men jag klipper ju mig på fredag

    Det som inte blev bra; först var det ju min kuin som var tärna som var så himla avundsjuk att hon inte klarade av att lämna sitt ego hemma, hon ställde inte upp på något och hon sov inte här som vi hade bestämt redan för ett halvår sedan!!! Lördag morgon smsar hon dessutom att hennes pojkvän som skulle komma inte kunde för hans flyg var inställt (han skulle komma från brasilien samma dag.....nää va korkat!!)
    Men vi lyckades ignorera henne, jag o dem andra 2tärnorna.
    Sen var det tydligen total kaos vid vigsel platsen, inget var färdigt till kl 15 som det skulle så började det dessutom regna och i panik börjar 4män och ska sätta upp pavaljongtältet.....hahaha från vad jag hört så är det tur jag satt i limousinen med ett glas skumpa
    Sen fick vi fel tårta med fel fyllning......vi har ju haft problem redan för 2månader sen....varit och smakat tårtor 2ggr o på måndagen hade dem slarvat bort min beställning, inte förrän torsdagen fick jag veta att allt var som det skulle, och t.o.m pekade på fyllningen men näpp....fick fel ändå!

    Sen, traditionen i Portugal är att man är med släkten timmarna innan, och jag hade sagt att dem kunde komma 12.30. Limon skulle komma 14 och jag tänkte inte vänta på någon. Mina vänner som rest från australien kom kl 13 och vi skålade med dem och fotografen och make up artisten. Min släkt, därmed den sista tärnan oxå. Kom kl 13.45. Jag kände mig så jäkla övergiven av dem, men tur att jag hade såna underbara människor på plats som kunde få mig att känna mig speciell!!!
    Min mamma kom ju inte heller, så det var lite tufft.

    Men det kom många på vigseln som verkligen fyller mitt hjärta!! Som jag grät när jag såg deras ansikten!!

    I efterhand spelar dem negativa inte nån roll, jag minns det positiva och det udnerbara!!!


    Fjällbruttan skrev 2009-07-26 17:31:18 följande:
    Ni var ju kalasfina!! Så snygg du är!!WOW!Fantastisk frisyr, så nyfikne, är allt ditt eget hår??Vilken tr att det blev perfekt med känslor...men ytterligare en nyfiken fråga, vad var det som inte vart riktigt bra??Ni såg då strålande ut båda två Kram
  • lillabruden

    nu har jag snutit mig och samlat mig igen här!

    Heloise o Panzar, underbar dans!!!! Disco kula skulle jag ha haft ju!!! supertufft!!!
    O Heloise, jag hade oxå massa klydd me klänningen

    Mer om min dag kommer, nu ska jag köra en sovandes make till jobb

Svar på tråden Tantvarning 5