• Carma07

    Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 13...typ!

    Ab: Är det kulturkalaset som de har istället för Göteborgskalaset numera?

  • Carma07

    Tjingeling.

    Ska kolla på möjligheter att komma ner på fika på måndag. Kvällstid passar mig dåligt. Det beror lite på hur snabbt maken kommer hem. Ev kan jag vara nere till klockan 18 isf men då är ni kanske redan på väg hem igen.

    Idag blir det en lugn dag hemma. Lilltjejen har lite feber sen vaccinationen igår. Ev blir det en promenad om det härliga vädret håller i sig.

  • Carma07

    Jag förstår det. Och vi måste ju dessutom välja en tid som de flesta kan. Jag ska kolla på möjligheten att ev ta med henne, men det är en lite dum tid för det. Och eftersom maken slutar 1700 kan jag inte vara nere till den tiden. Så det beror lite på hur länge ni fikar. Jag kollar på måndag hur läget är för dagen och bestämmer då hur det blir.

  • Carma07

    Det blir ingen fika för mig idag. Hoppas ni alla får det trevligt och hittar tillbaka till tråden snart.

  • Carma07

    Godmorgon

    Tråkigt att inte få träffa er igår men jag var så trött igår att jag hade problem att hålla mig vaken. Gjorde inte saken bättre att inte lilltjejen vill sova då. Gick och la mig jättetidigt och idag är jag piggare. Har precis varit ute en promenad i det underbart härliga vädret.

  • Carma07

    Hej svejs

    Nides: Åh, vad spännande. Men vi har ju sagt att du ska knipa ihop tills på lördag. Hur som helst, lycka till om det är på gång!!

    Bauti: Spännande och kul med UL och skönt att allt såg bra ut. Men måste ni köpa bilden?

    Idag firar vi bröllopsdag men framför allt 10 år tillsammans. Men vi är båda alldeles för trötta för att fira något ordentligt så det blev att vi festade till det med att hämta kinamat. Det var riktigt gott iaf.

  • Carma07

    Hejsvejs

    Skönt att han är fast. Otäckt det där.

    Bauti: Jag menar...behöver du betala för bilden, får du den inte ändå?

    Idag blir det Liseberg ikväll och träff med några vänner som är hemma på besök. Bra väder för Lisebergsbesök. Hoppas bara jag orkar hålla mig vaken, det är nämligen tiden på dan som jag är som tröttast. Det får bli lite extra kaffe idag.

  • Carma07

    Tez:
    Jag säger som Frujj om att det var nog det som var lite av grejen att inte berätta. Hade jag gift mig hemligt hade jag inte ringt runt till mina vänner som inte var med utan kanske tyckt att meddela via Facebook hade varit ett kul sätt att tala om det på. Ärligt talat hade jag nog blivit ledsen om någon av mina vänner ringt och talat om vad fel jag gjort istället för att bara gratulera och bli glad för mig.

    Allting med barn tar jättemycket längre tid och tiden rusar verkligen. (Iaf för mig men jag är inte så rutinerad ) Det är såå mycket jag VILL göra men det finns inte mycket tid till att GÖRA det. Det känns nästan stressigt ibland. Och när man väl får lite tid över vill man göra annat än att sitta med en lång lista av telefonsamtal att ringa som inte är avklarade i en handvändning.

    Jag kan förstå att du känner dig besviken för som vän hade man velat ha chans att kunna gratulera på ett roligare sätt men jag förstår verkligen din vän också som inte ringer runt. För var drar men den gränsen vilka man ska ringa och inte?

  • Carma07

    Massor av grattis kramar till familjen Nides. Så kul att han har kommit.

    I morgon fyller lilltjejen 1 år så precis som Frujj förbereder jag ett litet kalas idag. Och på söndag ska vi på lilltjejens sysslings dop. Så det blir fullt upp denna helgen.

    Frujj: Ev intresserad av shoppinglunch. Kollar läget nästa vecka.

    Ab: Krya på dig så du kommer iväg på dina helgaktiviteter. Perfekt väder att ligga hemma och kurera sig.

  • Carma07

    Linum: Har du fortfarande semester eller jobbar du hemifrån idag?

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 13...typ!