• Carma07

    Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 13...typ!

    Tjingeling

    Nibla: Åh, så kul att hon kom tillbaka. Katter kan verkligen förvåna en ibland.

    Har också en liknande solskenshistoria som Tez. Min kompis ena katt försvann från deras lägenhet som låg på fjärde eller femte våning. Bara asfalt och inga spår av katten. Månaderna gick och de skaffade en ny katt. Efter ytterligare månader dyker katten upp igen hos hennes mans föräldras hus. Så sen hade de tre katter.

    Attans nu vaknade lilltjejen redan. Jag som hade lite att fixa med idag. Hon som för övrigt tog sina nio första steg idag. Och en förvånad morsa stod och tittade på.

  • Carma07

    Bauti: Kul att ut och handla lite även om det inte är väder för det. Men det brukar vara svalt i butikerna.

    Idag får ni hålla tummar och tår för mig. Jag har nämligen fått hem skraplotterna jag vann på radion när jag fyllde år. Jag har lovat maken att vänta med att skrapa dem tills han kommer hem.

  • Carma07

    Godmorgon

    Ab: Vad mysigt det lät med besöket på Marstrand. Du vet verkligen hur man njuter av livet.

    Nibla: Vad skönt att N kommer hem idag. Det är verkligen tufft att vara ensam med en 10 månaders. Jag går och väntar på att maken ska ha semester vilket innebär att jag också kan få lite semester. De hade egentligen planerat en fisketur upp till Norrland som inte blir av nu. Tycker det är lite tråkigt för honom men måste erkänna att det känns lite skönt att slippa vara ensam en hel vecka med lilltjejen. Nu kommer vi istället åka upp samma vecka som ni så vi kanske kan få ihop någon träff ändå.

    Idag är det planerat mammapromenad och fika. Vi får väl se hur mycket promenad det blir i värmen.

  • Carma07

    Godmorgon

    Tez: Jobbigt med värken. Men skönt att det är fredag och snart kan ta det lungt.

    Nibla: Visst är det kul med igelkottar i trädgården. Vi har två (eller en kvar?) som bor här någonstans. Även om jag längtar efter regn och lite kallare så hoppas jag att vädret håller i sig för er fest. Mysigt med trädgårdsfest.

    Usch, idag tycker jag att det är klibbigt. Och jag som ska iväg på en massa ärenden idag. Jag har sparat på dem i förhoppning att det skulle bli lite svalare i slutet av veckan, men så blev det nästan tvärtom.

  • Carma07

    Nibla och Frujj: Vart köpte ni era "swimsuits" eller UV-kläder (eller vad de heter) till era barn?

    Dags för en tur till Ikea. Ville inte åka under dagen när det var så varmt och ha med lilltjejen. Fördelen med att de har öppet till åtta på kvällen. Måste inhandla lite grejer till vår flädersaft.

  • Carma07

    Grattis Lilla L och Lille O!!

    Frujj: Tack för tipset. Då ska jag kolla upp det. Har man blöja under den eller badblöja?

    Bauti: Jag tycker också att det är för varmt även om jag kan njuta av skuggorna i vår trädgård. Eller ja, inte för tillfället faktist. Min körsbärsskugga är upptagen av hungriga fåglar som festar på resterande körbär. Jag vill att det ska komma en regnskur och helst lite åska så det lättar upp lite.

    Nibla: Ha en jättetrevlig fest. Jag får väl klara mig utan regn och åska till imorgon.

  • Carma07

    Godmorgon

    Nu märks det att det är semestertider när det är så tyst i tråden.

    Nibla: Hur var det på festen?

    Här är det en fullspäckad vecka känns det som. Jag håller på för fullt att få klart min present som jag ska ge bort ikväll. Det är en kompis som får påfyllning med handgjorda kort varje år. Eftersom vi har fyllt jämna vill jag ge några fler än vanligt.

    Imorgon kväll kommer mammakompisarna hit på en pyssel/vinkväll. Jag tänkte testa att göra en flädercheesecake. Kan det vara något?

    Resten av veckan blir till att förbereda festen för lördagen och packa för Norrland med avfärd på söndag eftermiddag.

  • Carma07

    Frujj: Grattis på er bröllopsdag!!! Hoppas ni får en mysig dag tillsammans.

  • Carma07

    Tez: Vi ska ha en 75-årsfest. Maken har fyllt 35 och jag 40. Har precis varit på Lindex och inhandlat partystassen.

  • Carma07

    Hejsan

    Kikar in i tråden men här var det verkligen tyst. Är alla lediga och har semester nu?

    Idag blir det en tur till mitt gamla jobb och en hel del jobb med förberedelser inför helgen. Och dessutom med att packa och förbereda semesterresan upp till Norrland.

    Igår hade jag vinkväll med de andra morsorna. Det var hur trevligt som helst och jättekul att träffas utan barnen någon gång också.

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 13...typ!