Inlägg från: MuffinsTönt |Visa alla inlägg
  • MuffinsTönt

    trettonde gången vi gjort det

    Jo.. det låter bekant me vänner o så. Tyvärr ser jag inte mina så ofta längre... Du får verkligen njuta nu!

  • MuffinsTönt

    Nu ska jag krypa ner i sängen me min bok. Gonatt allihop!

  • MuffinsTönt

    Hej allihopa! Det har varit en bra o händelserik dag. Har varit i skövde idag. Otroligt skönt att lämna stan o bara vara ledig! Det blev ungefär så som jag tänkte mig... med lite knorr... Prestationsångesten är visst värre än vad först trodde. Och sen fick jag reda på en annan ganska,för mig iaf, chockerande "nyhet"...

    Han är Bi.

  • MuffinsTönt

    Jaha... Känns som av ALLLLA killar i världen lyckas jag hitta en kille med prestationsångest som dessutom är bi. Som om det inte räcker me ett "problem"... Jag är lite paff nu, vet inte riktigt HUR jag ska reagera...

  • MuffinsTönt

    Tja... Jag hade inte väntat mig det. Jag hara bara hört honom nämna hans fd tjej,då tänkte jag "automatisk" att han e hetero.

  • MuffinsTönt

    Vickan - Det är sant! Jag fick liite panik i början där men sen när jag lugnat ner mig så påverkar det ju inte oss. Det kändes lagom kul nr jag inte bara konkurrerar me tjejerna utan även killarna. Fast det är ju bara nån procent.

  • MuffinsTönt

    Haha! Så sant så... ibland tänker jag inte så rationell.

    Men det är inte det som är egentliga problemet. Det är ngt annat som jag inte kan sätta fingret på. Jag tror jag är mer rädd för vad som kommer härnäst. Först fick reda på att han har ångest, efter det säger han att han är bi. Vad kommer härnäst? Ngt "ännu värre"?

  • MuffinsTönt

    Han e en som håller på sin kant medan jag är en som vill ha bekräftelse. Ibland blir jag jätte osäker. Och jag kom på igår att han tar på sig mer "anvsar" än nödvändigt vilket ökar hans prestationsångest. Det hände ngt igår som kunde ha ställt till det för oss båda. Tur att jag vet vart jag står nånstans annars skulle jag oxå fått en slänga prestationsångest...

  • MuffinsTönt

    *knack knack*

    Och jag har precis kommit hem från jobbet...! Det hände ngt asdumt idag. En man kom in och ville låna toaletten. Jag tänkte att det gör la inget så han fick. Han var där inne aslänge... Jag tänkte att nu har han säkert skitit ner hela toaletten. När han äntligen hade lämnat restaurangen så gick vi o kollade. Gissa va vi såg... Jo, en ram hängde på snedden, utan tavla o det var jord på o runt toaletten. Jäveln hade gått in i toan och SNOTT vår tavla...!!!! Det var inte ens nån speciell tavla... Gissa om jag kände mig duuum!!!

    Mc - Jag har inte frågat vad som fic khonom bli bi. Eller snarare, jag har frågat men fick konstig svar som genetisk o evolution. Nu när jag har smält nyheten så känns det inte lika läskigt. Bara att han slutar aldrig överraska mig. Om han nästa gång säger att han tror på polygami, kommer jag säkert inte ens höja påögonbrynen.

  • MuffinsTönt

    anne på grönkulla skrev 2009-08-22 23:35:35 följande:


    Jaja, men förmodligen vet han inte själv varför - är det viktigt? Om han bryr sig mer om personen än om könet har jag stor sympati i princip även om jag aldrig upplevt det med en kvinna - men hur straight jag än är så betyder ju inte det att jag tänder på alla män eller vilka män som helst.
    Eg är det inte viktig men kul o intressant o veta varför...

    Kräftor är såååå goooottt! *avis*
Svar på tråden trettonde gången vi gjort det