• trettonde gången vi gjort det

  Mån 29 jun 2009 09:24 Läst 24029 gånger Totalt 708 svar
  Visar endast inlägg av MuffinsTönt - Visa alla inlägg
 • Muffin­sTönt
  Återställ
  Mån 29 jun 2009 09:24 #6

  Åhh ny tråd! Najs!

  Jag upptäckte det härromdan men orkade inte starta en ny. Jag förlitade mig på Vickan. Haha!

  I tors var vi en aning orolig. Min morbror körde från sthlm ner till götet kl 10 på kvällen. Vi sa hela tiden att va försiktig...

  Annars är dt lugnt här. Jag var hos Grabben igår och ventilera mig. Det var nödvänligt! Hemma är alla så "käcka" och glada. Känns som ju ledsnare man är, desto gladare låtsas man vara.

  Imorrn gäller dt....

 • Muffin­sTönt
  Återställ
  Mån 29 jun 2009 22:25 #10

  Vickan
  Japp,begravning imorrn. Eftersom hon dog av naturliga skäl så kunde vi påbörja begravningen ganska snart. Sen ska vi kremera henne, det kanske påverkar det hela oxå. Det blir en lång och tuff dag imorrn.

  Jag funderar på att åka bort på ons. Är osäker... Vi dels komma bort från allt men samtidigt stanna hos familjen. Tänker åka upp till Skövde, dels för att byte miljö och samtidigt träffa "DenNye".

  Vickan igen
  Läste lite i granntråden. FYYYY för illamående!!! Hoppas det blir en kort måilla-period.

  Anne
  Välkommen tillbaka! Låter trevligt me mkt foto!

  Humlan
  Jag förstår det som att din pappa drack? Usch fy! Alkohol i lagom mängd är kul men aspackad...? :-@ Förstår din besvikelse. OM det var din sambo, fy fan ändå!

  Just det, Pela! HEEEJ!!!

  ok tjejer. ska göra mig iordning nu. Vi ska va på plats kl 07.30.

 • Muffin­sTönt
  Återställ
  Tis 30 jun 2009 20:18 #14

  Hej tjejer!
  Vill bara säga att begravningen gick bra! Lite förvirrat när dt är så många personer men överlag var det bra. Lite kul trots allt för det är nog den enda begravning hittills som INTE har en munk som håller i ceremonin. Vi hade med oss bönböcker och bad själv. Vi gjorde allt från början till slut. Vissa stunder kom det tårar men jag kunde åtminstone hålla tillbaka gråten.

  MEN.... när vi gick in i krematioriet och jag hörde när dem körde in kistan... Jag vågade inte titta så jag blundade och bad. När jag hörde hur dem började köra in så grät alla samtigt som vi bad. Det var HEMSK!!! att veta mormor kommer inte finnas mer!!

  Annars var dt en fin,minnesvärd begravning. Önskar att min morbror fick en sån...!

 • Muffin­sTönt
  Återställ
  Tis 30 jun 2009 21:08 #17

  jag tror mer på tur. Vi var beredda på att vänta nån vecka. Jag tror mer på att det beror på om krematioriet hade tid. Vi var ju varken beroende av kyrka/tempel eller annat.

  Jag gissar på att ni bokade kyrka o präst o så.

  Nu känns en sorts lättnad. Även om är borta så har jag/vi gjort allt vi kan för henne när hon levde....

 • Muffin­sTönt
  Återställ
  Tis 30 jun 2009 21:49 #20

  Jag tror att alla tyckte det. Att vi gjorde allting själv, allt från planering, bönen, bära utkistan o sen se när hon rullas in i "ugnen". Under hela vägen till krematoriet gick alla i två led bakom kistan som en sista avsked. Det var väldigt fint tyckte alla gästerna.

 • Muffin­sTönt
  Återställ
  Ons 1 jul 2009 09:42 #22

  Bautakram tillbaks Nenne!!

 • Muffin­sTönt
  Återställ
  Fre 3 jul 2009 23:31 #24

  Hej tjejer! Ikväll har jag hela huset för mig själv. SKÖÖÖÖÖÖÖNT!! Alla har dragit till stockholm. Själv ska jag jobba imorrn och sen åka upp till skövde på sön. Stora planer på G!

  Man kan tro att det blir lugnt efter begravningen, men nu kommer den riktiga stormen. Stor släkt = många personer med många åsikter. pust! Och ingen av dem vill sitta ner och diskutera heller. Själv har jag lyckats undkomma ett mindre katastrof så det är jag LYCKLIG över!!

  Hoppas ni har haft det bra!! på er alla!

 • Muffin­sTönt
  Återställ
  Sön 5 jul 2009 12:20 #27

  Anne
  Diskutera var nog fel ord. Ventilera om saker och sina känslor. Folk trampar på varandras tår utan att veta om det eller utan reflektera över hur den andra känner sig. Krångligt som sjutton iaf.

  Idag är det mulet väder. Skönt för en gångskull!

 • Muffin­sTönt
  Återställ
  Sön 5 jul 2009 19:02 #30

  Själv försöker jag ordna upp mina känslor. Både känslor kring mormors bortgång men även chatt-killen. Jag kom på att vi träffas ganska ofta nu. *host host* Det blir mer och mer seriösa dejter, typ. Föstår ni va jag menar? Jag har fått lite "konstiga" vibbar från honom. Både fysiska och verbala hintar.

  Kan ni förklara en sak, Varför rör han vid mina händer titt som tätt? Drar sina fingrar längs mina fingrar och handflatan. Jag blev jättekonfunderad när han gjorde så.

  Själv upptäckte jag att jag vill en massa saker med honom, fast samtidigt så har jag inte den där känslan. Min kompis sa att jag har psykiskt blockerat det. Det är inte omöjligt men då borde jag inte heller "vilja" en massa...

  Egentligen ska jag inte behöva grubbka så mkt, låta det flyta på o se vad jag känner allt eftersom. MEN är det rättvist mot honom? Bör jag ta upp det...?

  Förrvirrad som bara den...

 • Muffin­sTönt
  Återställ
  Sön 5 jul 2009 19:54 #32

  Tack Anne
  Du beskrev precis det jag känner...! Men va menar du me "om the rebound"? Har det på tungan men kommer inte på...

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll