Inlägg från: Fröken Planera |Visa alla inlägg
  • Fröken Planera

    Fruar i Lund - del 4

    Toppen med en ny tråd, Anja., Jag måste erkänna att jag itne har någon som helst koll på när den går ut.. Så Tack att du håller reda på det!
    Bestäm gärna en fika dag/tid, så dyker jag upp. Det vore ju själve fan om jag inte sluppit kryckorna tills dess..

    Igår var vi och hälsade på Axel. En sån liten goding! Sååå söt! Tyvärr verkade han och Adian inte finna varann, men det kommer väl med tiden..

    Idag har jag varit på jobbet och hälsat på med Adrian. Han var inte alls på humör för att charma någon idag, han bara sov.. Men nog fick han en del äggstockar att rassla..

    Anne! Tänker på dig idag och håller tummarna för att allt ska gå bra.

  • Fröken Planera

    Anja. Har du gått på någon behandling för din foglossning??? Jag har ju bestämt mig för att inte tänker acceptera smärtan, utan söka all hjälp jag kan få.
    Var hos sjukgymnasten härom dagen, hon hade inga upplyftande nyheter. Det verkar som att jag får ha mina kryckor minst hela sommaren!!! Shit vad jag började tjuta när hon sa det! Ev så kan jag vara smärtfri vissa dagar, men jag får räkna med att smärthelvetet kommer tillbaka andra dagar, beroende på vad jag gör osv.

    Jag tänker inte ta det!!! Är det någon som kan rekommendera någon läkare jag kan vända mig till, alltså en läkare som vet vad han/hon sysslar med??? Jag är verkligen beredd att prova vad som helst!

  • Fröken Planera

    Tjenis! Det var ju inga upplyftande nyheter, Anja! De flesta tipsen har jag redan fått, precis som du trodde. Jag får helt enkelt göra mina övningar varje dag och hoppas på ett mirakel.

    Emma. Jag har ju helt missat att din mamma är sjukgymnast. Tur för henne, kanke.. Har jon några tips om en bra läkare, så tar jag tacksamt emot dem.

    Igår var Adrian och jag hos lilla Alva och hälsade på. Så söt hon är!! Lite ovanligt att se en liten bebis i rosa kläder när man bara har pojkar runt sig annars. Hon var hur snäll som helst. Sov nästan hela tiden. Hon öppnade ena ögat ibland för att spana in vad som pratade med hennes mamma, tror jag. Adrian var bara hungrig hela tiden, så jag undrar om han över huvudtaget fattade att han hade en söt liten tjej i närheten.. Jaja, han fattar väl så småningom.

    Emma, har hantverkarna fixat altanen än? Du glömmer väl inte att du lovat oss en vinkväll där...

  • Fröken Planera

    Embo. Jag har inte ringt dit än. Sitter någonstans i ryggmärgen att det inte är lönt att ta såna kontakter mitt i semestertider, så jag avvaktar lite, men sparar namnet och kommer definitivt ringa, så TUSEN TACK! Känns så bra att kunna kontakta experter.

    Igår var jag och köpte en pump så att jag skulle kunna pumpa ut bröstmjölk till Adrian i helgen för jag är ju såååå sugen på vin. Jäkligt synd bara att jag glömde pumpen hemma nr vi körde upp till Blekinge i förmiddags. Så väldigt typiskt mig! Visserligen köpte jag bara en sån där från 1900-talet för 1158:-, så jag skulle kunna köpa en ny här i Olofström, men det är jag ju naturligtvis alldeles för snål för.

    Vinkvällen på er altan ser jag fram emot. Skulle det nu hinna bli vi9nter så får vi ju helt enkelt ta med oss filtar att vira in oss i.

    Hur är det med alla gravida??? Ingenjörsbruden, det måste kännas tungt i denna hettan!?

    Har det bestämts någon fikadag än?

  • Fröken Planera

    Anja, Då väntar vi spänt på vilken dag som passar dig... Se nu till att ta en dag då det inte finns någon risk för bakfylla...

    När får vi rapport från Amerikat? Flamora borde väl komma hem snart...?

  • Fröken Planera

    Hej på er!
    Flamora, vilken resa!!!! Lyssnar gärna på vad ni gjort och hur ni haft det.

    Anja. Skitsnack och skit händer hela tiden överallt!!!! Det är så jäkla tröttsamt. Det tråkiga är att det antingen börjar med ett missförstånd (någon som inte orkar höra på hela historien) Eller någon som har alldeles för lite att göra på fritiden. Så jäkla tröttsamt. Har i veckan fått mig en egen dos av skitsnack. Denna gången av kärringar i släkten som inte har någon hobby. Man får börja med att skratta åt det, för att sen skaka det av sig helt enkelt.

    I morgon är det i allafall vår bröllopsdag. Hur ska ni fira, Anja? Vi hade tänkt oss en picknick med våra pojkar, men vädret verkar inte alls vilja vara på vår sida. det får bli ett restaurangbesök i år. Nästa år är Adrian lite större så då an vi lämnba bort honom och göra något själva...

  • Fröken Planera

    Tack för gratulationerna! Vår bröllopsdag var hur mysig som helst. Vi åkte till Nogersund, som ligger utanför Sölvesborg, där de har en jättemysig fiskrestaurang precis vid hamnen.
    Tyvärr så regnade det för mycket så vi kunde inte ta båten över till Hanö.
    Vi satt verkligen och mindes 19:e juli förra året! kl 09.00 -Då hade jag och tärnorna träffats hos frisören. kl. 11.45 Nu var vi i Kristianstad för att lämna vår packning på hotellet.
    13.00 Nu var vi i Araslöv och träffade fotografen... Osv osv osv. Kl. 15.18 -Nu sa vi JA till varann!!!
    Det var så härligt att sitta och minnas vår stora dag tillsammans. På kvällen hyrde vi videofilm med våra två killar, eftersom regnet aldrig slutade. Men hela dagen var sååå mysig.. Jag fick en stor bukett röda rosor av min man... Jag hade inte en tanke på att köpa något till honom... Skulle man gjort det kanske???

    Anja, vad gjorde ni?

  • Fröken Planera

    Tjenis!
    Anja. Du får nog ta och reda ut ett och annat med din man! För visst ska väl bröllopsdagen uppmärksammas. Jag hade blivit jättebesviken på S om han glömt bort den. Men å andra sidan så är jag ju van vid att han alltid kommer ihåg ALLA bemärkelsedagar. Så när han missade min födelsedag i höstas så var han verkligen nära att gå till jobbet "ett huvud kortare". (Han missade den int eegentligen, utan jag hade sagt att vi inte skulle fira den förrän några dagar senare... Och han trodde jag menade allvar... )

    Flamora. Tack! Visst var de fina, mina pojkar. (knappt stolt alls.. ) Det är för tillfället min favoritbild på de två gossarna.
    Embo, de var i tidningen tisdagen den 21/7.

    Jen82. Jag registrerade mig i FB, men avregistrerade mig några dagar senare. Shit, det är ju en hel vetenskap det där. Jag känner att jag måste ha tid att sätta mig in i hur det fungerar innan jag går med igen. Kanske har jag tid till hösten, tänkte jag.

    FIKA!?!?!?! Anja, du skulle ju bestämma dag och så skulle vi infinna oss.. sa vi inte det? Vi är ju mammalediga en del av oss. Ni andra, är det någon dag som ni slutar tidigare som kanske skulle passa er? Jag kan när som helst efter den 17:e, tror jag.

  • Fröken Planera

    Jag kan i princip när som helst.. Har inget samvete..

  • Fröken Planera

    Mne va fasen.. Ska vi bestämma tisdagen den 18/8 kl 12.00???
    Hur många kan då???
    Eller kanske på måndagen, eftersom skolan börjar på tisdagen, så kanske Flamora hinner vara med åxå??? Måndag kl 12???

    Vilket passar bäst?

Svar på tråden Fruar i Lund - del 4