• Sundance

    Bröllop 2010 nr7

    Jaha, då ska man bli socionom då. Jag har tackat jag till utbildningen men jag kommer att fortsätta att jobba som butikschef. Min chef sa att jag får jobba hur mycket/lite jag vill. Känns verkligen jättekonstigt att man ska in i studentlivet. Sitter och tittar på Lunds Universitets hemsida och försöker förstå vilket av alla scheman som gäller för mig. Fattar ingenting! Och hur ska jag veta vart alla salar ligger??? Vad betyder alla ord och uttryck de använder. Hade de använt uttryck som "fronta" och "galga av" så hade jag känt mig betydligt tryggare. Hjälp!

  • Sundance

    Blir jätteledsen när jag hör vad du berättar. Har du ingen nära vän som skulle bli glad över uppdraget. Kusin? Du kan ju till och med ta en kille om du vill

    Hoppas att det löser sig. Ska jag vara helt ärlig så undrar jag om jag inte hade blivit så upprörd att jag hade sagt till dem att inte komma alls, men visst man vill ju inte förstör i familjen.

  • Sundance

    Workoutgirl: Den är superfin. Jag har tyvärr fått tydligt nej från min m2b när det gäller sådana tunna tyger. Han har ett par önskemål och det är att den ska vara enkel, eller clean som han säger, och i typ taft. Men jag gillar de där härliga somriga tygerna.

    Ja, man märker att det är betydligt lättare att hänga med på bröllopstorget när man jobbar

  • Sundance

    Är här någon som pluggat heltid på högskola? Jag har ju blivit antagen till socionom-programmet vilket ju är jättekul men direkt börjar man ju räkna på det ekonomiska nu när vi satt en budget för bröllopet så hänger det ju på att man kan spara ett visst belopp varje månad. Så min fråga är; Klara man av att jobba 25 timmar/vecka när man pluggar heltid?

  • Sundance

    Makupala, Gu' va skönt att höra. Säger so MissMijah, hoppas att dina systrar tänker till.

    Tack för alla era goda råd ang. mitt pluggande. På tisdag ska jag ha möte med min personal så då får jag väl gå ner på mina bara knän och be dem om lite flexibilitet vad gäller schemat. Men lite tur är det, för jag hade behövt dra ner på deras tjänster med 20-30% under hösten, men nu kan du ju ligga kvar på sina timmar, tack vare mitt pluggande så de ska inte gnälla för mycket.

  • Sundance

    Vet hur du känner. Jag tyckte också det var skitjobbigt att leta lokal. Nu blev iofs vår lokal rätt dyr i slutänden ändå men just frustrationen över att inte hitta något som känns bra. Var också lockad av att bara sticka utomlands men m2b vägrade.

  • Sundance

    Jo, det är nog så. Svårt att hitta tillfälle när alla som man vill dela den dagen med kan ha tid. Ska man utomlands blir det ju inget endagsbröllop direkt. Och så det här med att ordna präst eller förrättare och allt utomlands.

  • Sundance

    Vi får betala 250 kronor/person för vår lokal. Dyrt. Men vi fastnade verkligen. Då får vi full tillgång till hela slottet och korsvirkesstallet. Vigsel i slottsparken. Tillgång till storköket som ligger i samma hus som feststället. Plus att de har en kanonfin loungeavdelning med toppmordern bar. Dukning, städning och blomsterdekorationer ingår också. Kunde ju definitivt ha hittat billigare men det kändes rätt.

  • Sundance

    Min svägerska och hennes sambo har varit förlovade i 6 år nu och har börjat prata lite bröllop nu när vi har dragit igång. Vi råkade förlova oss på exakt samma datum som de förlovade sig så jag skojade med dem och sa att "ta nu inte och gift er samma dag som vi planerar, bara för att jäklas"

Svar på tråden Bröllop 2010 nr7