• maj2010

    Bröllop 2010 nr7

    Nu har jag också hittat hit.

    När det gäller färgtema är jag fortfarande lite fundersam. Älskar ljusgrönt och stark rosa i kombination, så det lutar mot det. Men stolarna i festlokalen är blå och jag är rädd att det ska skära sig lite. Kanske är det ingen annan som tänker på det? Dukning och blommor på borden i önskad färg ingår i paketet. Kanske räcker det med lite rosa blommor och festprogram och placeringskort i grönt?

  • maj2010

    Tror bestämt att min sambo hade trott att jag blivit komplett galen om jag hävdade att vi måste skaffa stolsöverdrag... Tycker inte att det känns såå viktigt heller.

    Nu loggar jag ut för idag. Har nåt knas med uppkopplingen så allt går seeegt, inte bara här på BT. Tur att min it-kille är hemma igen imorgon och kan kolla upp det

  • maj2010

    Snygg ring, Sarahkka! Och vilka coola skor du hade i ditt galleri!

    Kul att det händer saker i tråden! Jag orkar inte kopiera listan, men nån kanske kan skriva in mig den 15 maj?

    Jag är lite ur balans idag. Fick veta att min "extrapappa" (som även ska hålla i vår ceremoni) har fått en hjärtinfarkt och ligger på sjukhus. De har gjort en ballongutvidgning och han mår ok, men jag oroar mig ändå. Han är betyder så mycket för mig! Och eftersom han bor i Finland kommer jag inte att kunna hälsa på honom förrän om en månad, då jag ska dit på semester. Kan bara hålla tummarna för att han ska repa sig snabbt.

  • maj2010

    Oj vad det skrivs här! Jag har varit bortrest över helgen, tillsammans med sambon och blivande svärmor och svägerska. Svärmor har fyllt jämnt under våren, så vi firade henne rejält nu i efterskott. Riktigt mysigt!

    Ser att ni diskuterat slöja. Jag trodde att jag ville ha det, men det kändes helt fel när jag provade. Vet inte om det blir så snyggt till utsläppt, lockat hår som jag vill ha. Men som med allt annat hinner jag säkert ändra mig flera gånger om

    Min blivande svägerska kom med ett alldeles lysande förslag under helgen. Hon vill ge oss ett liveband till festen i bröllopspresent! Nu gäller det bara att hitta ett band som vi gillar, som kan den dagen och som inte är tokdyra. Nån som har tips på bra band i Göteborgsområdet?

  • maj2010

    Superfin klänning, Mysifer! Ser fram emot bilder på dig med den på :)

    Vi ska precis packa bilen full med mat, kläder och sovsäckar och bege oss mot våra vänners sommarstuga. Imorgon får vi dessutom gäster från utlandet, som också ska fira midsommar med oss. Ska bli skoj!

    Ha nu en underbar midsommar allihop!

  • maj2010

    Hej tjejer! Ser att det inte bara är jag som har tråkigt på jobbet. 27 grader varmt och strålande sol ute och här sitter jag och slösurfar i brist på vettigare sysselsättning. Har bockat av det mesta på listan över saker som måste göras innan semestern. Dessutom är chefen borta, så vi dansar på borden, haha...

    Imorgon kommer min bästa vän och tärna på besök. Ser fram emot en helg med tjejsnack, solbad, vindrickande och framför allt - klänningsjakt! Vi ska ge oss ut på en runda bland brudbutikerna här i Gbg. Frågan är om jag vågar slå till på en klänning redan nu om jag hittar en som ger mig wow-känslan? Det är ju så många månader kvar...

  • maj2010

    Bettertogether: Kul att du ska göra dina egna brudbinderier! Dig ska jag nog be om lite tips och råd längre fram...

  • maj2010

    Jag har hört bra kritik om VIP och Remanns, så dem ska jag definitivt gå till. Sen finns det en till på Linnégatan som jag inte minns vad den heter, nästan uppe vid Linnéplatsen. Och så har jag sett att det finns en vid Vasaplatsen som jag kanske kikar in i. Ramonas tänker jag undvika till att börja med, har hört att de är så otrevliga där.

    Under valborgshelgen tog jag med min mamma till Kungsbacka och provade klänningar, både på Svahns och Wifabello (som ligger intill varann). Svahns har mest Nixa-klänningar och kändes inte så inspirerande. Kvinnan som har Wifabello däremot var ett under av engagemang och hjälpsamhet! Just då hade hon ingen klänning inne som kändes som "jag", men hon hjälpte mig fatta vad jag ska titta efter. Hittar jag inget i Gbg så åker jag nog dit igen framåt hösten

  • maj2010

    Vi har bokat festlokal och preliminärbokat fotograf. Dessutom har vi utsett tärna, bestman, solist och toastmaster (funderar på om vi ska ha en toastmadame också). Gästlistan är nästan klar men kommer säkert att ändras. Bjuda eller inte bjuda släkten är frågan... Och så har jag som sagt börjat kika lite på klänningar. Ungefär där är vi nu.

    Sambons syster vill ge oss ett liveband till festen i bröllopspresent, så det borde vi kanske börja leta efter nu. Annars händer det nog inte så mycket på bröllopsfronten förrän till hösten.

  • maj2010

    Hjälp! Jag har köpt klänning!!!

    Jag har som sagt min bästa vän och brudtärna på besök över helgen och tog en klänningsrunda med henne idag. I första butiken provade jag några klänningar, varav en som var jättesnygg men ändå inte kändes bra. I butik nr 2 blev jag störtförälskad, darrig och tårögd så fort jag kommit i den första klänningen. Ett litet hallelujah-moment kan man säga... Den var som sydd för mig. Bara såå rätt! Var tvungen att prova några klänningar till för att känna efter. Sen provade jag den första igen och var övertygad - den skulle jag bara ha! Det visade sig att det var sista exemplaret i rätt storlek av en utgående modell. Så vad gör man? Jag konfererade med min kompis, ringde mamma och sambon och alla tyckte att jag skulle slå till.

    Sagt och gjort. Handpenningen (halva summan) är betald och jag får hämta klänningen nästa vecka. Den behöver läggas upp lite, men det gör vi sen när jag vet vad jag ska ha för skor och underkläder med mera. Ojojoj vad bra det känns!

    Men nu får jag varken gå upp eller ner i vikt, bli gravid eller ändra mig innan bröllopet...

Svar på tråden Bröllop 2010 nr7