• Svar på tråden JULI - 2010 del2
  • Lycklig81
    källerudd skrev 2009-06-10 09:56:15 följande:
    Finns inget panduro här el ens en pysselbutik med bra varor. Så jag som blir arbetslös om en vecka funderar nu på att starta upp en sådan butik..(undra om det har med bröllopet att göra...tankarna snurrar villt :P)
    [/citat]
    Fenixx skrev 2009-06-10 09:58:21 följande:
    [citat]
    kullaberg>> jag tror det hade varit väldigt läckert att bryta av med lila skor. är ganska vanligt idag ändå att man har en annan färg på skorna. jag ska själv ha guldfärgade skor.lycklig81>> har vi samma färgtema, förutom att vi har lite guld med. och som ni andra säger så hoppar man från tårta till klänning, dekoration osv när man funderar.jag hade hittat en jätteduktig tjej med tårtor, men hon fick tyvärr dra sig ur. bättre nu än då förstårs. men nu hoppas jag på sambons kusin kan hjälpa oss då han är bagare och äger ett konditori och gör otroliga bakverk.
    Har oxå tänkt på att ha en annan färg på skorna, typ gröna som matchar min färgtema :) men jag får se vad jag hittar, har hittat ett par vita med lite ovanlig klack iaf så de kan va ett alternativ :)

    Fenixx: ja jag såg de vad skoj.
    De roliga är att om man ändå väljer samma färgtema så blir ett Bröllop aldrig likt en annans Bröllop :)

    Sj funderade jag på att lägga ett inslag av silver me, men vi får se.

    Kanske ha bruna dukar istället för vita ?? hmm ja som sakt man måste se de först In Live :)
  • Fenixx

    nu har vi en sån speciell lokal att vi inte kommer ha dukar osv där med middagen. men på 1a valet av lokal där vi var och tittade så hade jag tänkt mig vita dukar och så bruna löpare med dekoration med grönt och så lite guld...

  • Lycklig81
    Fenixx skrev 2009-06-10 18:34:42 följande:
    nu har vi en sån speciell lokal att vi inte kommer ha dukar osv där med middagen. men på 1a valet av lokal där vi var och tittade så hade jag tänkt mig vita dukar och så bruna löpare med dekoration med grönt och så lite guld...
    Låter mycket snyggt :)

    Sj tänkte jag kanske vit spets som löpare med brun duk allså. Gröna växter och silver ljusstakar med vita ljus.
    El kanske ha cylinder vaser med ljusplator under som lyser upp blommorna som är i vattnet??? mycket kanske här :) hmm??
  • Fenixx

    låter väldigt fint. jag tycker om när man har blommor i vatten som prydnad med.

    ska bli så skoj att se bilder från allas bröllop sen.

  • sarahkka76

    Eftersom viska ha lite gotiskt inspirerade färger så kommer vi att ha svarta dukar med längd och sen ovanpå dukar i purpur som är lika breda och långa som borden, alltså utan längd. Ev ha de som löpare, får se. Sen kommer vi att dekorera med akryldiamanter i olika storlekar i genomskinligt, svart och purpur. Organzapåsar i både svart och mörklila. Servetterna är vi inte klara med. Min mamma kommer att göra servettringar och glasfotringar. Mer får vi inte plats med tyvärr för borden är bara 70cm breda.

  • Fenixx

    låter jättesnyggt sarahkka!! helt ett bröllop i min smak med färger och det gotiska.

  • Mama Mia

    Hej!
    Måste man ha färgtema eller hur funkar de??
    Jag vill ha romantiska färger, t.ex. ljusrosa men vet inte hur de blir då vi får hjälp m dukningen av festlokalens personal(på nåt ställe), de kanke bara kör me vitt...? :/ Hm...

  • kullaberg

    Nä, man måste absolut inte ha färgtema om man inte vill. Men det är nog ganska vanligt.
    Den lokalen vi ska ha, kommer ha vita dukar. Sen kan de hjälpa oss med bordsdekorationer om vi vill men vi får också göra det själva om vi hellre vill det. Så det kommer vi ju att göra. Hur det ska se ut har vi inte bestämt ännu, men det kommer gå i samma färger som vårt färgtema: Limegrönt, vitt och lila. Men det blir nog mest dekoration med blommor. Men som sagt, inte kommit dit i tankarna ännu
    Så hör med festlokalspersonalen, ni får säkert vara med och bestämma färger om ni vill det.

  • Juli100724

    Hej hopp.
    Jag har faktikt handlat en sak till bröllopet i går. Jag och syran var ute på en shopping runda och där låg mina servetter jag ville ha. Jag var bara tvungen att köpa dom. Dom hade percis det färgtemat jag har valt =) JOHO så dom har jag lagt i en låda som är till bröllopet.
    Det där me svärmödrar känner jag igen, när vi hade dopet så la hon sig i i allt. Skit jobbigt. Så denna gången sköter jag ocgh min syster allt. Jag gillar min svärmor till max, men lite många synpunkter. =) Hur går det för er alla andra??

  • sarahkka76

    fenixx: tack Ja, är så nyfiket på din, längtar efter era bilder

    mama mia: du kan alltid få det precis som du vill ha det. Där vi ska var det är dukningen traditionellt vitt. Men då har jag köpt tyg och ska sy egna dukar. Vissa ställen gör det åt en. Välj lokal utifrån vad du har för bild, resten går att fixa.

    juli10724: vad kul! Vad är det för färg på servetterna?

Svar på tråden JULI - 2010 del2