Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Godmorgon, skall på 3h kurs snart, sedan har vi möte hel em så jag kommer inte kunna vara här mkt i dag.

    Urk vad jag är trött idag, halv tolv i går när vi skulle släcka lampman kom vi på mkt bättre saker att göra än att sova. Det straffar sig idag.

    Nalle oroa dig inte för tårarna i kyrkan. Jag är också superblödig och jag kan säga att jag lipade i kyrkan, o på kyrktrappan och under talen på festen. Men det är bara att släppa ut det, är man lycklig så är man. 'Titta dig runt så ser du nog många fler som det trillar en o annan tår på. Svärmor såg nästan ut som att hon var på begravning.
    Är det nu på lördag ni gifter er?

    *klappar mig om magen* Blommis pajen var suveränt god!

  • lanovia 08

    Grattis Ankan!!! Vad underbart. Då har du ju något att sysselsätta dig med fram tills nästa plus och barn. Skönt att höra att det faktiskt finns någon som får nytt jobb i dessa tider. Grattis igen!!!

    Stackars Blommis. Skönt att det är bättre nu ialla fall. Inga kattungar än förstår jag.

    Nalle, just det jag, fick för mig att pingst var nu till helgen men det var ju fel. Men det närmar sig med stormsteg för er.

    *kramar Ninnis tillbaka* Ja det blev bättre igår, efter lite tårar, motion och egentid så var den värsta deppen borta. Man måste ner till botten för att ta sig upp igen ibland. Idag känns allt bra. Satte mig o skrev dagbok igår. För första gången på 3,5 år. Kände att jag behövde skriva av mig och skall nog fortsätta skriva igenom den här tiden tror jag.
    Sist jag skrev hade jag bara varit tillsammans med mannen i några månader o allt var så skimmrande rosenrött. haha kul att läsa.

    Min morgon började med att en utav min absolut bästa vänner ringde och sa att hon kommer till stan ikväll o undrade om jag ville träffa henne en sväng. JAAAA!!!! Sedan har hon en liten tjej så allt kan ju hända innan vi väl träffas men hoppas verkligen det blir av. Då skall jag nog berätta om läkarbesöket....

  • lanovia 08

    *korkar upp en champagneflaska med en gång* Tycker vi alla skall ta en skål för Ankan.

  • lanovia 08

    Kramar tillbaka!
    Ja kanske är det ödet, jag tror också på ödet. Även om det är precis som Hvidis säger svårt att se meningen med saker, speciellt just när det sker.
    Kan ialla fall inte se någon bra mening till allt just nu. Enda bra med avsaknaden av ett plus är ju att det ökar mina chanser att kunna segla i Grekland och att slippa må pytton där (om jag kommer må dligt vill säga. Undra vilket vi väljer, en bebis eller 2 v Grekland...... Inte ett dugg svårt att välja.

    Hvidis helt rätt, klaga på. Det ärju det vi är här för lyssna o stötta. Tyvärr har jag inte så mkt klokt att säga nu. Är mest stressad inför att jag inte hinner hänga med här. Ni är aktiva idag.

    Kram till alla. Jag får väl försöka läsa ikapp här senare idag eller imorgon.


    Ankan80 skrev 2009-05-19 12:28:41 följande:
    Ger en extrakram till lanovia. Snart vänder det skall du se!!!Kanske ödet som spelar dig ett spratt med?Jag brukar tänka så och att det finns en viss väg jag skall gå på. Ibland får man sig en knuff eller ramlar ner i ett hål för att rätt kurs skall upprätthållas...
  • lanovia 08

    Men vänta här nu, detta kanske du skrivit förut men tycker inte din familj att ni skall skaffa barn?? Varför???

    Nalle, jag har haft både en o två energitjuvar till "vänner". Det enda jag verkligen kan säga är att det inte är värt det för femöre. När man bara är sur o irriterad på en person då kan man lika gärna bryta den vänskapen.
    Din vän verkar inte vara mkt till vän, ialla fall inte dömt efter det du skriver.

    Blommis hur har det gått för sonen o hans vänner? Bra att du tar dem på allvar.

    Nu är våran hund inlämnad för kastrering. Hoppas allt går bra. Vet att det är ett väldigt vanligt ingrepp oftast inte är några probelm, men lite nervös är jag.

    Sedan är det säkert massor till här som jag skulle kommentera men det är glömt...

  • lanovia 08

    Träffade min kompis igår, sent blev det innan hennes lilla var i säng o vi kunde ses men det var det värt.
    Betyder så mkt att bara få träffa sina nära ibland o prata om allt möjligt. Läkarbesök fick hon dock inget veta om. inte nu, är nog fortfarande för ledsen, kände att jag bara skulle börja storgråta o det kände jag inte för.
    Sedan tycker nog inte mannen att jag skall berätta något. Det är väl onödigt sa han. Men fick han välja så visste hon nog inte ens om att vi försöker. Men jag skulle inte orka om jag inte fick prata med någon om det....

  • lanovia 08

    Mums!


    Ninnnis skrev 2009-05-20 07:53:27 följande:
    God morgon!Med tanke på hur min dag började så undrar jag hur den kommer att fortsätta...Morgontrött som jag är brukar jag ladda kaffekokaren på kvällen, så jag bara behöver trycka på knappen på morgonen. Imorse tycket jag dock att kaffet smakade lite svagt och blaskigt, men jag drack mina två koppar ändå. Plötsligt slog det mig att jag inte hade fyllt på med nytt filter och kaffepulver igår, bara vatten! Jag bryggde alltså kaffe med gårdagens kaffesump... Örk!
  • lanovia 08

    Ninnis, jo jag vet. Men jag träffade aldrig barnet igår (och har inte gjort på flera månader är så nyfiken på henne nu har jag växt massor) hon nattades innan vi träffades.

    Nalle, vad jobbigt med halsen. Har du testat med halstabletter från apoteket? Typ Baffucin, brukar i alla fall hjälpa lite bättre än Läkerol. Halsfluss så här inför bröllop låter inget trevligt.
    *tar emot benet och sparar det tills hon får äta* Hon fick ingen frukost idag stackarn. Ni kan ju tänka er en labbe som inte får mat. Det var ledsna blickar imorse.

    andbeyond, vad tråkigt med möhippan. Hoppas verkligen att det löser sig. Fattar inte hur man kan hoppa över en syster när man planerar möhippa.

    Blommis hur mår du idag? Hur långt är det kvar tills du vet om det blev något denna gång. Tycker ändå den där teorin med magsjuka var intressant... *stoppar huvudet i sanden innan jag säger något mer*.

    Jag har BIM imorgon/fredag. Vore skönt om det kunde bli imorgon så kan jag gå o ta blodprov på fredag. Har inga tecken vare sig för eller emot. Inte mer än att jag känner mig väldigt uppsväld.

  • lanovia 08

    Ninnis, jo jag vet. Men jag träffade aldrig barnet igår (och har inte gjort på flera månader är så nyfiken på henne nu har jag växt massor) hon nattades innan vi träffades.

    Hehehe där blev det fel!!! Skulle inte stå att jag växt massor utan att hon ju har växt massor.

  • lanovia 08

    Oh herregud vad ni skriver, det är väl typ 6-7 sidor sedan jag skrev något, och det var ju ändå igår. Dagen på jobbet gick i ett så jag hann bara in o läsa lite snabbt.
    Sedan att få hem hunden tog typ 2h. Först tog det tid hos vetrinären, det kom in både akutfall o psykfall när vi var där. Sedan fick vi åka över halva stan för att få tag på hennes medicin. Väl hemma vid halvnio på kvällen var vi så trötta o hungriga så det var bara sushi och tvsoffa som gällde.

    Lilla tjejen mår bra efter operation men gnäller lite, förmodligen bara för att vi skall tycka synd om henne. Ledsna labbögon är inte lätt att se.

    Nallis slopa din vän just nu. Bättre att ha energin till bröllop och hälsa. Sjukskriva sig idag låter ju som en bra idé. Gå o jobba om du har halsfluss är ju dumt du måste ju vara fisk om en vecka.

    Blommis då är det bara att vänta en vecka till o se om dt blivit någt. *vickar med rumpan i vädret*
    Ninnis har för mig att du frågade om de hade öppet för blodprov lördag o söndag här? Nej men om indinaerna kommer idag så är ju dag 2 imorgon fredag. Vore skönt om jag kunde få ta provet imorgon då jag ändå är ledig. Men vi får se. Inga indianer än men dock mensont i magen.

    Var o tränade igår, något är det med min kropp ialla fall förmodligen idianintåg. Kom inte ens halva passet innan jag blev illamående och yr. Släppte direkt efter träning.

    Ankan, baconinlindad banon? Låter skumt men kan faktiskt tänka mig att det är gott. kan ju vara värt att test.
    Hur har det gått med huset? har svagt minne av att jag läste något om det ni ville köpa igår? Är ni med i budgivningen?

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan