Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Då var jag hemma från vår tripp till Skåne. Två super söta och snälla tjejer vad det jag fick träffa, tack Ingis och Ninnis. Var kul att träffa er. Och ja Ingis det blev väldigt fort tomt på Waynes när vi satt oss där. Hmm undra om vi skrämde bort dem?

    Ni har skrivit så mkt här så jag får nog läsa ikapp någon annan dag. Är trött nu. Och skall ta vara på min make.

  • lanovia 08

    Ankan förrsten vad kul att du får komma dit på intervjuv igen. Lycka till!

  • lanovia 08

    Vad gulligt av din sambo Blommis, helt klart många pluspoäng!

    Nu har jag varit och lämnat blodprov nummer 2. Min stackars arm är sönderstucken nu, men jag överlevde. Min spruträdsla är kanske botad efter detta...
    Idag känns det faktiskt lite tyngre. Från att ha tyckt att det känns skönt att allt är igång så känns det idag ganska tungt att veta att det är några blodprov, spermieprov och VUL framför oss.

    Sitter och funderar lite på pregon. Ninnis vilken dag i cykeln skall man börja äta den? Hinns kanske inte med till nästa cykel med tanke på prov de vill ta innan. Hinner jag inte med det till denna cykeln blir det prego på segelbåten i Grekland....ähhh vore ju synd om jag skall förstöra resan för alla...

    Förlå nu blev det ett ego inlägg rakt igenom, har bara så mkt tankar just nu.

  • lanovia 08

    Hvidis hur mår du idag?? Hoppas det är bättre!
    Synd att du inte kunde vara med igår. Men jag o maken har bestämt att vi skall bli bättre på att hälsa på kompisarna i LUnd så jag kommer återvända.
    Ingis o NInnis lär du ju kunna träffa hur ofta du vill när du väl korsat bron. *avis för det är 2 supergoa tjejer*

    Jag är nog trögfattad, men har ni flyttat än eller har ni bara fått tillgång till lägenheten? *försöker väcka hjärnan*

  • lanovia 08

    Oj Hvidis du behöver nog inte svara, du hade ju hunnit skriva allt som jag undrade redan.

  • lanovia 08

    Oh du är så klok blommis. Tack för de orden på vägen skall jag ta vara på.

    Idag vill jag verkligen bara krypa upp i makens famn och stortjuta. Men så ser ju inte riktigt dagens planer ut så det är bara att bita ihop.


    passionsblomman skrev 2009-05-18 09:10:30 följande:
    [citat]
    Lanovia: jag skulle börja med mina tabletter på mensens 5:e dag.Vi gjorde alla blodprov och spermaprov och det ett bra tag innan och tom en inseminering innnan det blev dags för Pergotime och den där egna sprutan.Vad DUKTIG du har varit med proverna gumman! Grubbla inte över vad annat som ska hända i livet, folk får ta dig som du är i de olika skedena...Hade du plussat nu så skulle du ju haft gravidhormoner istället, hade du inte påbörjat detta hade du kanske varit jättedeprimerad istället, hade doktorn sagt att något var allvarligt fel hade du varit helknäckt och hade ni redan fått barn hade du varit full av amningshormoner och hade du varit äldre så hade du kanske haft klimakteriesvängningar...fattar du? Vi får leva med våra hormoner och folk får fan ta och låta oss vara med iallafall!Blir du trött som jag blev, får du väl sova lite extra på den där segelbåten, och gråter du så får de väl krama dig!
    [/ci
  • lanovia 08

    Oh dumma dumma mammor som tror att de är snälla mot sina barn. Fattar de inte att det är deras barn om några som kommer få allergier o astma o alla möjlig skit.
    Har en barndomskompis vars familj alltid varit väldigt rädda för baciller, kan också säga att det är den familj jag känner som har magsjuka oftast.

  • lanovia 08

    Tack alla gulliga för söta ord och kramar. Idag är tydligen inte dagen då jag borde ha vaknat.
    Har bestämt mig för att jag skall stanna hemma från repet ikväll, springa en runda och sedan bara pyssla om mig själv.

    Greken, ljuvlig? Jag rös när jag såg honom, vilken äcklig smörig kille och vad skulle han med handen i skrevet att göra?
    Smaken är som baken.

    Ingis systers man får nog inte ens minus utav mig, utan är knappt värd att ens slösa minus på. Hallå??? Vart har han sina hjärnceller???

    Oj vad ni var flitiga med spriten (till händerna alltså). Jag håller mig bestämt borta. Vill inte döda de bra bakterierna jag har på händerna för att låta elakare o motståndskraftigare överleva.
    Sedan spriter jag händerna massa i yrket (men då med handskar på) och jag förstår att det är skillnad för folk inom vårdyrket.
    Armbågen o papper när man öppnar äckliga dörrar är kanon.

  • lanovia 08

    Det gör ont i hela mig, vilket onödigt sätt för ett så litet liv (och för alla andra också) att förlora livet!
    Blir så ARG på alla idioter som inte kan köra normalt! MORRR!!! *muttrar*
    Stackars familj.

    Din makes jobb verkar mindre trevligt men beundransvärt. Skall han fortsätt jobba i Kph?

  • lanovia 08

    Jag vill också ha! jag kan bidra med lite extra marsansås som vi har kvar sedan helgens rabarberpaj, den kommer bara kastas om inte ni äter upp den.
    Mmmm vad gott med paj. Det behöver jag nu.
    Hann knappt innanför dörren idag innan jag började gråta. Stackars maken har nog svårt att hänga med i svängarna tror jag. Men han är BÄST så är det bara. Så efter lite gråt i hans famn känns det bättre nu. Han har fått bedyra att han älskar mig. Och även fått erbjudandet att välja någon annan ifall det skulle vara så att jag inte kan ge honom ett barn. Han tyckte jag var fånig.

    Har precis kommit in från en löparrunda, nu skall jag placera mig själv i soffan med blommis paj och massa tankar o känslor. Ikväll är min kväll. Gräs som behöver klippas existerar inte.

    Hoppas ni alla har en bra kväll. *kramar alla*
    Ankan vad spännande imorgon. Vet du hur många som gått vidare till ytterligare en intervjuv? Lycka till. *Ger Ankan en lyckospark i baken.*

    Andbeyond hoppas magen har skärpt till sig.


    passionsblomman skrev 2009-05-18 16:55:59 följande:
    *funderar på att gå ut och plocka rabarber och göra lite paj.*Skulle ni vilja ha det så här i regnvädret?
Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan