Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått och torrt och stiltje och orkan



    Tänk om man skulle råka säga fel nästa gång man är i kyrkan och läser den.
    passionsblomman skrev 2009-06-07 18:34:08 följande:
    "Giv mig idag min dagliga dos på det att Äl må inträffa med simmare i beredskap.."
  • lanovia 08

    undrar förresten när de skall fixa till BT??!!

    Då var det dags för en ny vecka. Bara 3v kvar till semester. Känns så segt nu.

    Hoppas ni alla hade en bra helg. Fotbollen väljer jag att inte ens kommentera. Det blir för Sverige att skärpa sig rejält nu om vi skall få sitta på pubar och titta på fotboll nästa sommar.

    Ore hur var möhippan och den alkholfria drycken?

    Ninnis har mannen gett sig av nu igen? Hur länge är han borta denna gång?

    Idag skall vi till BM för inskrivning.

    *vinkar till alla och ger alla en kram*

  • lanovia 08

    Godmorgon Hvidis.
    Viktig fråga till dig. Får man gå på massage som gravid, det är la ok? Har hört så mkt olika känns det som men har för mig min massör sa att det var ok.

  • lanovia 08

    Har inte mkt tid att skriva nu så gör bara ett snabbt inlägg.

    Inskrivningen gick bra, men känns så overkligt. Känns som att jag sitter och ser på när någon annans liv spelar upp sig. Vi jag och min älskling har alltså varit hos BM idag för att vi skall ha barn?!?!?! Vad hände med infertilitets undersökningen?
    Ja som ni märker min hjärna är fortfarande inte helt ikapp.
    Allt gick bra. Massage var inga problem enligt BM precis som du sa Hvidis. Skall se om jag klarar vänta till v 12, men hon sa att det inte var nödvändigt, många olika skolor.
    Nu skall vi bara ta ställning till vad vi vill göra för olika tester för att se att allt är ok med barnet.

    Ninnis, tror mitt minne sitter långt nere i lilltån, självklart ni skulle ju ha hotelldate, hur kunde jag glömma??? Du kanske tittar in ikväll? Men annars får du ha det så bra! *håller tummarna och visslar oskyldigt*

  • lanovia 08

    jäkla BT. Nytt försök

    Mjöl har jag fått lära mig att är hemligheten Blommis. Mer mjöl så blir de fastare.

    Hvidis låter som ett klokt val om du har ont. Vad tränar du annars? All träning som jag brukar hålla på med stänger på jobbet över sommaren. Så nu vet jag inte om det räcker att jag powerwalkar och styrketränar under sommaren eller om jag borde göra något mera också?? BM kunde inte nog poängtera hur bra det var med träning, vilket jag iof redan hade anat.

    Ninnis hoppas du får det bra i Kungliga huvudstaden.

    Nalle har glömt bort vart det är ni skall åka?

    Ingis?? hoho var är du?

  • lanovia 08

    Kvällen borde väl funka lika bra? Eller är det som med gravtest att man bör ta det med morgonurinen?

    Oh Turkiet, nice. Det står välidgt högt på våran att-resa-till-lista. Känns som att det är ett bra att åka till för att bada ställe men ändå få något lite annorlunda än Grekland o Spanien. Men det kanske är vi som misstagit oss.
    HOppas du får det kanon på resan!

    Ja det räcker väl kanske. I all fall under sommaren så kan jag komma igång mer o simma o gympa i september eller något sådant. Eller är det för sent då och det är nu de första månaderna som jag borde bygga upp allt??? Saknar att få jogga...
    Känner inte för att gå in o lägga mig i bassängen nu. Skall se om jag kanske kan vara duktig i Grekland och komma på ngt sätt att simma långt där. Tycker det är svårt i haven är ju inte så att man bara simmar 20 min rakt ut och sedan vänder.

    Förresten, visst har alla gravida här inne gjort KUB?? Vi skall ju ta ställning till det nu. Men vi var nog rörande överens om att inte göra det. Känner inte att vi vill ha makten att bestämma över ett livs rätt att vara eller inte vara. Sen om vi tänker rätt eller inte vet jag inte. Kanske är heldumt att inte ta sin chans o kolla upp det.

    Blommis vad bra att du fick till pannkakorna. Iriiterande när ingredienserna tar slut. Hoppas sonen blir nöjd och får en bra utflyktsdag med glass o allt.

  • lanovia 08

    Ett långt inlägg som gick i väg på första försöket. *kors i taket*

  • lanovia 08
    Hvidbrud skrev 2009-06-09 08:41:51 följande:
    .Nalle puh: åh, vad härligt med bröllopsresa!!! Lycka till med bebisverkstaden.. medelhavsluften brukar göra mig pilsk som en stackars marskatt!
    Låter som skön gympa du går på. Tänkte anmäla mig gravidvattengymp sedan när jag får det. Måste bara nå v17 först.
  • lanovia 08

    Hvidis det är just sådana saker som får mig att tänka en extra gång. Vad är det för mening att lägga pengar på att testa, kanske få ett oroande besked men sedan föda ett kärnfriskt glatt litet barn? Och om det nu inte är frikst kommer vi vilja ta bort det då? Har vi rätten att bestämma detta?
    OBS jag dömmer ingen i deras val nu, är bara tankar som mal för att ta så rätt beslut som möjligt.
    Vet ni hur ni hade reagerat om det varit något fel på barnet? Tror ni att ni hade försökt få ta bort det då?

    Ankan varför är du säker på att du kommer göra KUB nästa gång är det pga av MF?

    Undrar fortfarande vad som hänt med Ingis. Så här länge brukar inte hon klara hålla sig borta härifrån.

  • lanovia 08

    Ankan: ok, ja det är inte lätt. Vi pratade på att ev se om vi kanske kunde få ett tidigt UL istället på någon privat klinik.

    Nalle: Du kommer kanske aldrig få en BM att säga att det är ok att dricka. enligt dem skall du helst hålla dig borta från alkohol mellan ÄL och BIM. Det var så jag försökte leva de första månaderna var väldigt rädd för att dricka då. Men eftersom de tog oss 1 år att få ett plus kan jag säga att jag ledsnade. Ok var det någon månad som kändes extra mkt som en plusmånad var jag restiktiv annars tog jag absolut både ett och två glas vin.
    Enligt infon man kan läsa om fostrets utveckling så tar inte embryot/fostret upp näring från mamman förrän efter några veckor, är osäker nu men tror det är v8.
    Med andra ord du borde absolut kunna ta ett glas vin.

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan