Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Nej! Vad tråkigt Twixiee! Skönt att du ändå verkar må bra. Kan väl mkt väl vara så att operationen och graviditeten inte var en bra kombination.
    Men vad hände eftersom ni åkte till akuten? Fick du ondare i magen? Blödningar?

  • lanovia 08

    Ninnis har du någon släkting som spelar teater i Göteborg/Mölndal?
    Var ju som sagt på teater med brorsonen idag och en av skådespelarna var sååå lik dig, kunde inte sluta stirra på henne.

  • lanovia 08

    Ninnis jag gav tyvärr programbladet till lillgrabben så jag vet inte om jag kan få fram hennes namn. Men du är helt klart snyggare än vad hon var. men jädrans vilken utstrålning hon hade.

    Hvidis missfall i v8, det är ju där jag befinner mig nu...Huvva!!

    Pax att få vara i både Ninnis och Hvidis lag om vi skall spela någon lagsport. Tror inte jag vågar placera mig i motståndarlaget.

    Grå katt välkommen, bli inte förskräckt av tempot här. Men har du tjuvtittat ett tag vet du ju redan vad vi går för.

    Var nog massa saker till jag skriva ngt om men ni har varit så aktiva här.

    Jo Blommis, söta katter. Säger som Ninnis, tom ett hundhjärta smälter.

  • lanovia 08

    Oj vad här skrivs idag, hinner inte med alls, har läst lite under dan men inte hunnit skriva. Nu har jag glömt allt jag hade tänkt att kommentera.

    HOppas det går bra för Twixiie idag.

    Jag skall jobba 1h till sedan är det fackmöte som gäller. Lite info om våra nya löner så sedan vet om jag skall vara nöjd eller inte.
    Därefter är skall vi in till Ullevi och titta på foboll, U21 Spanien-Tyskland. Viva España!! Synd bara att jag inte har någon spansk landslagströja.

  • lanovia 08

    Haha en sådan brukar jag ha på mig när det är Sverige som spelar och jag är på offentlig plats och tittar. Men när det är Spanien-Tyskland tycker jag nog en svensk passar dålig?!?!


    passionsblomman skrev 2009-06-15 16:43:24 följande:
    Lanovia. SPANSK tröja! Bah!*viftar med min blågula som det står Ibrahimovic på*
  • lanovia 08

    Godmorgon alla goingar

    Twixiee det är bra låt verkligheten komma ikapp, men försök släppa det på fredag. Då är det er glädjens dag! Oh vad mysigt med bröllop.

    Grå katt ja det finns många andledningar att fundera igenom barn nog innan man skaffar det. Tror absolut inte man måste vara en som älskar alla barn i vått och torrt för att kunna skaffa egna. Men sedan är det nog bra att inte avsky alla som pesten, tycker Blommis fick till en klok beskrivning.
    SEdan får man vara beredd på att de kommer ta lite tid. Är själv så dödligt less på höra folk klaga som ser sina barn som ett arbete.
    Men om du bestämmer dig för att du vill skaffa barn så är jag helt hundra på att du utan tvekan kommer älska ditt barn mer än något annat.
    (fick jag ur mig ngt vettigt här?? tveksamt. Lät så bra i mitt huvud det jag ville ha sagt...)

    Vi var som sagt på fotboll igår. Nu skall vi nog köpa biljetter till semifinalen också. Var mysigt att gå på fotboll ihop var längesedan nu. Sedan var väl inte matchen i sig någon höjdare, rätt lam kan man säga.

    till alla

  • lanovia 08

    SAkiver lite snabbt innan jag måste jobba vidare.

    Daa tråkgit med chefen, det är jobbigt att inte få förklara för folk hur man mår.

    ninnis synd att du inte fick med dig någon på matchen. Vi får hitta en bra match i Helsingborg så kan vi gå tillsammans.

    Blommis sådna som jag stör mig på som klagar på barnen är ungefär så som Ninnis skrev. Jag har en kollega som är ledig varje onsdag från jobbet, detta räknar jag som ledig, men hon är bara "ledig" för hon har ju allt med barnen hemma. Ja men jag har inga barn men är inte sysslolös hemma men jag är definitivt LEDIG från jobbet. En annan satt och ojade sig för det är så jobbigt att man aldrig får vara ledig nu för tiden. Det hjälper ju inte att man slipper gå till jobbet då har man ju barnet där hemma (denna har nu skaffat en till, lagom klokt när man tycker en är för mycket).
    Jag förstår att man kan vara trött så man går på knäna mellan varven, mkt med dagis och barn som inte sover etcetc. Man får jättegärna tala om för mig att man är trött, men när man räknar sina barn som ett arbete då är man fel ute tycker jag.
    Vi har en hund hon tar mkt tid, behöver gås med och stimuleras. Vi har henne på dagis halvtid skall alltså lämnas vid lunch och hämtas efter jobbet. Detta tar tid ochjag kan vara trött särskilt om jag är själv hemma. Men vi har frivilligt valt henne och hon är INTE ett arbete.

    *kramar Twixiee*

  • lanovia 08

    Håller med Ninnis (jag skriver bara med 2n), välkommen Sonja, Blommis vänner är våra.

  • lanovia 08

    Ni är helt galan männskor, ett möte och jag ligger flera sidor back.
    Vad gäller mat har jag nog en bra man. Där delar vi bödan väldigt jämt tycker jag.

    Kan någon ger förslag på något gott att äta till middag idag? Har totalt hjärnsläpp. Tycker synd om min älskling. Igår stod han hemma och gjorde en variant på paella till mig, den lät supergod och jag såg verkligen fram emot den. NÄr jag kommer in i köket säger jag uhhh här luktar det starkt. Jag tog typ 5 tuggor sedan åt jag en macka. Jag kände att maten eg var god men den gick verkligen inte att svälja, denvar på väg att vända hela tiden. Istället spenderade jag fotbollsmatchen med att käka korv och bröd.
    Usch vad hemsk jag kände mig mot stackarn som lagade mat.
    Så snälla kom med något gott mattips som inte är spaghetti och bacon (för det är det enda jag verkligen vill ha nu)

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan