• Äldre 16 May 09:26
    560035 visningar
    4327 svar
    4327
    560035

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Här fortsätter vi längta,vänta,räkna och fundera över allt som hör bebisvärlden till och under tiden tar vi hand om varandra i skratt och gråt.

    Du som också vill ha barn-välkommen att hänga i det här helgalna men varmhjärtade gänget!

    Du som är känslig för att läsa om kroppsvätskor, sex och sjukhus, är också välkommen, men härmed varnad.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-16 09:29
    Denna tråd utgör del 6 i vår följetong.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-18 09:28
    Länk till den förra tråden ifall nån vill ha...
    www.brollopstorget.se/Forum-1-71/m3286162.html

  • Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan
  • Äldre 18 May 10:17
    #91

    Min toora tattonne blev jätteavundsjuk på min man.. hon bet honom i benen när jag inte var i rummet och trampade honom i ansiktet när han sov... (hi hi ). Sen börjage han samsuga när han kom på besök och nästan fnuggrullade mig när jag kom hem till honom... Nä, vita katthår var inte så populära...

  • Äldre 18 May 10:17
    #92

    Mmmmm...låter som att din och Hvidis man inte kommer att vara de där som tar nappen från marken och ger till bebben...

    Förresten, nu MÅSTE jag säga en sak: min väninna berättade att hon var och hälsade på en kollega som nyligen fick barn. De bor i ett lite "finare" område och där har det blivit världens grej med detta med bciller. ALLA mammorna i mammagruppen har flaskor med tvättsprit och spritar ALLT i bebbens närhet, händer, leksaker allt allt allt!

    jag bara måste säga att jag innerligt hoppas att ingen av alla här i tråden går på den idiotgrejen! Det ör inte BRA att hålla på så hoppas jag ni vet! Jiiiises! Snacka om att inte låta ungara ens få en chans att bygga immunförsvar!

  • Äldre 18 May 10:18
    #93

    DamMsuga inte samsuga...

  • Äldre 18 May 10:20
    #94

    Det är sånt man får allergiska ungar av ju!
    Vi ska försöka utan napp... Det skulle bli för många nappar att släpa runt på annars.

    Min "lite skit rensar magen" attityd kompenserar bra till mannens "Oooohhh!!!en dammtuss! Vi blir invaderade" attityd, är nog bra i kombination, men lite mycket var för sig...

  • Nalle Puh 40
    Äldre 18 May 10:28
    #95
    Hvidbrud skrev 2009-05-18 09:02:25 följande:
    Nalle Puh 40 skrev 2009-05-18 08:37:57 följande:Rosa gummistövlar gör allt väder till bra väder
    ABSOLUT
  • Äldre 18 May 10:38
    #96

    Nä bacillskräck ska man vara försiktig med....kan tänka mig att ha handsprit i skötväskan....för att tvätta MINA händer efter blöjbyte! Moahahhaha! Eller när man varit på en offentlig toalett....brrr gjorde nog något kemi-experiement för mkt i skolan....vi kollade hur mkt baciller det fanns på handtag o spolknappar....urk.

    Men en grusig napp är bara nyttigt! Misstänker att jag o maken kommer att ha lite diskussioner i detta ämnet...moahahahahah!

    Du, Hvidis, nappens vara eller icke vara.....svägerskan är själv en vandrande napp....det är jag INTE så sugen på att vara kan jag säga....hahahahahaha
    Pluss att om man låter barnet somna vid bröstet så har pappan svårt att hjälpa till att natta....så ja både gott o ont.

  • lanovi­a 08
    Äldre 18 May 10:46
    #97

    Oh du är så klok blommis. Tack för de orden på vägen skall jag ta vara på.

    Idag vill jag verkligen bara krypa upp i makens famn och stortjuta. Men så ser ju inte riktigt dagens planer ut så det är bara att bita ihop.


    passionsblomman skrev 2009-05-18 09:10:30 följande:
    [citat]
    Lanovia: jag skulle börja med mina tabletter på mensens 5:e dag.Vi gjorde alla blodprov och spermaprov och det ett bra tag innan och tom en inseminering innnan det blev dags för Pergotime och den där egna sprutan.Vad DUKTIG du har varit med proverna gumman! Grubbla inte över vad annat som ska hända i livet, folk får ta dig som du är i de olika skedena...Hade du plussat nu så skulle du ju haft gravidhormoner istället, hade du inte påbörjat detta hade du kanske varit jättedeprimerad istället, hade doktorn sagt att något var allvarligt fel hade du varit helknäckt och hade ni redan fått barn hade du varit full av amningshormoner och hade du varit äldre så hade du kanske haft klimakteriesvängningar...fattar du? Vi får leva med våra hormoner och folk får fan ta och låta oss vara med iallafall!Blir du trött som jag blev, får du väl sova lite extra på den där segelbåten, och gråter du så får de väl krama dig!
    [/ci
  • lanovi­a 08
    Äldre 18 May 10:47
    #98

    Oh dumma dumma mammor som tror att de är snälla mot sina barn. Fattar de inte att det är deras barn om några som kommer få allergier o astma o alla möjlig skit.
    Har en barndomskompis vars familj alltid varit väldigt rädda för baciller, kan också säga att det är den familj jag känner som har magsjuka oftast.

  • Äldre 18 May 10:48
    #99

    Du får stortjuta på incyberaxel precis när och hur mycket du vill!

    lanovia 08 skrev 2009-05-18 10:46:03 följande:


    Oh du är så klok blommis. Tack för de orden på vägen skall jag ta vara på.Idag vill jag verkligen bara krypa upp i makens famn och stortjuta. Men så ser ju inte riktigt dagens planer ut så det är bara att bita ihop.
    [citat]Lanovia: jag skulle börja med mina tabletter på mensens 5:e dag.Vi gjorde alla blodprov och spermaprov och det ett bra tag innan och tom en inseminering innnan det blev dags för Pergotime och den där egna sprutan.Vad DUKTIG du har varit med proverna gumman! Grubbla inte över vad annat som ska hända i livet, folk får ta dig som du är i de olika skedena...Hade du plussat nu så skulle du ju haft gravidhormoner istället, hade du inte påbörjat detta hade du kanske varit jättedeprimerad istället, hade doktorn sagt att något var allvarligt fel hade du varit helknäckt och hade ni redan fått barn hade du varit full av amningshormoner och hade du varit äldre så hade du kanske haft klimakteriesvängningar...fattar du? Vi får leva med våra hormoner och folk får fan ta och låta oss vara med iallafall!Blir du trött som jag blev, får du väl sova lite extra på den där segelbåten, och gråter du så får de väl krama dig![/ci
  • Äldre 18 May 10:52

    *bamsekram* Lanovia! *kramkramkramkramkramkramkramkramkramkramkramkramkramkram*

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan