• Äldre 16 May 09:26
    566783 visningar
    4327 svar
    4327
    566783

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Här fortsätter vi längta,vänta,räkna och fundera över allt som hör bebisvärlden till och under tiden tar vi hand om varandra i skratt och gråt.

    Du som också vill ha barn-välkommen att hänga i det här helgalna men varmhjärtade gänget!

    Du som är känslig för att läsa om kroppsvätskor, sex och sjukhus, är också välkommen, men härmed varnad.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-16 09:29
    Denna tråd utgör del 6 i vår följetong.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-18 09:28
    Länk till den förra tråden ifall nån vill ha...
    www.brollopstorget.se/Forum-1-71/m3286162.html

  • Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan
  • Äldre 18 May 10:53

    Alltså, TOALETTER och dörrhandtag och räcken och stolpar i tunnelbnor och bussar...FYYYYY vad snuskigt det är! och PENGAR!!! Där är jag så äcklad att det har jag riktigt hojtat på min son om! RÖÖÖÖR inget! TA inte i toaletten!!!(jättelätt! de klättrar ju liksom upp på den) Och när det inte finns tvål på WC...*blir lila och grön i fejset*

    Det ÄR handtagen man blir sjuk av! Jag tar ALLTID med papper och stänger kranen och öppnar handtagen, skjuter upp dörrarna med armbågen osv...är man gammal städerska så vet man.

    När vi kommer hem och har varit på stan är det alltid tvätta händerna med tvål-GUD vad skitig man är!

    Men att sprita allt i sin närhet...nääää!

  • Nalle Puh 40
    Äldre 18 May 10:57
    passionsblomman skrev 2009-05-18 10:53:50 följande:
    Jag tar ALLTID med papper och stänger kranen och öppnar handtagen, skjuter upp dörrarna med armbågen osv...

    Så gör jag ALLTID
  • Äldre 18 May 10:57

    Jag har alltid lite alkogel (handsprit) med mig i väskan och på jobbet, men jag spritar bara mina egna händer (framför allt i influensatider). Är också helt övertygad om att både barn och vuxna mår bäst om de får vänja sig vid lite bakterier.

    *kramar Lanovia lite extra igen*

  • Nalle Puh 40
    Äldre 18 May 10:57

    Oj, blev lite konstigt

  • Äldre 18 May 10:57

    Nej, en vandrande napp vill jag inte bli... De har ju inga ben! (guuud så rolig jag är i dag då!..) Men OM man kan klara sig igenom det utan napp eller godnatttutte, så försöker vi i alla fall.

    Sprit till bajsfingrar, jepp, det är nästan ett måste!

    För ett lite bättre doft intryck, så har vårt apelsinträd precis slagit ut och det doftar så gott!!! Mmmm... Och har så fina blommor och nya gröna skott.

  • Äldre 18 May 11:02

    lanovia 08 skrev 2009-05-18 10:46:03 följande:


    Oh du är så klok blommis. Tack för de orden på vägen skall jag ta vara på.Idag vill jag verkligen bara krypa upp i makens famn och stortjuta. Men så ser ju inte riktigt dagens planer ut så det är bara att bita ihop.
    [citat]Lanovia: jag skulle börja med mina tabletter på mensens 5:e dag.Vi gjorde alla blodprov och spermaprov och det ett bra tag innan och tom en inseminering innnan det blev dags för Pergotime och den där egna sprutan.Vad DUKTIG du har varit med proverna gumman! Grubbla inte över vad annat som ska hända i livet, folk får ta dig som du är i de olika skedena...Hade du plussat nu så skulle du ju haft gravidhormoner istället, hade du inte påbörjat detta hade du kanske varit jättedeprimerad istället, hade doktorn sagt att något var allvarligt fel hade du varit helknäckt och hade ni redan fått barn hade du varit full av amningshormoner och hade du varit äldre så hade du kanske haft klimakteriesvängningar...fattar du? Vi får leva med våra hormoner och folk får fan ta och låta oss vara med iallafall!Blir du trött som jag blev, får du väl sova lite extra på den där segelbåten, och gråter du så får de väl krama dig![/ci
    *kramar o klappar om*
  • Nalle Puh 40
    Äldre 18 May 11:06

    Har oxå alltid sprit i väskan men det beror på att jag jobbar hos så många olika personer och det finns inte alltid sprit på plats...

    Mer sprit åt folket

  • Äldre 18 May 11:09

    Åååå, apelsinträd...! de doftar ju underbart.

    Det där med napp eller ej, det lär visa sig utifrån hur stport sugbehov era ungar har. Min hade visst ett väldigt stort...för dels ÅT han HELA tiden i början. jag ammade 1 gng/timme dygnet runt i tre månader!

    Napp började vi ned när vi skulle ut och åka bil och jag insåg det opraktiska i att försöka amma i bilen
    Det var väldigt skönt om han nöjde sig med nappen då.

    Somnade gjorde han ju ofta vid bröstet, helt enkelt för att han åt tills han däckade, me dtgick bra att gå och guppa med honom lite också-pappa likaväl som jag.
    Däremot sov han inga långa stunder. Sov han mer än en halvtimma åt gången började man kika om han andades, för 40 minuter var liksom max.
    Han har hela tiden varit en mycket vaken och aktiv unge som vill se allt och inte missa något.

    Jag hade en jädra massa principer innan vi åkte hem med honom, som att vårt barn minsann skulle sova i egen säng osv.

    När vi kom hem till vår stuga var det 14 grader i den och ganska givet bäddade vi in honom som en liten puppa emellan oss ochunder alla täcken. Sedan sov han mellan oss större delen av tiden i flera år..

  • Äldre 18 May 11:12

    Åh, sååå myyyysiiigt!!!!!!!

  • Äldre 18 May 11:13

    Hahahaha ja någon sprit måste jag få nyttja!! Hhhahaha även om det är handsprit efter blöjbyten... *sniffar på handspriten*
    Hahaha

    Tar osså aldrig i handtag osv....men ja barn är det inte lätt att hålla koll på. Bara det där att ALLTID tvätta händerna innan man äter....tror att det är rätt bra att barnen kan börja med det tidigt....så kan de få gojsa runder med fingrarna i maten lite mer hur de vill.

    Tror att saker som hamnar på vårt golv def kommer att tvättas...io med att vi har innekatt...o det tycker jag är helt ok.

    Nä det kan vi def bestämma...nappar har INGA ben!! Men det är lätt att se o vara klok som utomstående....men ja....får väl hitta på egna dumma grejor istället!

    Åhhh apelsinträd!! Mmmmmmm

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan