• Grå Katt

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Hej tjejer!

    Får man vara med?
    Vilken härlig tråd detta är! Jag har precis som Daa följt er i hemlighet. :) Jag har inte haft så mycket att tillföra, är inte gravid och har inte heller gjort några försök ännu. Min man vill gärna ha barn och jag tvekar. Jag är rädd/osäker för så himla många saker (och alla denna osäkerhet är säkert heeeelt normal, men känner själv att jag måste bearbeta den på mitt sätt). Kanske, kanske att vi ska våga prova i sommar, vi får se. Hänger med här så får vi se om jag smittas av all barnlängtan..:) Mvh Grå Katt

    P.S Vilka söta kattungar du har i ditt hem, Passionsblomman!!

  • Grå Katt

    Tack för välkomnandet! Ja, ni skriver i ett rasande tempo, men det är kul att det är liv o rörelse i tråden!

    Jag är ärligt talat inte så barnkär att jag måste hålla i andras bebisar och så, tycker en del ungar är jättejobbiga, men jag tänker att om jag någon gång själv får barn så borde jag väl automatiskt tycka om mitt eget..Eller?...

    Min man är tio år äldre än mig och vill inte vara alltför gammal när han blir pappa. Jag förstår det, men man kan ju inte skaffa barn för någon annnas skull heller. Så vi är...inne i en diskussion om detta kan man säga.

    I varje fall så har jag ÄL på midsommar och den romantiska sidan av mig säger att det vore väl gulligt om barnet blir till då, men samtidigt är jag osäker. Jaja, det var lite svamligt kanske, men så har jag det just nu.

  • Grå Katt

    Passion: Jag har också hört att det är så med fertiliteten. Också en anledning att tänka noga på detta. Vad bra du skrev om trevliga och otrevliga människor! Antar att mitt eventuella barn blir en ytterst trevlig prick!

  • Grå Katt

    Passion och Lanovia, ni inspirerar mig! Var nog det jag hoppades på när jag hängde på i denna tråden. Har ni något att säga om min nervositet kring att från början vara överviktig och bli gravid? Jag tänker mycket på de medicinska riskerna för mig och barnet, men faktiskt också en del på hur jag kommer bli bemött av barnmorskan.

  • Grå Katt

    Twixiee: Vilken skum läkare! Jag hade också känt obehag tror jag. Där jag har varit har det alltid varit en sköteska med. Kanske mest för att assistera gynekologen, men säkert också för min trygghet.

  • Grå Katt

    Passion: Jag är verkligen inte pinnsmal om man säger så. Och ja, jag jobbar på det. Har ju lite tid trots allt, även om vi börjar försöka snart så kanske det inte blir direkt, och då hinner jag tappa några kilon till i alla fall.

  • Grå Katt

    Stackars dig, Blommis! Du är väl värd en mysig kväll med sonen!

    Jag såg att Ankan pratade om nidblödning tidigare... Någon som vet ungefär när dessa dyker upp (om de ens kommer över huvudtaget) Jag fick en liten liten rosa flytning idag och det är 2 dagar sedan som vi hade avbrutet i ÄL-tider...

  • Grå Katt

    Wow! 79 dagar! Är du nervös?

    Jag blev bara lite nervös av den eventuella nidisen...Hm..jag kanske är redo för barn ändå...

  • Grå Katt

    Godkväll alla!

    Har hängt med litegrann under dagen via jobbdatorn, men inser att det är jättesvårt för mig att delta i diskussionerna. Hur hinner alla med att skriva så många inlägg?

    Tyckte det var lite kul att Ingis kommenterade Lanovias användning av det användbara ordet "la". Jag tänkte nämligen samma sak, alltså "va, har aldrig sett några "la" i hennes inlägg", men när jag scrollade uppåt så hittade jag ett litet "la" minsann. Jag är också? göteborgare så jag tänker inte ens på det.

    Folk i min omgivning har börjat fråga om det inte är dags för barn snart...*stön* Tror det handlar om att de så gärna vill höra det roliga skvallret snarare än att de verkligen önskar att jag blir gravid. Störande i alla fall att behöva svara på dessa frågor stup i kvarten!

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan