• T0612

    Vinterbrudar

    Här hoppar vi över från den gamla tråden "vi som gifter oss i december 2009" och tar in alla vinter brudar istället =)

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-27 19:33
    NOVEMBER
    14: 14e november, Borlänge. Mrsstumpan, Göteborg

    DECEMBER
    05: T0612, Göteborg,
    December 2009, Sthlm,
    linvinter, Göteborg
    12: Bittesös, Sorunda (Nynäshamn)
    19: Emmibob, Hotagen (Jämtland),
    DCL, Norrköping
    31: Teapot, Göteborg

    JANUARI
    02: Allez, Karlstad,
    JennyE82, Ljusdal
    09: Ninni84r (Halmstad, Öjasjön)
    23: Mariavw81 (Smådalarö Gård, söder om Stockholm)

    FEBRUARI
    13: Elbe, Umeå
    20: Selma2010, Övik (datum inte helt spikat)
    20: Nima2, Upplands Väsby (Norr om Stockholm)

  • Svar på tråden Vinterbrudar
  • Teapot

    December, vilken smart idé att smyga ut körmedlemmar bland gästerna

  • jemps
    emmibob skrev 2009-05-26 18:51:12 följande:
    Jag håller med teapot: mysigt med fler vinterbrudar!!!December2009:skickar kramar till dig. Jobb = stress, jag vet i höst går jag in på termin nr 7 i ordningen på helt ny skola SUCK (dessutom renoverar vi i vårt hus...). Det och bröllopsplanering gör att man inte alla dagar inte är så jätterolig att ha att göra med. Var inte så hård mot dig själv, herregud du har ju dessutom precis fött barn!Förklara för din m2b att du känner dig pressad, kanske kan han avlasta med att göra någon bröllopspunkt???Vad bra Teapot att du uppdaterade listan lite!Ang inbjudningarna så satsar jag på att skicka dem i månadsskiftet aug/ sep. Sista Osadag kommer vara 1:a november.Jemps: jag tycker tulpaner är lite fräsigt att ha i buketten, eller i dekoreringen. Jag ska precis som ninni ha en bukett med vita kallor med några lila kallor i mitten. Lila är vårt färgtema!
    HM :) jag har me lila som färgtema! har nu lila och silvriga julgranskulor som placeringskort. textat med silver/ svart penna... tänkte ha lila tapet som löpare. så det skulle kanske inte vara så dumt med vita tulpaner som bordsblommor....

    TACK!
  • T0612

    hejsan allihop! vet att jag har varit tyst ett tag men nu får det bli nya tag..
    vi har tex bestämt oss för att skippa tärnor och marsalk.

    Ska imorron åka in och köpa material till min slöja som jag ska sy själv. hoppas att det kommer att gå bra =)

    Och så har jag börjat knåpa ihop favor askar/ placerings kort.. tänkte göra en liten låda som liknar dem man får i skivbutiker när man ska ge bort i present, Fast en mini verison, och på den lådan har jag tänkt att göra ett hål i hörnet och sätta dit en etikett, med hjälp av brads i lila/blått, med namn på själva lådan blir lite åt ivory hållet med skimmer. Ska lägga upp bilder när jag fått färdigt några =)

  • Bittesös

    T0612: jag har sett såna askar på panduor hobby, färdiga att klippa och klista. Så slipper du sitta och klippa och måtta själv. Man kan köra en mall och sedan klippa efter..

    Själv sitter jag med inbjudningskorten, endel skall vara på engelska och de gör vi själva. Men min m2b ligger och sussar som en ängel i soffan bredvid mig.. tänk om man kunde göra det själv

  • Mrsstumpan

    T0612, vad kul att göra slöja och askar själv. Fram för mer pyssel! Jag går och funderar på olika saker som man kan fixa med och gärna redan nu... nästa idé är att köpa hem blommor och testa om jag vågar ge mig på att binda min brudbukett. ska ha en stilren enkel stavbukett av långa mörkt röda rosor så det borde gå =/

    Imorgon ska jag på bröllop! Hoppas på massa inspiration efter det. med det väder som kommer nu blir det nog helt underbart!! *Längtar*

  • emmibob
    Teapot skrev 2009-05-28 08:03:27 följande:
    Ut- och ingång har vi inte så stor koll på, men någon av vägarna vill vi nog ha en av de klassiska brudmarcherna. Och det vore ju bra häftigt att få till en utgång á la "Love actually"
    [/citat]

    Love actually är en av mina favoritfilmer...Come on and let it snow
    Mrsstumpan skrev 2009-05-28 08:19:10 följande:
    [citat]
    Jag har också börjat fundera på vigselprogram, vet ni hur mycket man får bestämma själva? Måste man ha fader vår osv?
    Jag har utformat ett vigselprogram som jag tänkte ta med till vigelsamtalet. Hoppas att prästen då kan "godkänna" det.

    T0612: jag är lite trög när det gäller pyssel, så lägg gärna ut bilder på askarna.

    Hur har ni tänkt kring placeringskort. Först var jag inne på ett kort som skulle fungera som glasunderlägg, sedan ett man kunde trä på bandet knytt runt servetten...Men nu vet jag inte längre. Vill ha förslag som är utformat i papper. Hur gör ni med placeringskort. Jag vill inte skriva direkt på festprogrammet!
  • Mrsstumpan

    emmibob, jag tänkte göra servettringar i papper (samma stil som på festprogram, vigselprogram m.m.) och texta fint på dem. Ska även stansa ut ett hjärta så att man ser tyget igenom.

  • Teapot

    emmibob, vi har lånat placeringskortsidén med pappershjärtan fastknutna runt glasfoten från någon här inne, kommer dock inte ihåg vem det var som hade fina bilder i sitt galleri. DCL kanske?

  • December 2009

    Jag har min vigselring nu ! Den är sååå fin *tjuvprovar den*

Svar på tråden Vinterbrudar