• T0612

    Vinterbrudar

    Här hoppar vi över från den gamla tråden "vi som gifter oss i december 2009" och tar in alla vinter brudar istället =)

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-27 19:33
    NOVEMBER
    14: 14e november, Borlänge. Mrsstumpan, Göteborg

    DECEMBER
    05: T0612, Göteborg,
    December 2009, Sthlm,
    linvinter, Göteborg
    12: Bittesös, Sorunda (Nynäshamn)
    19: Emmibob, Hotagen (Jämtland),
    DCL, Norrköping
    31: Teapot, Göteborg

    JANUARI
    02: Allez, Karlstad,
    JennyE82, Ljusdal
    09: Ninni84r (Halmstad, Öjasjön)
    23: Mariavw81 (Smådalarö Gård, söder om Stockholm)

    FEBRUARI
    13: Elbe, Umeå
    20: Selma2010, Övik (datum inte helt spikat)
    20: Nima2, Upplands Väsby (Norr om Stockholm)

  • Svar på tråden Vinterbrudar
  • Teapot

    Här har det pratats på vill jag lova!

    DCL, uschamig vad trist att inte få några reaktioner *krama* hoppas era nära och kära tar sig i kragen snart. Vi har ju inte sänt ut några save-the-dates utan litar på djungeltrumman till dess inbjudningarna kommer ut om några veckor. Men ärligt talat tror jag inte min släkt fattar att de är bjudna...

    Linvinter, er text på inbjudningarna låter fin. Har konsulterat den blivande maken ytterligare en gång och nu fick han bestämma så det blir högtidligt i vår inbjudan Och kul att få börja pyssla ihop dem också, låter kanon att du är så nöjd! De är VERKLIGEN ursnygga!!! Jag som är rätt nöjd med våra blir helt velig när jag ser hur fint andra kan pyssla!

    T0612, tror skinnjacka kan bli kanon!

    December, usch o fy att du ska börja må dåligt av press och stress På tal om vad bittesös säger så har jag faktiskt tidigare provat viktklubb.se (tror jag det heter, aftonbladets sida iaf) och det har faktiskt funkat. Det handlade bara om att få upp ögonen för vad man stoppade i sig. Sen tar det lite tid att hålla koll på allt så nu skull jag behöva gå med igen för att komma i den där klänningen... vi kanske kunde peppa varandra!?

    Bittesös, förstår hur du känner dig med hur mycket som är klart/inte klart... ju längre man hänger här, desto mer kommer man på att man "måste" göra Tycker vi ligger bra till men jag kan bli helt stressad av hur välplanerade andra kan vara!

    Nej, nu ska vi måla färdigt här hemma, håller på och förnyar vardagsrummet

  • December 2009

    Är medlem på viktklubb, varierar små mål med cambridge. Tagit bort sötsaker osv.. men fy vad min kropp blir arg på mig
    Igår brakade allt och jag har frossat.. och inte gjort nått nyttigt för kroppen. Så nu tar jag nya tag igen.. men FY MIG!
    Pepping vore super för ingen verkar tro jag kan klara detta och det gör en inte mer peppad

  • linvinter

    December 2009: Klart du klarar detta! Jag gick ner 10kg sen i julas till April. Jag körde på att äta 5ggr om dagen (mindre portioner) och ha kaloribegränsning. Ångest är det värsta och tyvärr kan man då bli lite väl hård mot sig själv så man inte klara av det. Jag hade en meny varje dag så jag visste vad jag skulle få under dagen och kunde hålla mig rätt bra till det.

    Skulle dock vilja bli av med lite till, men nu är det segt. Kan vara lite för att jag kommer ner i klänningen, men jag tycker min rumpa är lite väl rund. Tyvärr är det svårt att punkt-gå-ner-i-vikt.

  • December 2009

    Jag funderar faktiskt på att skriva en meny. Vilka ca tider jag ska äta och vad samt mängd Då kanske man liksom.. ser fram emot det?

  • emmibob

    Linvinter:vilka toppenfina kort. I like!!!

    På tal om viktinedgång, så kämpa jag också, tyvärr har jag fuskat i veckan så jag ser inte framemot att väga mig imorgon.

    Menmen på sommarlovet hinns det väl motioneras antar jag.

    I övrigt är jag väldigt uppspelt eftersom jag snart ska till huvudstaden och vara med på möhippa. Det börjar närma sig.

    Precis som teapot och bittesös har även jag lite ångest inför allt jag inte gjort. Hur tänker ni, har ni listor och prioriterar vad ni ska göra härnäst???

  • linvinter

    Jag tyckte det funka jättebra. För då kunde man ställa in sig på att klockan då och då får jag detta och detta.

    December 2009 skrev 2009-05-24 11:38:57 följande:


    Jag funderar faktiskt på att skriva en meny. Vilka ca tider jag ska äta och vad samt mängd Då kanske man liksom.. ser fram emot det?
  • Bittesös

    Jag har inga listor utan tar det lite som det kommer.. hugha.. Min m2b är inte så insatt i planeringen utan kommer med en liten kommentar när det passar..

  • 14e november

    Usch, känner att jag tappat bröllopsinpirationen helt, att det inte är värt tiden och energin för att få till en bra vigsel och fest. Vill just nu bara viga mig enkelt med sambon för att "få det klart".

    Har ni andra svackor emellanåt? Hur gör ni för att komma vidare?

  • T0612

    känner precis som du nu 14 november.. väldigt mycket krångel med personer tyvärr, så jag tappar all lust när jag bara får massa negativa kommentarer om våra planer .. =/

  • DCL

    Vi har en lista där vi skriver upp allting; vad vi var fixat och vilka datum, vad som ska fixas, priser på allt. Listan är på typ 8 sidor... Men då vet jag att vi inte missar något.

    Klart att man har svackor emellanåt. När jag får en svacka så brukar jag låta den vara ett par dagar, skönt att tänka på annat med emellanåt. kanske läsa en bok eller pyssla med ngt annat projekt. Sen efter ett par dagar så har jag bestämt att jag ska t.ex. titta på blommor. Då har jag fått min lilla "semester" och tycker att det är kul att ta tag i det igen.

    T0612: tråkigt att det krånglar med folket runt omkring. Hoppas att det ordnar upp sig snart!! Om du bara får massa negativa kommentarer; berätta inget! Så har vi medvetet valt att göra med vissa personer. Vi berättar inget utan säger bara att vi inte har bestämt just det de frågar än, eller att det får de se när det är dags. Sen byter vi samtalsämne. hehe, de blir lite snopna första ggn men sen tröttnar de på att fråga. Och eftersom vi vet att de bara skulle komma med negativa kommentarer, så är det lika skönt att de inte säger ngt alls!

Svar på tråden Vinterbrudar