• Tindra­gull
    Äldre 28 Apr 15:44
    37111 visningar
    162 svar
    162
    37111

    Några från Halmstad? del 2

    Förra tråden www.brollopstorget.se/Forum-5-47/m3243483.html är nu avslutad, så jag tänkte att vi fortsätter väl med en ny?
    Här tjattrar vi i Halmstad området om våra bröllop. Vi utbyter idéer, tipsar & stöttar om det behövs!
    Ni hänger väl med!?!?

  • Svar på tråden Några från Halmstad? del 2
  • Alinn
    Äldre 8 May 10:06
    #32

    Pappa köpte kostym för 4 veckor sen. Så jag ringde honom och sa till honom att ta sig till dressman. Han var tvungen att ha med sig kostymen och lapparna var tvungna att sitta kvar - vilket de gjorde. Så han fick tillbaka 999.50kr! Han kände sig lite dum men det tycker jag inte han ska göra! Jag är ju smålänning!

  • Alinn
    Äldre 8 May 10:07
    #33

    Igår blev jag "hippad" på jobbet :). Har så himla goa kollegor, men idag är jag lite trött.... Plus att de sabbade min planering! haha! Skulle ju varit hos frissan och testat uppsättning. Men de hade fixat en annan tid till mig- tack å lov!

  • Tindra­gull
    Äldre 8 May 22:34
    #34

    I morgon smäller det!

    Tjohooooooo!

  • MyrahC­ollin
    Äldre 8 May 22:41
    #35

    idag var jag och fotae för min secretbox till min blivande man.
    det gick bra.. jag var stel som en pinne!!!!! =) men jag blev väl lite varm i kläderna sen... men jag kan lova att jag kommer aldrig bli modell! =) jag är inget för lättklädda fotografier =)

    hehe men dte var en proffsfotograf som fottade mig. så det var jaa.. häftig.. så jag är asnyfis på hur bilderna blev.. får dom i veckan WHooohoo! =)

  • lillal­yckan
    Äldre 9 May 00:45
    #36

     


    Tindragull skrev 2009-05-08 22:34:44 följande:
    I morgon smäller det!Tjohooooooo!

    Grattis!!!!!!!!!


  • ninni8­4r
    Äldre 11 May 09:16
    #37

    Tindragull - hur vad det? berätta allt! :)

  • Alinn
    Äldre 11 May 10:10
    #38

    Ja Tindragull! Vi är så nyfikna!

  • Alinn
    Äldre 11 May 10:11
    #39

    Vet inte om jag frågat det innan. Men vilken låt har ni alla tänkt dansa er första dans till? Ska ni ha vals? VI hade tänkt vals, men hittar ingen låt vi tycker om som takten är bra till! Måste ha en övertydlig valstakt för att det ska fungera för oss!

  • Tindra­gull
    Äldre 12 May 15:47
    #40

    Nuuuuuuu hinner jag titta in lite! (sitter på jobbet)

    Haft mycket att göra och det har tagit lite tid för mig att landa från de rosa molnen...

    Bröllopsdagen blev precis så underbar som vi någonsin kunde önskat! Hade så vansinnigt roligt och allt flöt precis så där bra som det bara kan!

    Kunde ju såklart inte hålla gråten borta helt under vigseln. Redan när dörrarna öppnades och vi skulle gå in började jag snörvla, så jag fick verkligen bita ihop för att inte börja fulgråta...
    Allt var så vackert och vigseln bjöd på både tårar och skratt.

    Festen blev superlyckad och jag fick massa beröm för hur fint jag hade gjort och alla hade verkligen jätteroligt!

    Första dansen dansade vi till Josh Grobans "You raise me up" och efter halva så blev det fågeldansen! Det blev verkligen startskottet för festen!

    Dansade hela natten lång...eller ja, nästan. 3:00 kom taxin och hämtade oss och körde oss till hotellet. Lite bubbel och chokladdoppade jordgubbar i badkaret innan vi hoppade i säng.
    Och en fullbordning av äktenskapet hann vi också med innan vi slocknade...

    Morgonen efter bytte vi morgongåvor och åt god frukost. Badade lite och käkade praliner... Sen åkte vi till festlokalen och städade.

    Har massor med bilder från fotograferingen! Drygt 1000 bilder tog våra fotografer! Har lagt in en del på facebook! Ska lägga in lite här sen också, men det får bli i morgon för jag är på jobbet nu. Är ni galet nyfikna så får ni gärna lägga till mig som vän på facebook och kika på bilderna där.

    Kram på er alla! //FRU Linda Karlslind

  • ninni8­4r
    Äldre 12 May 19:59
    #41

    tindragull- åh det lät ju underbart!

    alinn- vi ska ha en valslåt ja, fast vi får nog öva lite innan :) jag håller på att övertala min m2b om att maia hirasawas "gothenburg" (han gillar inte göteborg som stad så därför är han lite emot det :)..) jag älskar den!

Svar på tråden Några från Halmstad? del 2