• Alinn

    Några från Halmstad? del 2

    Idag ska jag göra provuppsättning hos frissan! Hoppas det blir bra. Ska göra håret på Annen Etage, tror de tog 700kr/h och det är nog ett bra pris.
    Nu är det 16 dagar kvar till bröllopet! Det drar ihop sig. Men det känns rätt ok. Måste också skriva ut vigselprogram (ska först kolla med prästen så att jag skrivet ner allt rätt) och göra klart festhäftet.... har nästan skrivit klart om alla! Måste sen fixa med "bordsplaceringskorten" och diverse småsaker. Måste sammanställa alla smålappar jag har liggande överallt!

  • Alinn

    Hemlig2009 du ligger nog bättre till tidsmässigt än jag! Vi är iallafall klara med bordsplaceringen. Vi får köra på traditionell dukning med tungor (funkar inte med ngt annat i lokalen) så Toastmatrarna sitter vid mittenbordet längst ner. Har varit på bröllop där de haft runda bord. På det bröllopet satt toastmastrarna vid olika bord - det fungerade men mina toastmastrarna hade ej velat sitta så. De vill sitta vid varandra så att de kan kommunicera enkelt under kvällen.
    Vårt vigselprogam blir enkelt, fint papper som viks på mitten bara- med en stämpel på framsidan. Festprogrammet får samma papper - men kommer nog bara häfta ihop det. orkar/hinner nog inte knyta band. Jag måste ju göra klart bordsplaceringskorten med (som kommer sitta på en cellofanpåse med chokladbitar med - som jag ej gjort heller!). Hhhmm, varför har jag inte delegerat ut mer?! nehe, nu är fikan slut. Får fortsätta med mitt stressiga jobb!

  • Alinn

    Pappa köpte kostym för 4 veckor sen. Så jag ringde honom och sa till honom att ta sig till dressman. Han var tvungen att ha med sig kostymen och lapparna var tvungna att sitta kvar - vilket de gjorde. Så han fick tillbaka 999.50kr! Han kände sig lite dum men det tycker jag inte han ska göra! Jag är ju smålänning!

  • Alinn

    Igår blev jag "hippad" på jobbet :). Har så himla goa kollegor, men idag är jag lite trött.... Plus att de sabbade min planering! haha! Skulle ju varit hos frissan och testat uppsättning. Men de hade fixat en annan tid till mig- tack å lov!

  • Alinn

    Vet inte om jag frågat det innan. Men vilken låt har ni alla tänkt dansa er första dans till? Ska ni ha vals? VI hade tänkt vals, men hittar ingen låt vi tycker om som takten är bra till! Måste ha en övertydlig valstakt för att det ska fungera för oss!

  • Alinn

    Ninni84r - den kan ju funka! Det var ett bra tips, kan tänka mig att ha den som 2a låt. Nu har vi bestämt oss för först dansen.... vi skippar valsen och tänker köra på en låt som är mycket speciell för oss... "Something Stupid". Läste på BT ett inlägg om att den ABSOLUT EJ kan spelas på bröllop.... herregud att folk måste ha så mkt åsikter om vad man inte kan göra! :) Vi struntar i sånt och köp på det som känns rätt för oss!

  • Alinn

    Åhhh, nu börjar det allt bli nervöst! Satt hela helgen med festhäftet (börja i bättre tid är min rekommendation) - kan tillägga att vi översatte allt till engelska med. Det tar TID!!! Men det känns rätt OK annars. Det mesta ska vara iordning nu. Sen är jag ledig tordag-fredag så räknar med att hinna med lite då! Hihi, om en vecka är jag gift och på bröllopsresa i Grekland! Yippie!

  • Alinn

    63 gäster på bröllopet (exkl brudparet) varav 3 ej pratar svenska. Vi sticker på bröllopsresan till Skiathos på måndag morgon, 07.00! Ska bli skönt att komma iväg och bara njuta lite.

  • Alinn

    hanaxe, nej jag vet precis vad du menar. Men ett tips är att ha en bra uppdaterad lista med vad som ska göra när... Typ vecka 23- då ska jag boka x, köpa x, fixa x. osv.

    Jag har inte varit så bra på att hålla ordning på sånt utan har haft en massa smålappar överallt... Då finns en STOR risk att man glömmer något... Men peppar peppar...

  • Alinn

    Hej nu är jag tillbaka efter bröllopsresan till Skiathos! Helt underbart! Bröllopsdagen var fantastisk - så himla nöjd. Har tittat på några kort och jag skrattar bara jag ser mig själv - ser så himla lycklig ut - och det är jag! Var otroligt skönt att åka på resa direkt efter, eller på söndagen hade vi lite folk över hemma. Satt och pratade, grillade och pratade om bröllopet. Sen åkte vi natten till måndagen. Helt underbar vecka i Grekland med sol, bad, god mat och dryck!

  • Alinn

    Hemlig2009 - men Ystad Saltsjöbad låter ju inte helt fel det heller!

Svar på tråden Några från Halmstad? del 2