• Tindragull

    Några från Halmstad? del 2

    Förra tråden www.brollopstorget.se/Forum-5-47/m3243483.html är nu avslutad, så jag tänkte att vi fortsätter väl med en ny?
    Här tjattrar vi i Halmstad området om våra bröllop. Vi utbyter idéer, tipsar & stöttar om det behövs!
    Ni hänger väl med!?!?

  • Svar på tråden Några från Halmstad? del 2
  • ninni84r

    Vi ska åka ner, pappa hade hyrt buss så jag skulle åkt med ner i måndags men orkade inte eftersom vi kom hem så sent i söndagskväll så jag följer med i höst ist.
    Som myrtos sa det är ju en trevlig utflykt med! :)


    Snoddasen skrev 2009-06-08 22:53:00 följande:
    Hallå nybliva brudar!Hur känns det nu när allt har fått smälta in?Jag LÄNGTAR tills det är vår tur...vill NU.En fråga;åkte ni ner till tyskland och handlade alkohol?Vi har räknat på hur mycket det skulle kosta om vi kulle handla på systemet och den summan är något saftig.KRAM
  • Hemlig2009

    Tack så mycket! Vi var på Punch ute i Tylösand.

    Igår tog vi foton på äventyrslandet, sk Trash the dress. Vi var med båda två, jag och maken. Jag hade brudklänning, gummistövlar, riktigt sotiga ögon, rufsiga lockar och tiara. Min man hade kostymbyxor, vit skjorta med uppkavlade ärmar och som var uppknäppt i halsen och så en löst knuten svart slips.

    Hoppas att bilderna blev coola!


    ninni84r skrev 2009-06-10 08:53:37 följande:
    hej hej. nu är jag tillbaka från spanien! haft det toppen. men skönt att vara hemma :) Alinn - skönt att du också hade det bra. längtar till vår bröllopsresa, den bär av till italien nästa sommar!Tindragull - hur hade du det på korfu?hemlig2009 - vilka underbara bilder du hade från ditt bröllop! vart hade ni festen?
  • ninni84r

    åh tufft! hoppas du lägger ut dem så snart du får dem med :) jg mailade faktiskt din fotograf för jag tyckte det va så fina kort. får man fråga vad ni betalde?

    hur vad bröllopsdagen annars? och hur va saltsjöbadet? vi ska också ta ngn natt efter bröllopet på ngt sånt ställe. Är lite inne på Tjolöholmsslott. Gillar det!

  • Hemlig2009

    Vi fick ett specialpris eftersom det var hon som kontaktade mig så jag är inte riktigt bekväm med att tala om det. Tanken är ju att hon ska bygga upp en portfolio och kunna ta "normala" priser. Vilket hon helt klart är värd! 3 timmar höll vi på igår.

    Vi hade ju en annan som porträttfotograf och de bilderna får vi se på lördag tydligen.

  • ninni84r

    det är okej :)
    jag mailade med henne och hon sa att hon höll på att bygga upp en portfolio nu ja. men fick lite prisuppgifter av henne iaf. toppen ju.

    hoppas du lägger upp trash-bilderna på din blogg sen!

  • Hemlig2009

    Det kommer jag absolut att göra!


    ninni84r skrev 2009-06-10 17:45:02 följande:
    det är okej :) jag mailade med henne och hon sa att hon höll på att bygga upp en portfolio nu ja. men fick lite prisuppgifter av henne iaf. toppen ju.hoppas du lägger upp trash-bilderna på din blogg sen!
  • ninni84r

    Snoddasen - hallå, hur går det för er med planeringen? har ni bestämmt er för att åka ner till tyskland?

  • Snoddasen

    Planeringen går framåt.Förra veckan provade vi att torka löv i ugnen..haha..efter ett par försök så fick vi till det =).Inbjudningarna skickade,bordplaceringen nästan klar.Vi ska börja med festprogrammen och vigselprogrammen lite smått.Hur går det för er?

    Vi har räknat fram och tillbaka på tyskland och systemet, men vi har fortfarande inte bestämt oss, ska ni åka ner?
    Hur många gäster ska ni ha?


    ninni84r skrev 2009-06-16 08:41:18 följande:
    Snoddasen - hallå, hur går det för er med planeringen? har ni bestämmt er för att åka ner till tyskland?
  • fallon86

    hej en halmstad brud här ,har ni några bra tipps på festprogrammet ,mallar m.m mitt färgtema är guld ,rött och vitt

  • ninni84r

    Hej.
    Ja vi ska åka ner, ser det som en liten utflykt med. Tycker det är roligt där. Vi åker nog i höst, få se om vi får med det när vi ändå är på lalandia i dk i november. vi åker nämligen dit varje höst men då har man ju väskor och annat med...

    9 januari gifter vi oss. När var ert datum?

    Ni har ju kommit en bra bit på vägen ju, nja vet inte - har bokat lokal, ja det va la det :) nej lite till men det är nog dags att sätta lite fart :)

Svar på tråden Några från Halmstad? del 2