• MSW

    Livets stora och små frågor

    BS: Hoppas det går bra med farmor, Iris hinner kanske vänja sig vid tanken under tiden på dagis?

  • MSW

    fru AM skrev 2009-05-14 11:07:57 följande:


    Och det enda man i alla fall kan göra för att förebygga är att knipa och det är ju bra av många skäl! Knip!
    Det är jag såå dålig på! Precis efter förlossningen gick det juh bra... Men inte nu!

    Åh suck! Min tlfn är helt knäpp! Problemet är att jag fortfarande inte vet vad jag vill ha!(oj vilket lyxproblem egentligen..) Nästa helg ska vi nog ta en shoppingtur (till väla blir det nog..) och då ska jag gå in och prata med något ställe som säljer mobiler och se vad de rekommenderar!
    Blir nog även att kolla på löparskor, så det kanske kan bli av att börja springa sedan.. Någon som har något tips på bra, inte allt för dyra? Eller vad man ska tänka på?
  • MSW

    Frullan: Håller egentligen med AM att du ska lyssna på kroppen, men du får väl tala om för doktorn hur du känner/tänker..? Men om du har så ont förstår jag inte hur du orkar tänka på att jobba även om den ena "Bara är kort"!

  • MSW

    Frullan: Ja, det är inte lätt när inte kroppen och huvudet är överens.. Hoppas du och doktorn kommer fram till något bra!

  • MSW

    Tinga: Huset ser riktigt fint ut! Och låter som ändringarna blir super bra också!
    När får ni tillträde till det?

  • MSW
    muggles skrev 2009-05-14 14:39:47 följande:
    AM: ja Moa älskar också hallon! Och jordgubbar. Och blåbär. Och glass. Och kex ("chess"). Och... Allvarligt talat, kolla in den här lgh: www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/416037Den som bor där måste vara intresserad av både renovering och design (arkitekt/designer?). Ngt av det häftigaste jag sett. Inte för att allt var klockrent min stil men vilka häftiga grejer de gjort (tex skjutdörrarna till badrummet), coola ovanliga val som orange handfat, tvättnedkast mellan två våningar etc.
    Vilken häftig och annorlunda lägenhet! Skulle inte vilja bo där med barn dock..
  • MSW

    Igår ramlade A ur vår säng! Hade lagt upp med kuddar på sidorna, men inte vid fotänden! Det hela slutade med näsblod(A), fläskläpp(A), hysteri (mest jag, men delvis också moster) och förskräckelse (A, jag, moster och kusinerna).. Fy så hemskt det var, särskilt innan moster ringde sjukvårdsupplysningen, och allt började lugna ner sig! Men kan juh säga att A inte fick sitta för sig själv särskilt mycket igår efter det!
    Usch vilken rutten mamma man kände(/känner kanske tom) sig som...

  • MSW

    Idag är det F R E D A G!!!
    Och denna helg blir det nog lite lugnare än de senaste helgerna!

    Nu ska jag läsa ifatt!

  • MSW

    Sweet: tycker också det låter jätteintressant, så fortsätt du vara ego!

    Snaily: Inte konstigt det känns jobbigt! *kramar* Men mysigt att få hälsa på korven!

    Helt sidorspår, som jag kom och tänka på när jag skrev korven, vi döpte två kattungar vi hade till Korven och Kompani! Korven var lite tjockar och mer tongivande än den andra.. Så där är juh ett namnförslag!

    Am: Blev också rörd av ditt inlägg! Och funderar även om jag någonsin kommer klara att känna mig "färdig"!

Svar på tråden Livets stora och små frågor