• MSW

    Livets stora och små frågor

    ..och så tycker jag att det vore jättekul om frullan och EA skriver in en kommentar om snoppar i det de håller på med..! Super bra test att se om folk verkligen läser!

    Nu har jag varit duktigt! Ringt och beställt tid för att få äta minipiller (kanske sexet kan få lite fart.. Hur var det där med lust på burk??), beställt tid för "Bad för två" på ett spa här som jag fått presentkort på av maken! PLUS satt igång tvättmaskin och diskmaskin! Kanske jag har ro att gå på fotboll ikväll..

    Annars passar jag på att önska alla en super bra helg! Kommer nog in och läser någon mer gång, men man vet aldrig vad sonen tycker!!

  • MSW

    godmorgon!

    Tinga: Häftigt med snabb husaffär!! *avundsjuk* Vill gärna se bilder!

    Vi var juh kollade hus i torsdags, men det var inget för oss. Och i alla andra husplaner står det still! *suck*

    Jaja, nu är det helg såå härligt! Nu ska nog jag och A smyga in till sängen och maken igen en stund innan vi stiger upp "på riktigt"..

  • MSW

    Hej alla!

    *kramar till alla som vill och behöver*

    Har varit och hämtat ut cerazette nu, så får vi se vad jag tycker om dom! Har i vilket fall som helst bara tänkt att äta dom fram till operationen, sen får det bli något utan hormoner! Säkra perioder eller något, men fram tills dess vill jag ha det så säkert det bara går! För nu måste det bli av!

    Jaja, hinner inte mer nu, tittar in senare!

  • MSW

    Tinga: Så jäkla surt! Men storleken varierar juh väldigt på fullgångna barn också, bara att kolla här i tråden, men så klart hade det juh inte varit samma situation även om de var små, men åtminstone hade rätt teknik för att äta, eller åt bra ett mål eller, eller, eller. Antar att det är hela situationen som gjort det hela så in i *piip* frustrerande..

    Ea: Hur länge är det ni har försökt nu?

    Nenne: Funkar det bra med sprutandet? Hur är humöret?(åtminstone var väl svetten borta, så jag antar att det känns bättre än under nedregleringen)

  • MSW

    I det här hushållet hade vi en lagom tråkig diskussion om vår boende situation.. Vi har datorn inne i A's rum, vilket (antar att det beror på datorn iaf) resulterar i att han bor i det dammigaste rummet i hela lägenheten.
    Vilket inte känns särskilt kul alls. Men pga får få rum och för mycket saker så har vi ingen lösning alls på hur vi ska göra.. Vilket så klart gör att vi tycker det är ännu tråkigare att vi aldrig hittar något hus. Annars kändes det ganska lugnt för tillfället.. Jaja.. Bara att brainstorma för att ev komma på en lösning, och hålla ögon och öron öppna efter ett ledigt hus som passar!

  • MSW
    MSW skrev 2009-05-11 11:05:09 följande:
    I det här hushållet hade vi en lagom tråkig diskussion om vår boende situation.. Vi har datorn inne i A's rum, vilket (antar att det beror på datorn iaf) resulterar i att han bor i det dammigaste rummet i hela lägenheten.Vilket inte känns särskilt osv
    Totalt OT och EGO!

    Ea: Borde ni då inte kunna få hjälp? Eller det gäller att avvakta efter pergo(?) försöken? Eller vad säger gyn?
  • MSW
    Piggelin1 skrev 2009-05-11 11:06:20 följande:
    Minns inte om jag länkat till detta tjusiga hus förut?! Uppenbarligen svårt att sälja, hörde ngt om att det legat ute till försäljning i minst ett år... Förstår inte varför... www.maklarhuset.se/ViewCompactObjekt.aspx
    Jesus! Vilket hus! *skanar ord* där finns alltså inte en utan TVÅ tennisbanor??!! Och en massa konstiga valv och annat skumt!
  • MSW
    Piggelin1 skrev 2009-05-11 11:17:39 följande:
    Tinga, tror det var du som föreslog stormöte med BT-gänget. Läste i en tidning häromdagen att det arrangeras ngn slags mammagsala i Gbg där typ hundra tjejer från hela landet kommer hit en helg & det de har gemensamt är att de bloggar om mammalivet... Jeeeesus vilken massa babbel det blir på en sån träff! Då vore ju en träff med oss här en västanvind i jämförelse?!mammagalan.se/wp/
    Lät som en rätt härligt program.. OM man skulle börja blogga om mammalivet kanske..
Svar på tråden Livets stora och små frågor