• MSW

    Livets stora och små frågor

    Säger bara godmorgon! Har inte hunnit läsa ifatt särskilt mycket, och hinner inte kommentera nu!

  • MSW

    *phuuu* NU har jag kommit ifatt!

    Har skrivit kommentar i anteckningar under tiden.. Rätt stor risk att det blivit långt, så jag tänkte att jag postar denna "varning" först!

  • MSW

    Liten och kängu: Vi har 88kvm fördelat på tre rum och kök. Det känns dock inte som att det är de små sakerna som är det största problemet, utan att vi har för många stora saker! Vi har ett stort skrivbord, ett par rejäla (ärvda) möbler (ett typ linneskåp och ett sideboard, heter väl egentligen något annat när det är gammalt, men kommer inte på det just nu).. Vi hade behövt ha plats till någon mer bokhylla, men annars har vi ändå hyffsad förvaring.. (hade juh säkert kunna bli bättre).
    Skrivbordet går att dela av så att det blir mindre, vilket vi nog kommer att göra, oavsett vart vi gör av datorn, men annars känns det juh inte som att det är något vi vill göra oss av med..
    Men nu har jag kommit på en sak som kanske kan funka (har inte mätt eller något ännu).
    Sen är det juh så att datorn tar juh inte så mycket plats i sig, vi har en bärbar, men vi har skärm, tangentbord, skrivare osv kopplat till. Det är juh det som tar mest plats!

    Koko: Håller med (ang gåstolarna) föräldrarna kan väl (åtminstone de flesta.. ) tänka själva..? Och att de når saker spelar väl ingen roll ifall de gör när de går eller när de "går" i gåstolen? Det är juh lika farligt vilket som!

    Ang diskusionen hur tätt man vill ha barnen, så känner jag(vi) att vi vill ha dem (relativt) tätt, så att man sedan "slipper" nätter, blöjor osv! Sen är vi juh så pass unga att om vi får barnen nu så hinner vi inte bli så gamla att vi har "mycket" (får man hoppas iaf) liv kvar när barnen börjar bli stora och flyttar och så.. (och kanske till barnbarn också)

    Ang pinsamma mail, så är det pinsammaste jag gjort (åtminstone som jag kommer på nu) är att jag började skriva ett mail för att höra om en avd på ett företag hade några lediga jobb. Och hade skrivit typ en eller två meningar (vem jag var och om de hade jobb typ) sen la jag mailet i utkast, och tänkte att jag skulle fortsätta senare.. Det var bara det att det blev något fel, så det skickades iväg iaf! Lite lagom pinsamt när svaret kom, men det var juh iaf orginellt..

    Ea: (förmodligen har någon annan mer klok person än jag redan svarat, eftersom jag fortfarande inte är ifatt.. men:) Inseminationer testar man väl innan en ev ivf? Och håller också med AM att försöka själva över sommaren.. Som är en rätt bra tid att försöka lägga tiden på annat och samla ork och energi, då det finns mycket mer roligt att tänka på än barnkarusellen, och ta tag i det hela på allvar till hösten om det inte tar sig innan dess! (känner att det kan osa lite "slappna av så löser det sig" över inlägget, men det menar jag inte, så hoppas ingen tar det så).

    Tinga: Intressant att läsa hur ni tänker angående fler barn, har funderat (inte för att jag har med det att göra övht egentligen..) hur ni tänker, om det kännts så jobbigt att ni inte velat ha fler barn och så.. Så roligt att höra lite hur ni tänker! (och att det bara är pergon ni blivit avskräckta av)

    För övrigt om jag får önska fritt så vill jag också har tre barn, maken är nog lite mer tveksam, och tycker att det nog skulle räcka med två.. Men vi är juh åtminstone överens att vi vill ha mer än ett.. Så resten får vi väl se när det blir aktuellt!

    Ang hemlig tråd, så är jag också lite kluven, roligt med lite friskt blod ibland, men samtidigt väldigt skönt med en privat tråd..

    Tinga: Häftiga skor, vill gärna se hela outfiten färdig sedan!

    Izzie: Det är så tråkigt med bilar, som bara kostar och kostar!

    Bs: skönt att budapest var trevligt (trots illamåenet) Talade du om varför du mådde illa för kollegan? Det verkar dessutom som du är positiv till det hela nu när du fått smälta det lite! Även om jag förstår att du inte längtar efter själva "att vara gravid".. Och vad sa maken när ni pratade om det utan att han var på möte?

    Nenne: Låter spännande med Allan, (gulligt av honom att ha namnbricka förresten.. verkar juh vara ett bra tecken!

  • MSW

    Och nu blev här helt dött, när jag hade lite tid att sitta här! Då går jag ävl och tar ett mellanmål ist!

  • MSW

    Lappis: en solskens- och en tråkighistoria.. Men de kan kanske finna någon tröst i att de iaf har lyckats att bli gravida? (och veta att det kan gå..?)
    Hoppas iaf att det blir bra, hur spelar mindre roll!

    Telis: Jag brukar också tycka att jag bara har arvt dåliga saker, och inga bra.. Tjockt hår har jag iofs arvt.. Annars är jag kort som mamma, breda fötter som pappa, tjocka vader av mamma osv osv..

  • MSW

    Kände att jag ville kolla igenom galleriet igen (så roligt att se alla).. Jag funderade på varför ni har valt de nicken ni har? (Välj själva om ni vill avslöja eller inte..) vissa är kanske mer självklara än andra, och jag har för mig att vi har "gått igenom" några, men har glömt..

    Blev lite sugen på att skicka in en bild på mig från bröllopet också.. Ni som har brudkort är juh så himla fina!!

    VIll också tillägga att jag tycker att kortet på Page+ make är så himla bra!

  • MSW

    Nenne: Lycka till med akupunktören!

    Telis: Nu har jag mailat!

    Attans vad roligt/trevligt det var på bröllopsdagen!! Blev alldeles nostalgisk när jag tittade på dom!!! Och alla har ändrats så mycket.. Konstigt vad tiden går...

  • MSW

    Hej! Sitter här och tar igen mig efter en stressig och låång dag! Lunchen (som bestod av rester från igår) hanns inte med förrän klockan tre!

    Eftersom det var tio sidor att läsa ikapp och hjärnan är ganska död, så får vi se vad jag kommer ihåg att kommentera!

    Telis: Grattis till "trillingarna"!

    Lappis: Härligt med bra puls (även om man inte själv fattar vad det innebär.. ) Stackars akun, dock, men så många utomkveds!

    Tinga: Det känns ändå som att det hände åtminstone lite efter mötet i går! Hoppas det ger något också!

    Och så var det säkert en hel del annat....

Svar på tråden Livets stora och små frågor