• Page

    Livets stora och små frågor

    Frullan, din situation suger!! Och eftersom dina känslor är så tabubelagda blir det svårt att ha en vettig, hjälpsam och ärlig diskussion här.

    Hur kan jag hjälpa dig? Vad behöver du? Ventilera, diskutera, höra någon annans åsikt, bara bli lyssnad på, utskällning, eller hållen i handen?

  • Page

    Men...ville han inte bli lejonmat sist? Om de nu kunde tänka sig äta en sån där tråkig man.

  • Page

    Jag var rädd att titta in idag, men ser att de är några goda nyheter iaf.

    Telis, pust och stööön, skönt att blödningen har stannat av. Nu gäller det att utnyttja dina påstådda slappisvanor!

    Nenne, hoppas att du får svar snart!

    Cicci, vilken härlig förlossningsberättelse! Det är nog bara du som föder barn med nyfixat hår, klänning och lackade naglar.

    Angående lackade naglar och sjukhus, man ska tydligen undvika att måla dem innan man ska göra ett ingrepp på sjukhuset eftersom man kan se om syresättningen är dålig på naglarna.

    Lappis, hoppas att tempen bara luras. Ja, tänk många gula tankar som strålar mot magen! Formade som en liten pil?!

    Ore, trist med gnäll på jobbet!

  • Page

    EA, feng shui i trädgården? Fy så stressande. Jag är tämligen säker på att det inte existerar nåt sånt hos mig. Snarare kaos. Ett ovattnat kaos...

  • Page

    EA, har du fått ordning på växthuset du skulle bygga? Vad skulle det byggas av?

    Jag har växthus, men jag tycker inte att tomaterna växer så bra i alla fall. Eller jo, de växer bra men vägrar mogna i skaplig tid. Vill ju ha mogna tomater till grillningen!

  • Page

    Frullan, jag säger som vissa andra och föreslår att du ska söka proffshjälp! Det kan kännas skumt och onödigt i början, men är hjälpsamt i många fall. Kolla gärna upp KBT, en snabb behandlingstid, och man känner sig inte som om man har hamnat i Freuds soffa!

Svar på tråden Livets stora och små frågor