• Page

    Livets stora och små frågor

    Den spännande upplösningen på mitt hårdrama är att jag är nu brunhårig! Jag tycker själv att det blev ett ganska så naturligt resultat, och en framtida utväxt borde inte synas så väl.

    Så sju timmar hos en frisör, och jag har en hårfärg som jag känner mig jättetråkig och nördig i, men det var i alla fall enligt planen. Lovar att ni ska få se 3000 kr håret när jag har tagit kort!

  • Page

    September, har du haft problem med munsår? Vad är det för typ av munsår?

    Eftersom jag redan har pratat om mitt hår måste jag skriva lite om hunden också. Pratade med uppfödaren idag och fick veta att det är tre personer före oss i kön, så nu gäller det att det blir fler än tre valpar. Det hade inte blivit någon "förlossning" idag heller, inte några tecken på en sådan heller.

    Har dock inget att säga om Js cancer!

  • Page

    Heja Puff!!!

    Lappis, ha det så "kul" på behandlingen!

    Tinga, om jag ska vara ärlig så har jag inte såååå mycket ångest över att tjata om mina problem, påhittade problem, och annat banalt som kretsar kring mitt liv. Det är faktiskt så normala samtal oftast ser ut, man lyssnar på andra, kommer med stödsignaler, eventuellt kommenterar och sen pratar man om sig själv och sitt. Men eftersom alla andra ständigt mer eller mindre ber om ursäkt för att man är "egoistisk", dvs pratar om sig själv, dras jag med i det. Vill ju inte bryta mot några sociala regler!

  • Page

    Tinga, läste om mitt inlägg och inser att det ser hårt och spydigt ut. Det var inte tanken. Skulle inte ha vänt mig direkt till dig, utan snarare till hela tråden. Till dig ville jag ha sagt: Tack för att du lyssnar!

  • Page

    September, aha, då förstår jag! Jag har i perioder problem med munsår, men i mitt fall handlar det om herpes, så jag har några tips gällande medicinering av sådana.

  • Page

    BS, nä det tror jag inte, men jag skulle vilja ha valp från just den uppfödaren. Hon verkar bra, kunnig och hjälpsam hundens livslängd. Och skapligt nära oss!

    BS, jag har liknande upplevelser från ansiktbehandlingar.

    Koko, då måste jag genast googla Carmex. Låter som rena mirakelkuren!

  • Page

    Ska nog köpa en burk Carmex jag också. Himla bra pris! Använder du det som daglig läppbalsam eller bara vid munsår?

  • Page

    Koko, det låter kanon! Hoppas att det fungerar på mig också. Det är alltid bättre att ha något som är förebyggande, än dyra mediciner när man redan har flera munsår.

Svar på tråden Livets stora och små frågor