Inlägg från: sweetstreet |Visa alla inlägg
  • sweetstreet

    Livets stora och små frågor

    EA,
    hm?? jag bakar typ aldrig sa jag ar nog fel person att fraga...
    Menar du da silkonformar eller menar du sadana dar "trays" med flera formar i?????
    Tror de finns aven aluminium ocksa men vet inte sa noga....?
    har finns tusen o en pinlaer for bak och matlagning.

  • sweetstreet

    Hm insag att just silkon cups kan lata ite konstigt...
    Typ som om du letar special-bh eller sa...

  • sweetstreet

    Oh nenne! Ser nu att Nancy väger 2,2 kg! Haha det är ju nästan exakt samma vikt som lillskruttan vägde när hon föddes! Hon vägde knappa 2,2 kg!!!

    Oh du, Lipton är skitstor nu! Han väger nog nästan 6 kg!!!!!
    Medan Tazo är en liten skrutt fortfarande även om han också växt mycket den senaste tiden och liksom fått den där riktiga "Slyngelkroppen" som ungkatter får.

  • sweetstreet

    Men HERREGUUUUUUD!!!! :_o :_o

    NU har jag läst ikpp och ad ser jag!
    BS har PLUSSAT!!!!

    G-R-A-T-T-I-S!!!!!!!

    Underbart!!!

    Och du vad bra tt du gjorde testet innnan röntgen! Så slipper du fundera över det och oroa dig.

    Wow...
    Vilken grej!

  • sweetstreet

    Snaily,
    hoppas det går bra med båda begravningarna.
    Låter jobbigt och sorgligt, men jag hoppas som sagt att det ska gå bra.

  • sweetstreet

    AM,
    oroa dig inte för magen du! Herregud! Du har ju alldeles nyss klämt ut ungen!!!
    Himmel! Såklart det tar lite tid för magen att återhämta sig. Du får helt enkelt ta på dig generositetskoftan och GE MAGEN DEN TID DEN BEHÖVER UTAN ATT STRESSA DEN!!!!!!

    Själv tycker jag att jag hade plöfsmage åtminstone 3 veckor efter snittet. Och mina magmuskler tycker jag fortfaande känns lite skumma sedan graviditeten. Hm...

    Näe jag tycker minsann att man kan tillåta sig hamage efter att man gått och burit på ett mirakel i nästan ett års tid! Varför måste man ha värsta plattmagen direkt????
    Själv tyckte jag alla extrakilon bara rasade av mig när jag ammade. Himmel. Jag har aldrig ätit så mycket och så onyttigt som då, och aldrig någonsin haft en sådan smal och smärt kropp MEN med värsta dunderboopsen!
    Hade lätt kunnat spela in värsta porrisen tror jag! Alltså rent kroppsmässigt alltså...!
    Nu ahr däremot de små lööööövhandlarna börat ta lite form igen i midjan. Jag väger fortfarande ett antal kila mindre än innan jag blev gravid, men det är ju inte vikten jag bryr mig om utan att jag känner mig så otränad. MEN eftersom mitt nya liv UTAN PNDLING nu startat så ska jag börja springa igen! Tjohooo!

    Men oj vad jag babbalr på här. Det blir värsta monologen när ingen "avbryter"...
    Sorry!

  • sweetstreet

    Vill skicka en rikgit styrkekram till Tinga också!
    Du jag förstår att det är urjobbigt att kilarna inte äter så mycket som ni vill, och att de inte lägger på sig. MEN som andra redan sagt, det handlar verkligen inte om dig eller om ER som föräldrar. Ni är värsta toppenföräldrarna!!!
    Tänk på att dina gullkillar har fightats ENORMT mycket redan! De har kämpat mer än vad de flesta av oss någonsin gör i våra liv OCH de har klarat av detta! De vann kampen!!!
    Att de nu har det lite jobbigare med maten är något som jag förstår känns jobbigt nu, men som jag ändå tror kommer gå jättebra framåt. Det kan säkert ta lite tid. En del framsteg och även kanske några bakslag, MEN de kommer att växa om er i slutänden tror jag....

  • sweetstreet

    Å Ore GRATTIS till fina KUBsiffrorna!
    Skönt!

    FruLLan,
    MEN har Roffe inte vnt sig! Attsikens då! Ska du göra en likadan manöver som med Borren när de ska försöka vända honom för hand?????

    Piggis,
    låter som en härlig kväll. Känns som om vi snart borde fråga om barnvakt också. MEN det är ju lite knepigare när man bor så långt från "naturliga" barnvakter som föräldrar eller så. Men ska höra lite med vänner samt en dagisfröken som biland sitter barnvakt på kvällar/helger. Fördelen med henne är ju att hon känner vår dotter kalasbra och att vi vet att Lillskruttan verkligen äskar denna lärare. Nackdelen är att det ju såklart kostar lite jmfrt md att ha ngn man känner privat som gör det mer eller mindre för att de tycker det är mysigt.

    Imorgon ska vi iallafal ha en baby Shower frukost för en av lärarna som är gravid och ska ha barn nu i juni. Har organiserat en frukost för henne och jag ska snart iväg och skaffa ett presentkort till henne från alla föräldrarna.

    Hm, har såklart glömt det mesta jag tänkt kommentera, men men....

Svar på tråden Livets stora och små frågor