• Page

    Livets stora och små frågor

    Åh Nenne, ett toppenägg!!!! Hoppas att det boar in sig! Kram

    Korven är nog det sötaste jag har någonsin sett!! Vill pussa på den rynkiga lilla magen. Vill ha en egen Korv!!!!!!!!

    Telis, vilken snygg klänning, den skulle jag vilja ha. Snygg till ett par Martens...

    Ni måste nästan sluta diskutera mat, godis och tårtor här. Allt låter så sjukt gott och jag blir sugen på ALLT! Även om sådant som jag i vanliga fall inte tycker om. Är inne i en period när jag kan äta hur mycket som helst och är sugen på något hela tiden.Förresten Telis, kan det tänkas att du delar med dig av kycklingreceptet till mig också?

    Jag förstår att ni bara längtar efter att jag ska fortsätta min hårmonolog, och snäll som jag är gör jag er till viljes. Jag vet nu att jag INTE kommer att vänja mig med mitt kolafärgade (låter trevligare än turkblond) hår och har bokat ny tid på måndag. Och sen ska jag äta makaroner resten av månaden!!

    Lappis, vad mysigt det låter med allt roligt ni hittar på. Speciellt med konserterna! Jag muttrade lite av avund när jag kom på att jag ska på konsert jag också nästa vecka! Ska återuppleva tonåren och titta på Dia Paslma!!!!! Hahahahaha, nästan lika lyxigt som Seal!

  • Page

    Vickan,nu ska jag bli svarthårig igen!! Nädå, planen är fortfarande att bli ljusbrun, men det verkar svårt!

    Snaily, det är eeeeeevigheter tills vi får vår korv,BF är i slutet av den här veckan! Uppfödaren har bytt bokstav,nu ska valparna ha namn på O. Vi funderar på Ozzy.

  • Page

    Trallala....jag är pigg som tusan, och det har jag varit sedan 3.30 i natt. Vaknade då fast jag bara hade sovit cirka 3 timmar. Skumt, speciellt med tanke på att jag slavade på kollo halva söndagen.

  • Page

    Kul att se dig också Frullan!! Du ägnar dig åt vettigare saker än jag i alla fall.

    Kortet kommer när jag tycker att resultatet är tillräckligt okej för att visas upp för allmänheten.

  • Page

    Jag har verkligen så fantastiska saker att berätta...depp, trist, sjukdomar, lite hund, mycket hår och lite depp igen!!

    Nåja...Det är ok med J för tillfället! Enligt honom mår han kanonbra, enligt blodproverna mår han inte bra alls! Äh, det viktigaste är att han känner sig väl.

    Min mamma har sluppit från exet genom att hon flyttade ifrån huset (och bilarna) som de äger tillsammans (han påstår att allt är hans), eftersom hon inte vågade bo kvar. Situationen är fortfarande väldigt oklar. I alla fall den ekonomiska situationen. Han och hans advokat drar ut på bodelningen...jäkligt irriterande! Men samtidigt så mår min mamma mycket bättre nu, hon har tom träffat en ny gubbe.

  • Page

    Hahahaha, "en hel del elände framför oss...", ja så kan man se det också, fast uppriktigt sagt så har de flesta här redan fått sin beskärda del. På olika sätt.

  • Page

    Telis, vilken fantastisk historia!!!!!!!

    Illamående...det spelar ingen roll och det är psykiskt eller fysiskt. Så länge man mår illa är man olycklig (tycker jag)! Men jag säger som jag har sagt tidigare, lergigan is the shit! Fast man blir ju inte precis piggare av den.

  • Page

    Det är inte kul alls att kräkas, men det är iaf snabbt gjort. Att gå omkring och känns sig olustig av illamående är värre enligt mig.

Svar på tråden Livets stora och små frågor