• Piggelin1

    Livets stora och små frågor

    Frejis - vad fasen - kan inte det där jädra myomet hålla sig på mattan

    Järnkaminen & Djurgården - kan ngn upplysa en oupplyst från "Framsidan" vad detta är?!
    Välkommen hit i alla fall!

    Tinga förresten - log när jag läste ordet "guttaperka" - det var läääänge sen jag hörde det! Kul ord!

  • Piggelin1

    Gjorde förresten min medborgeliga plikt på lunchen idag, då jag var iväg & röstade - gott att bocka av det.
    Inte för att jag har ngn speciellt bra koll på de som kandiderar, men känns ändå viktigt, inte minst som ett sätt att uppskatta att vi har demokrati här i Sverige.
    En kompis pratade häromdagen om detta att om man inte vet vad man vill rösta på, så kan man iaf rösta blankt, så har man använt sin röst. Kan bara hålla med honom...

  • Piggelin1

    AM - jomen det vet jag ju! Har full koll på vart Djurgården är & har varit där mängder med ggr & sen har jag kompisar som är trogna Djurgården-fans - men jag fattade inte vart Järnkaminen kom in i det hela?? Vad är det? En spis ngnstans på Djurgården?!

  • Piggelin1

    Tack Passionsblomman - nu fattar jag! Så det är namnet på hejaklacken?! Mkt tjöt om Djurgårdens hockeylag har jag utsatts för genom åren, men aldrig hört talas om ngn järnkamin förut

  • Piggelin1

    Det silas väl bort lite info på vägen mellan östkusten & västkusten Dvs att jag missat "kaminen"...

  • Piggelin1

    Hej alla,
    vad knäppt BT verkar vara för tilfället Försökte läsa ikapp igår, men det var nästan omöjloigt när det heöla tiden låste sig...
    Gör ett försök nu iaf & hoppas att det går vägen!

    Nenne-darlingen & även Nenne-mannen - fy faaaaan vad livet är orättvist. Det är ju verkligen er tur nu
    Vet inte riktigt vad jag ska säga, så jag skickar sonika en hög pussar & kramar
    Så jävla FEL att ni inte lyckas, ni ska ju ha en liten knatte, precis som Lappis (& EA, Snaily med flera)

  • Piggelin1

    Passionsblomman - så du är florist - vad kul!! Jag älskar snittblommor! Har en favotritaffär här i Götet som är min favorit, där de är så himla duktiga & dessutom har bra öppettider. Fast för ett tag sen hittade jag en ny, som också verkar jättebra, så jag kanske sviker den "gamla" & handlar där också!
    När jag åker ner till brorsan i Amsterdam brukar jag alltid köpa med mig ett fång snittblommor (tulpaner, amaryllis, solrosor osv osv) & forsla hem på flyget, det är ju så himla billigt där & det finns så himla mkt att välja på!!

    Vilken del av landet bor du i? Vad är det mer för frågor vi brukar ställa? Skostorlek, ålder? Ålder har jag ett svagt minne av att du nämnt här, ngnstans 37-39, kan det stämma?

  • Piggelin1

    Vänner - vad kul att du kikade in igår!!
    Visst har fyllde Prinsen två nu i maj ngngång?

    Ja just det, på tal om födelsedagar, är det imorgon som Iris fyller två? Grattis i förskott i så fall?!

    Vänner igen - vi lade upp ett gäng bilder på Picasa under byggets gång & sen var tanken att vi skulle fota när vi kommit iordning & lägga upp de bilderna med, men vi har inte ens börjat fota ännu... Ena brorsan har varit på mig i två månader om det nu, eftersom de inte är i Svedala så ofta & alltså inte varit här ännu. Men om/när vi kommer till skott, så lovar jag att jag ska maila länken

    Koko - ja - man känner sig verkligen som en kalv på grönbete, detta med att ha flyttat till hus! Igår pratade vi med ena närmaste grannen, som flyttade in i sitt hus i helgen som gick & de hade också lämnat en lgh i stan & är nya på husgebietet. Kul med ngn mer - annars verkar väldigt många här på gatan ha bott i området fast mindre i radhus/parhus etc. Inget ont i det, men kul med ngn mer från "stan"

Svar på tråden Livets stora och små frågor