• Piggelin1

    Livets stora och små frågor

    ja just det - Peace & Love - min brorsdotter i Jämtland som tog studenten häromveckan - hon ska dit med några kompisar. Hade det inte varit för henne, så hade jag missat denna happening totalt...!

  • Piggelin1

    Tyder det på att jag håller på att bli tant?
    Fast det är jag nog redan - sen länge...

  • Piggelin1

    På tal om ingenting - en kompis till mig gifter sig idag, samma dag som hon fyller 40! Lät som ett himla mysigt upplägg på deras dag, när hon berättade om det - blev sugen själv! Kanske ska slå till i januari då jag passerar den magsika gränsen

  • Piggelin1

    Nenne - jag skulle kunna skylla också på att Falun är såpass långt härifrån & att man har lite mer koll på det som händer i södra Sverige?!
    ...fast med det resonemanget så borde jag ju inte ha koll på Yran i Ösd - & det har jag ju

    Snaily förresten - Dundermarknaden, är det ngt som du har koll på? Var där för ett gäng år sen & det var verkligen som att landa mitt ute i en helt annan värld, men hade väldigt kul!

  • Piggelin1

    Muggles - inga höstblåsor - vad är det för ngt förresten?

    Däremot en dotter som bits & nyps friskt för tillfället på dagis. Igår morse när jag lämnade henne berättade ett av de större barnen för mig att "Amanda bit & nyps". Dessvärre är det rätt frekvent för tillfället Hoppas att lite paus semester & sen bytet till dagmamman ska göra att det lugnare ner sig framöver.
    Samtidigt så verkar barnen på dagis tycka det är kul med Amanda, så det var mer sagt som ett konstaterande. De är väldigt "på" henne & det är väl hennes sätt att värja sig, speicellt så länge som hon inte talet släppt & hon kan kommunicera med ord istället för handling.

  • Piggelin1

    Aha, fyller jag på en torsdag - det var mer än jag visste! Kompisen som gifter sig idag fyller uppenbalrigen också på en torsdag - det kanske är ett vinnande koncept?!

    Hmmm, får fundera mera på detta...

    Snaily - tror inte att du missade ngt, men för mig som "sörlänning" så var det en upplevelse, så fort jag öppnade munnen så fick man höra "Du e int härifrån, va?"
    ...och så LJUSET - det blev ju aldrig mörkt på natten. Ok ingen midnattssol, men coolt att solen var borta så kort tid på natten! Där ligger vi i lä på västkusten!

  • Piggelin1

    Page - jag har inboxat dig!!

    Har varit grymt pysslig nu ikväll - bakat en mjuk kaka med apelsin & choklad & så hallonmuffins. Hur man nu kan få för sig det när det är supervarmt ute... Fick ett ryck när jag såg att äggen i kylen höll på att bli gamla

    Nu ska jag packa inför helgens tjejresa

    So long!

  • Piggelin1

    ...och druckit gott rödtjut har jag också gjort, käkade sen middag med mannen för en stund sen, yummie

    Snorkfröken, var det du som frågade efter bra vin - jag ska fundera! Fast i ärlighetens namn har jag nog bättre koll på vinerna i 100-130-kronorsklassen än 250-dito Hmm... men jag ska fundera!

Svar på tråden Livets stora och små frågor