• hujjedamejj

    CAMBRIDGE kuren- tråd nr 14. Alla nya & gamla se hit!!

    Dag 2. Det var sex timmar sen jag tog min andra påse. Jag har en kvar att ta. Är det möjligt? Jag är inte inne i ketos längre enligt stickorna, men det känns fan som det. Var till och med ute och sprang idag. Det är ju dag två och då var jag dö sist.

    Kan det fortfarande vara så att kroppen är inställd på att äta pulvrena även fast jag tog ett upehåll på två dagar?

  • hujjedamejj

    Såg att det stog lite konstigt: "Det är ju dag två och då var jag dö sist."
    Jag menade förra gången jag var inne på dag 2 så höll jag på och dö... Jag mådde pissigt som fan. Konstigt att det inte är så idag???

  • hujjedamejj

    Duschess! Jag har oxå levt syndigt i två dagar, men har dock kört igång igen och är inne på dag 3 på ren kur. Men jag ska som sig, köra tills på fredag den 5:e juni!!!

  • hujjedamejj

    Dag 3. Idag kan det nog bli min värsta dag. Känner mig orkeslös. Men fortfarande inte hungrig.

  • hujjedamejj

    Nej. jag tycker inte att du ska göra det. kan pajja allt precis som du sa!


    Peppy skrev 2009-05-20 20:51:38 följande:
    slutet på dag 3! Det har gått jättebra. Jag har inte känt sug efter något direkt. så jag är rädd att suget ska komma imorgon. Jag har dessutom glömt min ck hemma (sover hos en kompis - ska jobba imorgon och röd dag = ingen buss klockan 6!) så jag funderar på vad jag ska äta imorgon till frukost innan jag kommer hem och kan ta min ck. Några ägg kanske? Jag tror inte jag kommer vara hungrig, men något måste jag ju äta.. få se hur jag gör. Känns dumt med tanke på att dag 3 är över och jag kanske har hamnat i ketos. Fast om jag inte äter kolhydrater bordet det egentligen inte vara nån fara..ni är jätteduktiga allihopa! kämpa på!
  • hujjedamejj

    DAG 3, jag märker ett tecken på att jag håller på med CK nu. Jag fryyyyser. Äntligen ett tecken. Har mått hur bra som helst ch inte alls lika illa som förra gången!!!
    71,1 stod vågen på imorse. NU börjar vätskan försvinna igen! Jaa! Jag är back in the track again =)

  • hujjedamejj

    Åh nej! Jag glömde att handla nya cambridge igår. Men jag pratade med min konsulent och det gick lika bra att ta naturdietpåsar.

    70,7 kg visade vågen idag, dag 4. JAg har gått ner 2,1 kg sen i måndags! Weeee! Nu rullar det på igen!!

Svar på tråden CAMBRIDGE kuren- tråd nr 14. Alla nya & gamla se hit!!