• Duchess

    CAMBRIDGE kuren- tråd nr 14. Alla nya & gamla se hit!!

    Bra jobbat! Min var också mörklila

    Dag 5, -1,5 kg (men då går jag inte på ren kur).


    hujjedamejj skrev 2009-05-09 14:26:37 följande:
    Ooops, ska sluta med salt då. Kollade stickan imorrse, mörklila! =) Precis vad jag trodde!74,4 kg dag 6. -3,5 kg
  • Duchess

    Jag är ju redan gift, så jag har ingen absolut deadline Jo, jag vill gå ner i vikt innan midsommar då jag åker en vecka till Italien.

    Jag äter två Cambridgemål + lite annat. Det varierar vad det blir. En del grillad kyckling utan skinn, gurka, solrosfrön och broccoli är exempel på saker jag ätit. Ikväll blir det lite mer mat då vi ska på förlovningsmiddag. Då har jag bara ätit ett cambridgemål, lite solrosfrön, en korvbit (med hög kötthalt) och druckit nästan två liter vatten.


    hujjedamejj skrev 2009-05-09 17:02:34 följande:
    Hur mycket äter du då?komb kur är inget för mig då jag måste g ner, och det är fort... =) Bröllop om drygt en månad.
  • Duchess

    Ett härligt i-landsproblem är att jag inte riktigt vet vad jag ska göra av mina luncher när jag går på Cambridge. Jag har valt att ta en shake på förmiddagsfikat, en på eftermiddagsfika och sedan antingen äta ett GI-mål mat hemma på kvällen eller göra en Ck-grönsakssoppa. Passar mig utmärkt eftersom jag inte gillar att äta frukost men ofta är hungrig på kvällarna.

    Men vad gör jag med lunchen? De dagar när det är vackert väder tar jag gärna en promenad. Men annars då? Det blir dyrt att shoppa varje dag...

  • Duchess

    Jag bloggar, men inte om det här Just idag har jag bloggat om att vara frivilligt barnlös. Men du har rätt - jag kanske ska sikta på att uppdatera bloggen på lunchen.


    bambibloggagratisse skrev 2009-05-11 21:17:09 följande:
    Duchess: Om du inte har något att göra så kan du alltid skriva på en blogg (det rä väldigt peppande) eller läsa bloggar!
  • Duchess

    Ni är så duktiga och får så bra resultat! Just nu funderar jag på att gå över till ren kur några dagar, eftersom jag hamnat på en viktplatå. Vågen har inte rört sig ett hekto åt något håll på fyra dagar, trots att jag bara ätit t ex kyckling, lite soppa och cambridgemål. Jag har också varit noga med att dricka tre liter om dagen. Nåja, vi får se...

  • Duchess

    Min mage mår inte heller bra på ren kur. Jag blandar friskt mellan nån enstaka dag ren kur + dagar med cambridgemål och lågkolhydratkost. Det funkar för mig, eftersom ketosen bibehålls även när jag äter.


    oliveroebbasmamma skrev 2009-05-13 10:08:44 följande:
    Här är det 4:e veckan jag kör. Kombinerad kur blandat med ren kur några dagar då o då Totalt minus 11,2 kg och massa minus på måtten!!!Känns otroligt skönt!Men tyvärr måste jag köra kombinerad kur eftersom min mage lägger av på ren! Någon som har nåt förslag på hur man kan få igång den på ren???Kämpa på tjejer, ni är såå dukiga!
  • Duchess

    Jag röstar på att du gör som jag, dvs äter två CK-mål om dagen samt ett mål GI-mat (med mycket lågt kolhyratsinnehåll). Jag brukar ta mina CK-mål på jobbet och äta middag hemma på kvällen.

    Jag har gått ner ganska precis 2 kg på 8 dagar med den varianten, och hoppas på en lika fin fortsättning


    Venus08 skrev 2009-05-13 12:55:00 följande:
    En fråga till er som hållit på med CK en längre tid:Hur i hela fridens namn klara ni av det?Jag har provat CK i sammanlagt 1 vecka på ren kur. Under den perioden var jag konstant hungrig, hade huvudvärk och helt galet vresig och arg. Jag pallade inte längre än 1 vecka (och inte min familj heller som var tvungna att bo med detta monster)...Nu har jag 5 kg kvar som jag skulle vilja gå ner till mitt bröllop (den 29 augusti). Försöker äta sunt samt promenera ca. 3-4 gånger i veckan (8km), men de sista kilona vill inte ge med sig. Så till mitt stora förtret ser jag CK som det enda och sista alternativet. Hur och vad skall jag göra??? Snälla hjälp mig!
  • Duchess

    Gör det Ibland äter jag mitt mål mat till lunch, om kollegorna ska göra något speciellt. De vet om att jag äter GI, så då går vi till något ställe där det är möjligt att få hyggligt GI-vänlig mat.

    Hemma äter jag mycket kyckling och grönsaker. Andra favoriter är tacofärs med sallad, gurka och het sås, samt rostbiff med tillbehör. Broccoli går det också åt en hel del av.


    Venus08 skrev 2009-05-13 13:05:26 följande:
    Wow, det låter faktiskt riktigt bra med det upplägget du har...Finns inget värre än att sitta tillsammans med familjen och se på när de äter MAT medan man själv för nöja sig med en vidrig CK soppa... Skall absolut fundera på saken!Tack!
  • Duchess

    Håll ut! Tredje dagen har alltid varit jobbigast för mig när jag gått på ren kur. Mycket vatten och nån huvudvärkstablett brukar hjälpa litegrann...


    Marialia skrev 2009-05-13 14:41:33 följande:
    usch...mår inte alls bra idag, 3dje dagen... har huvudvärk o mår illa. Försöker hälla i mig allt vatten, men d e ju inte så lätt :( jobbig dag idag helt enkelt...
  • Duchess

    Det är ju ruskigt bra! Jag kör också kombinerad kur. Har gått ner 2,4 kg på 10 dagar. Det är inte så jättemycket, men om jag fortsätter så blir det ju mer än 7 kg på en månad....


    oliveroebbasmamma skrev 2009-05-14 08:41:12 följande:
    FASEN...jag är så impad av hur duktig du är!!Själv traglar man med kombinerad kur...får inte igång magen med ren..hur gör du?- 11 kg på 4 veckor ändå...och då är det verkligen inte ren kur!
Svar på tråden CAMBRIDGE kuren- tråd nr 14. Alla nya & gamla se hit!!