Inlägg från: SweetSun |Visa alla inlägg
  • SweetSun

    50-tals bröllop fortsätter...

    pizan; ja rosa kanske känns lite sådär, samma med vitt när du har rosa /svart..svårt det där! Jag hade massa dilemman med färger när jag hade min andra klänning (rosa med svarta prickar), så jag bytte till slut till en vit..

    men om du känner att det är så som du vill ha, varför inte? Den är ju skitsnygg inget snack om saken!

  • SweetSun

    jag har kommit fram till att det blir en svinrygg här! Jag funderade på utsläppt lockigt, men tror det kan kännas mer festligt för min del med uppsatt..

  • SweetSun

    pizan; njao, de har liksom kommit att tillhöra "kulturen" idag, det med burlesque och så! Jag tycker också att det är skitsnyggt! Tror att det är 20tal t.o.m, men jag kan ha fel!

    Bestämde oss för en till låt under vigseln, men vi gick ifrån temat lite, det blir en sen 60tals låt Men det är bara jag som varit lite nitisk, men det tror jag ingen tänker på, hehe.

  • SweetSun

    ja apropå det nu då.vad ska ni alla ha för låtar? Här blir det;

    Ingång; The clovers "love love love"

    Britt Damberg "blå blå är kärleken"
    ben e king "stand by me"

    utgång; Elvis "as long as I have you"

    Och jag är nervööös!! 11 dagar kvar!!

  • SweetSun

    lillem; ja jag hade också sparat penga till massa lyx, men så blev jag arbetslös och fick leva på de pengarna Det var lite tråkigt. Men jag ska till frissan ett par dagar innan för att färga och klippa, så den biten blir bra. sen blir det nog lite lyx hemma bara med fotbad och kanske man får massage..? hehe. Ansiktsmask vågar jag inte, så jag har en tendens att få finnar efter det..

  • SweetSun

    jag var/är personlig assistent och hade ett jättebra jobb, men som alltid i det här yrket så kan ju vårdtagaren gå bort..vilket då hände. sen har jag inte fått nån mer fast tjänst utan harvat runt som vikarie lite smått..
    Sökt en massa jobb men får inget.. har lite svårt att skaffa vilket som helst med eftersom jag inte är fullt frisk i kroppen, det ställer ju till en del.

    det med bubblet ska jag nog gå på Min ena väninna kommer ner till mig redan på torsdagen innan bröllopet så då kan vi ha lite självvårds kväll =P

  • SweetSun

    lillem; jag har en kronisk sjukdom tyvärr, så det lär inte bli bättre tyvärr. Men jag har ett ganska positivt synsätt på livet så jag överlever

  • SweetSun

    jag ska hämta ut min klänning imorgon! Ska komma ihåg att fota den då!

Svar på tråden 50-tals bröllop fortsätter...