• Myrmor

    Göteborgsbrudar 2009- Del 5!!!

    Tjoho tjejerna!

    Idag tar myran kål på mig, sen hon vaknade (kl6) har det varit ett enda långt buhuuuuu, "dääääär" (fattar hälften av gångerna vad hon pekar på, resten blir hon URSINNIG). Puh, nu sover hon i alla fall, och jag ska ta två alvedon och fortsätta arra körlåtarna till vigseln.

    Känns som om vi har fånigt bra kontroll på allt, som om det kommer dyka upp nåt dunderviktigt snart som vi glömt.. hoppas inte dock! Häftet är i princip klart, bordsplaceringen likaså, ska träffa kören och dela ut noter idag, sen är det typ klart också..

    Imorgon kommer jag gärna och möter upp er när A kommit hem från jobbet! Ser fram emot lite vuxen ledig tid. Vart och när ses vi?

  • Myrmor

    Han slutar inte förrän 17, så jag är nog inte inne förrän vid 18 typ. Messar och kollar vart ni är då om jag inte hört nåt innan dess

  • Myrmor

    Hallå tjejer!

    Sååå nyfiken på era bilder, vi får ha showtime nästa gång vi ses.

    maastricht: blev det en kul hippa?

    Kul med ringbeställning! Hoppas du blir nöjd tekannan!

    Har precis bråkat järnet med min frisör och bokat av . Var där på provuppsättning (skulle kosta 1600 inkl löshårslån), sen kommer jag hem och då ringer hon och säger att det kommer kosta 2450??!!??. En jäkla höjning på 50% för att hon måste rulla håret på mig (för att det inte gick att ha rakt hår med hennes fula syntetlöshår...). Så kan man ju inte göra!!! Bokade av omedelbart men måste såklart ersätta henne för arbetstiden idag, så priset kommer landa mycket dyrare än jag planerat. Men det känns som en principfråga, kan inte sitta där på min bröllopsdag och vara sur på tantfan!!?? Bokade in mig på grannsalongen, där det inga problem. 1750 kr inkl löshår och hårrullning . bläää, nu dök bridezilla upp igen... Nästa människa som försöker blåsa mig på pengar bankar jag i huvudet!!

  • Myrmor

    Hade hoppats på rakt hår, men det verkar vara stört omöjligt om man vill ha löshår i .. suck!

    Är så himla grillsugen, men har planer för torsdag redan .

    Apropå ingenting tx2: Hur blev det med talet? Behöver du min hjälp?

  • Myrmor

    Ska kolla in det!! Verkar som de flesta salongerna kör på syntethår, och det har ofta ett fall i sig, därav krånglet. Måste kanske köpa eget löshår ändå om jag ska få det som jag vill.. Ska kolla in npoblesse, tack för tipset!

  • Myrmor

    Molly: Man kanske kan lägga in det i ugnen på multilåg värme?

    Tx2: Känner mig också rätt cool, mer stressad över lägnehetstjosan.. Budgivningen börjar på torsdag i alla fall så får vi se om blir nåt!

    Ska kolla naglarna idag, testa angelicas tips först tror jag. Sen ska jag till min alldeles egna frisör här i göteborg och bli lite ompysslad

    Baver: Shit vad avundsjuk jag blir, det låter som en perfekt hippa!!

  • Myrmor

    En vecka kvaaaaaar (trumvirvel) för tizia och tx2: hur känns nerverna??

    Har legat totaldäckad av migrän i tre dagar, men börjar känna mig bättre. Hoppas hoppas att det inte kommer tillbaka idag

    I morse kom A:s vänner och hämtade honom för svensexan. Verkade bli ett kul gäng. Har inte frågat vad de ska göra, bara sagt att jag vill ha hem honom hel och ren nog för att bara kunna spola av! Så ser ni en stackare i neongrön chalmersoverall och matchande peruk på stan är det min blivande... passera förbi.. han brukar inte vara sån .

    Ska försöka att slutställa häftet idag, och gå in skorna en stund

  • Myrmor

    Här håller vi på att gå in våra guldskor. Myran tultar runt i sina, och jag i mina. Kommer bli som tofflor om ett par veckor .

    Tack för igår, roligt att få ett ansikte till nicket tizia, och tänk vad världen är liten .

    Vi ska ut på väst, sko och slipsjakt till A nån kväll i veckan (han har en ny snygg kostym så vi sparar in lite pengar där). Du får tipsa om bra ställen sen Danielaa!!

  • Myrmor

    TJOHO!!! Heja tx2 och tizia!! När ni läser det här är ni nog FRUAR, det ni!! Har lyckats klämma mig i en festklänning så nu blir det snart avfärd .

    Blev hippad igår oxå som jag misstänkte, supermysigt! Berättar mer i veckan, nu ska jag sminka bort de mörka ringarna under ögonen .

    Puss!!

  • Myrmor

    Åh tack från mig oxå, ni var så HIMLA fina båda två . Ser fram emot bilder bilder bilder!! Mys nu, så får du överösa med tips och sakutlåning senare (har ett par förfrågningar ).

    Grattis Tizia oxå!! Ska bli roligt att kolla in bilderna!

    Sitter hos mamma och fixar det sista med klänningen, det kommer bli super! Imorgon blir det körrep och ansiktsbehandling, mys!

  • Myrmor

    Grattis maastricht!!! Så ledsen att jag inte kan vara där och se er . KRAAAM!!

  • Myrmor

    Hallå tjejerna!

    Sååå mycket att kommentera, har läst allt dagligen men inte hunnit skriva.

    Mysigt med bebbe-look & bebisplanering, är sååå ledsen att jag missade baver, messa gärna över videon till mig med!

    Snygg ring tekannan, ser nästan exakt ut som min (vi har god smak ).

    M2009: gott att höra att livet leker för digm, det förtjänar du!! kram!!

    Bridezilla (sorry menar danielaa ). Tagga ner på stressen lite, det är lååångt kvar! Tårtan fixar sig, var sak tar sin tid, andas lugnt! .

    Här är kaos. Min mormor som lades in på sjukhus i torsdags är nu döende och det vänder såklart upp o ner på allting. Mycket stress, gravidhormoner, ledsenhet och skräp! A är en klippa dock, och vi kör på som tåget med våra planeringslistor och försöker ta en timme i taget, men det är tufft nu. Kommer troligen förlora henne också innan veckan är slut, och därmed har 18% av min släkt dött inom ett halvår, känns lite ensamt..

    Nu ska jag försöka sova några timmar, imorgon är det dags för rutin-ultraljud och mera bröllopstjosan! Vi ses på fikan på onsdag.

    tx2: Har kikat bättre nu och lånar gärna vit sjal, coursagenål och korgar. Ta med på onsdag så blir jag grymmeglad! Tack, du är en hjältinna!

    kram på er!

  • Myrmor

    Hallå goingar!

    Mormor gick bort igår natt, men vi försöker ändå se fram emot lördagen. Tillbringade hela dagen igår i olika affärer, och idag ska det allra sista pysslet ske innan avfärden mot vbg imorgon .

    kvar att göra idag:
    *bränna ner musiken vi samlat ihop och ladda in på mp3-spelaren
    *limma 120 servettringar
    *gå på lägenhetsvisning
    *köpa tuggummi
    *packa bröllopsresväskorna
    *hämta PA till kyrksalen

    Resten görs imorgon, känns rätt lugnt .

  • Myrmor

    Hello där!

    Imorgon blir jag fru!!! . Igår var det kaos här hemma, sååå svårt att packa!! Du ska göra dig i ordning där, jag här, tyra behöver en egen väska, inte över 20 kilo och lättburet för nån måste bära barnet. Haha, vi är verkligen orutinerade på familjecharterprylen . DEssutom fick A ett nervöst bryt och sprang omkring som en yr höna mest, så man fick prata med luuugna lååångsamma rösten om man ville att han skulle göra nåt vettigt .

    Men nu står allt här redo för avfärd och om en timme kommer mamma. Sen börjar galendagen när allt ska ske . Får se om jag hinner in ikväll hos mamma (beronde på om jag lagar veg/laktosmat till kl 03 ) annars ses vi som ses imorgon!

    Gött att det löste sig så bra med cateringen A!! Är så glad för er skull!

    SWEET SUN!! Ha en underbar dag imorgon!! kram!

  • Myrmor

    Hello girls!!

    Nu är vi tillbaka från 10 dagars efterbröllopsgos . Skille, sweetsun, tx2 & tizia - jättefina bilder!!! Har knappt sett en enda bild från vårt bröllop ännu, vi kom hem igår kväll, så det får bli något att se fram emot efter helgen. Lägger upp så fort jag har någon (oxh om nån av er brudar fotade bröllopet och har bilder vore jag fånigt glad om ni ville maila dem till mig)!

    Är galet nöjd, rörd, glad och knockad av att allt blev så bra som det blev på vår dag . Känns som man kommer på fler och fler saker för varje dag som går som var grymma .

    Har lämnat vidare korgar och sjal till molly tx2, vill du ha tillbaka nålen?

    Har tillbringat dagen med att sortera in alla bröllopspresenter i vår överfulla lägenhet (i-landsproblem ). Hejar också på en date snart, sen blir det väl semestrar och folk försvinner åt höger och vänster innan det är dags för augustibrudarna att ta vid .

    pöss!

  • Myrmor

    Hallå!

    Gör ett tredje försök att skriva, bt verkar inte vara min vän den här veckan.. *muttrar*

    Danielaa: Vi hade det ljuvligt, verkligen ett mysigt ställe om man inte vill åka superlångt.

    Blivande brudar: Kul med ringar!!!

    Baver: Håll ut, snart är det över .

    Tekannan: Hejar också på läraryrket, ska bara sluta ploppa ut kids så jag hinner färdigt med utbildningen.. .

    Skille: Välkommen tillbaka!!!

    Linvinter: Välkommen hit!!

    Sweet: Grattis till jobbet!

  • Myrmor

    Va trist tizia!!

    Skille: lovely bilder!!! Är så avis att jag missade er dag! Hur mår magen?

  • Myrmor

    fredriksdal blir vårt nya hem . Ni är välkomna på flyttgrillning i augusti/september .

    Shit vad duktiga ni är tx2 som redan skickat ut tackkorten. Vi väntar fortfarande på bilder i massor .

    Har vi nån ny date på g?

  • Myrmor

    Stackars tx2 .

    Vi var på bröllop på midsommar, det suger att vara nykter på festliga tillställningar!!!! Har jobbat som en liten tok, gothia nalkas och det är lite för tungt för mig. Tvåan har protesterat redan, jag har förvärkar som inte är ok, REDAN?? Suck!!! Så nu är det lugn och vila beordrat (tur att det mesta går att göra stillasittande vid datorn). Som grädde på moset har myran 40 graders feber och vill helst hänga runt halsen på mamma som en liten apa, svårt att förklara för en pytte att mamma inte får bära tungt i onödan .

    Har skjutit tackkorten på framtiden, vi får ta det efter gothia (då kommer de två månader efter bröllopet, det måste väl vara ok??)

    Blivande: Kul att ha dig här igen!! Har som du förstår haft häcken full och inte hunnit ringa, men vi får ses snart!!

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009- Del 5!!!