• molly10

    Göteborgsbrudar 2009- Del 5!!!

    Får jag vara med el är det för sent?
    Gifter mig 30/5 i Utby Kyrka och har festen i Fräntorps Folkets hus.

  • molly10

    Jag har drömt att klänningen redan var färgad när jag skulle ha den på bröllopet, har funderingar på att färga den efteråt, men nu hade det gått väl fort.

  • molly10

    Hade gärna hängt med igår, har ju hört en del om er också, men det var påsättning av nygamla sulor på droskan på programmet. Kanske kommer fler tillfällen innan pingst.

    Klänningen är thaisiden så det borde gå att färga, tyllen kanske inte är med på noterna men då kan man ju sy på en annan färg längst ner på underkjolen, detta eftersom tyllen syns ca 5 cm.

  • molly10

    Drömde igen inatt, har inte kommit på vad förrän nu. Insåg att jag hade glömt ha på mig "något blått" på bröllopsdagen, tills jag tittade mig i spegeln och såg att jag hade en gigantisk ljusblå rosett mitt på magen och ett blått band runt midjan.

    En svensexearrangör ringde och frågade om min blivandes personnummer. Varför behöver man ett personnummer för en svensexa? Ska de öppna ett sparkonto åt honom?

  • molly10

    Tx2, fixa en chokladpralin var till alla gästerna? Tror det skulle vara uppskattat!=) Du missade indiern på lunchen idag!

    Vi var och möblerade lokalen igår, det blev mindre plats i verkligenheten än på min skiss eftersom jag hade halverat bordsstorleken. Önsketänkande. Men alla får nog plats om de håller in magarna!

  • molly10

    Vågar inte riktigt kommentera er alla så jag skickar bara en hälsning till T att jag har fler piller i lådan. Våga chansa på att Steinbrenners tårtor inte har nötter el laktos!

    Har varit en duktig flicka och sköljt ett kilo ris, men hur får man det att torka utan att mögla?

  • molly10

    Jag kan tipsa om Aerius, ganska ny och för mig väldigt effektiv allergimedicin!

    Bra med tipset om att dammsuga rispåsarna, vi fyllde hälften utan att ha sköljt riset men fick backning av Tx2 så nu är allt sköljt och ompacketerat! Kan ju vara bra att suga tyget så inget gammalt mjöl sitter kvar.

  • molly10

    Aerius är piller. Jag tycker Nasonex, ett halvnytt nässpray med lite kortison, är mycket effektivt. Bland ögondroppar är Tilavist favoriten, gulfärgade som man INTE ska få på vita kläder för det går inte bort, det svider till när man droppar i dem, men ack så effektiva. Har en väldigt värdefull känning till en Öron-näsa-hals-läkare som har bra koll på effektiva moderna mediciner.

  • molly10

    Ska vara lite On Topic för ovanlighetens skull, idag är min klänning klar på kemtvätten. Har dock lite svårt att få den provad hemma eftersom K absolut inte vill se den eller mig innan dagen D. Får väl fråga någon granne om de kan knäppa upp mig, undrar om jag ska fråga den alkoholiserade Ungraren eller tvåbarnsmamman och förskoleläraren. Tror jag tar den senare.

  • molly10

    Hippa som inte gick av för hackor i lördags, bra jobbat Tx2!

    Någon som har koll på var man kan hitta ett stort lass is billigt, säg en svart sopsäck full? Har hört rykten om McDonalds, någon som vet?

  • molly10

    Skille: Såg ditt inlägg i en annan tråd och tänkte att jag svara här. Jag är inte så erfaren på området men jag sydde mig en en riktigt bra underkjol själv. Har du bara en symaskin gör du det på en timme!

    Fick bra hjälp av tjejen på Myrins i Sävenäs. Kan skicka dig ett MMS med foto på den. Tx2 kanske kan skicka dig fotot för hon fick det på MMS. El om Tx2 skickar ditt nummer till mig, gissar att hon har det.

    Jag googlade mönster på underkjol och fick lite tips.

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009- Del 5!!!