• Dewi Sri

    Minus 2 kg: Tips och inspiration!

    Vilka strålande resultat Valkyria! Mycket inspirerande!

  • Dewi Sri

    Valkyria: usch då vilken dryg sömmerska! Hon var säkert bara avundsjuk
    Gymmade idag för första gången på några veckor. Fortfarande svårt att få rätt på det där med bättre kost när det är stressigt, men jag jobbar på.

  • Dewi Sri

    Hmmm....ja, det är ju en otrevlig sanning att punktförbränning inte funkar och att man därför tyvärr inte kan välja var man ska bli smalare. Kanske bättre att satsa på det man vill framhäva istället? Om du är lång, smal och bredaxlad kanske lite extratrimmade armar kunde vara något? Även om styrketräning ibland är lite långtråkigt.... Sedan kan man ju med fördel "klä fram" de delar man vill framhäva eller dölja. Jag har också liten byst och brukar därför satsa på skärningar precis under bysten, som empireskärning t.ex. Snygga omlottöverdelar med djupa urringningar kan jag tyvärr glömma!

  • Dewi Sri

    Just tillbaka från en timmes powerwalk i solen! Tjoho!

    Tesshjärtafred: Jag kan verkligen relatera till det där med långa dagar - det känns ibland hopplöst att kunna äta rätt när jobbet går i 130 och allt som finns att tillgå är ett kakfat! Kan dock tipsa om viktväktarnas grönsakssoppa på burk, den är faktiskt riktig god och bra att ha i lådan på jobbet.

    14:e november: ja, jag har redan min klänning. Den är underbar! Nätt upptill, v-ringad och avskuren med ett band under bysten, ganska mycket vidd nedtill och ett litet släp. Bra tumregel om man är liten i kroppen: lite tyg upptill - mycket nedtill!

  • Dewi Sri

    Hejsan Valkyria! Det är kanske lite slitigt för kroppen att springa två gånger om dagen? Visserligen gör man av med många kalorier när man springer, men om kroppen blir för sliten ställer den in sig på ta vara på all energi den får i sig och fettförbränningen blir inte lika effektiv. Har jag läst i alla fall :)
    När är den stora dagen? Har du hört något mer om klänningen?
    Själv går det ganska bra. Kan tipsa om en bra länk med gratis nedladdning av musik för löpning och power walking! www.motiontraxx.com/ Kämpa på alla duktiga tjejer!

  • Dewi Sri

    Hej alla duktiga tjejer! Hoppas ni har en riktigt skön ledighet!
    Min blivande är smal och kan stoppa i sig vad som helst utan att gå upp, själv har man ju inte riktigt samma tur Svårt när han vill köpa hem godis och chips och man själv försöker vara duktig. Jag har inte lyckats nå mitt mål än, men jag är mest nöjd att jag i alla fall inte gått upp, med tanke på att jobbet varit så stressigt och att jag inte ätit så nyttigt. Delmålet är att slimma ner ett kilo tills midsommar. Vårt bröllop är inte förrän om drygt ett halvår, så för den sakens skull är det ju ingen panik. Ska jobba på någon timme till och sedan ut i motionsspåret. Kram till er allihopa! Heja heja!!

  • Dewi Sri

    Stort grattis Valkyria84!!!! Superbra jobbat!!!
    November14, när jag verkligen, verkligen måste ha något gott brukar jag köpa lite, lite lösgodis. Bara en bit av varje sort, och bara av sorter jag verkligen älskar. Det eller en liten bit mörk choklad är fina belöningar!

  • Dewi Sri

    Tjoho! Dewi Sri igen. Vägde mig idag: 0,8 kg kvar till delmålet midsommarafton. Det ska nog gå!
    Hur går det för alla er andra duktiga tjejer?

  • Dewi Sri

    Attans! Nu har jag gått upp igen! Plötsligt är det inte 0,8 kg kvar till målet utan 1,5 kg! Troligen p.g.a. av slarv cch för lite motion under en mycket stressig arbetsvecka.

  • Dewi Sri

    Hejsan alla duktiga tjejer! Hur går det för er? För mig går det ok: 0,8 kg kvar till delmålet midsommar, så det borde verkligen gå ! Behöver all "thinspiration" jag kan få

  • Dewi Sri

    Bra jobbat tjejer! Här går det också bra allt eftersom delmålet närmare sig! Hur går det för er?
    Härligt att du är gift nu Valkyria84! Grattis!!

  • Dewi Sri

    Söndag igen och en knapp vecka kvar till delmålet. 0,1 retligt kg kvar, är det inte otroligt?

  • Dewi Sri

    Tack för uppmuntran Valkyria84 och Tess! Ja, jag ser också målet som uppnått. Midsommarhelgen är delmålet, då ska vi åka till den stad vi gifter oss i, träffa våra kompisar, cateringfirman och sömerskan - det blir lite som ett startskott för bröllopsplanerandet! Vi gifter oss inte förrän i december, så "projekt: bröllopsformen" har startat tidigt och är mer av ett långsiktigt projekt. Hoppas m.a.o. att behålla vikten och kanske tappa ett kg till inför själva bröllopet.
    Har hittat ett bra sätt att mota bort sötsuget på kvällen: bitar av fryst mango (ica)! Smakar som glass!

  • Dewi Sri

    Hej igen Valkyria 84, 14:e november och alla ni andra! Hur går det för er? Själv har jag lite svårt att få ihop det vettigt med mat och motion eftersom arbetsdagarna är så långa och stressiga. Mitt nya delmål är -1kg till den 1/8. Nu kör vi! Tjoho!

Svar på tråden Minus 2 kg: Tips och inspiration!