Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    1 miljon steg på 10 veckor

    ja, jag har förstått att det liksom blivit en ond cirkel för din kropp. Jag tänkte bara att kanske om du går i skorna och sedan gör stretch och avslappningsövningar eller så, så kanske skorna kunde hjälpa i och maedatt hållningen blir rätt...jag vet ju inte alls såklart..bara spånar här nu.
    Går du hos ngn sjukgymnast/massör eller liknande?


    tonårsmorsa skrev 2009-04-28 23:50:12 följande:
    Problemet med min rygg är att jag har ont för att jag går och spänner mig konstant. Var hos sjukgymnasten igår, men sen igår kväll hände en hel del grejer som gjorde att spänningen ökade mer än innan. Det är ett jäkla skit att jag inte kan slappna av trots att jag nu vet vad det beror på. Har ju fortfarande nackspärr också (haft i 3 månader nu).
  • passionsblomman

    Ja, jag förstår... det är nog bäst att du tar det lugnt med dem då..
    Bra att du har en sjukgymnast iallafall!
    Jag hoppas verkligen du snart får upleva lättnaden av att allt detta släpper och blir BRA!!!!


    tonårsmorsa skrev 2009-04-29 00:09:24 följande:
    När man går med MBT-skor så påverkar de muskelaktiviteten väldigt mycket i ländryggen och det är det som är problemet. Jag klarar inte högre muskelaktivitet än den som redan är. Går hos sjukgymnast 1-2 gånger per vecka just nu.
  • passionsblomman

    11000 steg idag och jag hade ju tänkt hinna mer, men då vi har tokstädat och varit och handlat också idag så räckte inte timmanrna till för mer. Man måste ju laga lite mat också..
    Ni skulle se vilket fantastiskt rent och superfräscht kylskåp jag har nu! Nystädat och FULLT med grönsaker och frukt!

  • passionsblomman

    *svischar förbi* hej hej! Inte så mkt tid till långprommisar eller bt idag-men rejäl storstädning har pågått hela dagen igår och på fm idag. Gått mina 35 min på fm och sedan en del på stan, men nu ska jag umgårs med min pappa som är på besök...

  • passionsblomman

    Har haft besök av min Pappa och hållit på med storstädning innan dess denna veckan så tiden för låååånga promenader krympte väldigt, men har uppskattningsvis gått mellan 8000-11000 steg/dag i veckan i genomsnitt- stegräknaaren är ju kass, så det blir på ett ungefär utifrån tidigare rundor...

    Den här förmiddagaens vägning och mätning är dessutom ett tydligt bevis på det där att man inte ska stirra sig blind på vågen, för jag har bara minskat 0.2 kg enligt vågen, men flera cm på mätställena runt magen och centuimetrar på de andra ställena med.

    Eller så har vågen helt enkelt gått sönder...

  • passionsblomman

    Hjääääälp!!! Jag har börjat äta hormoner för vi håller på med fertilitetsbehandling härhemma.

    JAG ÄR SÅ GODISSUGEN SÅ JAG SKULLE KUNNA...JAG VET INTE VAD!!!!

  • passionsblomman

    Åååååååå! Det värsta är att i min garderob ligger det TVÅ påsar med Ahlgrens bilar (köpta som 3-pack för 25 spänn på Ikea som 3 veckors lördagsgodis åt min son)

    Jag har INTE varit ett smack sötsugen sedan jag satte igång min kur och stavandet, däremot kaffesugen-men det får jag dricka igen nu.

    Jag har ätit massa morötter och frukter och allt jag ska under dagen. Det hjälper inte!

  • passionsblomman

    Idag har jag inte gått nästan alls ännu...Jag får väl försöka hinna en sväng efter föräldrafreningens styrelsemöte.

    MEN jag har vägt och mätt och sedan jag började mitt projekt för 4 veckor sedan har jag gått ner 4,1 kg!

    Därför tänker jag inte ens tänka på att jag räknade 1,2,3,4...20 st Ahlgrens blar i en äggkopp igår. Jag åt dem en i taget och MYCKET långsamt!

    Har varit och handlat mat också nu så kylen är laddad med bra mat. Efter den här utrensningskuren jag gjorde så SMAKAR allt mycket mer och bättre! Det är en jätteupplevelse faktiskt! Som att smaklökarna har fått en renovering!

  • passionsblomman

    Här skäms vi väl inte! Här peppar vi bara tycker jag!

    Jag rusade ut i skogen efter styrelsemötet nu och det blev mörkt alltmedan jag gick så fy vad nära det varatt jag stukade foten.
    Gjorde mitt bästa för att skrämma livet ur en grävling också. Han hade inte vätat sig en tvåbening, det syntes...

    Så, idag blev det bara mina 4000 steg plus lite målmedvetna steg inne på ica...

Svar på tråden 1 miljon steg på 10 veckor