• warren

    1 miljon steg på 10 veckor

    Hej!

    I morgon tänkte jag att jag skulle ta på mig stegräknaren och börja trampa. Samtidigt ska jag försöka i så stor utsträckning som möjligt dra ner på kakor, godis och glass.

    Om 12 veckor gifter jag mig och jag vill känna mig vacker på min stora dag. Därför sätter jag upp som mål att på 10 veckor gå 1 miljon steg. Det är knappt 15000 steg om dagen, dvs inget jätteprojekt.

    Någon som vill hänga på? Sen kan man gå in och peppa varandra när det känns tungt. Kom gärna med andra förslag på något enkelt och hälsosamt.

    kram

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-04-13 20:08
    1 vecka, 9 kvar. Kör hårt.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-14 21:12
    Nu har halva tiden gått och det verkar som om alla har varit jätteduktiga. Kämpa på 5 veckor till så får se vem som först når miljonen.

  • Svar på tråden 1 miljon steg på 10 veckor
  • september2009bröllop

    hehe jag hade inte heller så mycket steg i helgen men lyckades få ihop 20864 steg idag

  • Sommar 2010

    Hur hinner ni andra gå så mycket? Det känns som jag skulle behöva promenera hela kvällarna för att få ihop mina steg och det räcker med att jag jobbar över en stund eller har något inbokat så blir det jättesvårt. Borde kanske börja med morgonpromenader, men jag är så förtvivlat morgontrött.

  • passionsblomman

    Hinner inte alls just den här veckan! Går hela dagen i mina mbt-skor, men ingea riktiga raska rundor, utan bara själva vardagsstegen, det är fullt upp för tillfället. Nästa vecka blir bättre. Då SKA jag ta morgonrundor igen!

    Hejja alla!

    Sommar 2010 skrev 2009-05-14 19:03:37 följande:


    Hur hinner ni andra gå så mycket? Det känns som jag skulle behöva promenera hela kvällarna för att få ihop mina steg och det räcker med att jag jobbar över en stund eller har något inbokat så blir det jättesvårt. Borde kanske börja med morgonpromenader, men jag är så förtvivlat morgontrött.
  • september2009bröllop

    Jag har lyckats knata på bättre än någonsin denna veckan.. 20500 steg i måndags och 16000 steg på tisdagen.. idag har jag varit ute på en jättelångis.. 12000 steg blev det på promenaden

    Kämpa på ni andra Ni har ju gått så mycket alla andra veckor så en lite dipp denna veckan är ju inte så farligt..

  • warren

    Räknade ut mitt stegresultat efter 5 veckor och låg på 510000 steg ungefär. Har fortfarande problem med ryggen så jag går gärna inte ut och powerwalkar som jag tycker är så roligt. Får väl kämpa mig ner till gymmet och träna upp bålen. Men jag tycker verkligen att det är blää.

    Kram på er. Ni är supterduktiga.

  • Äntligen är det min tur

    Är det inte det ena så är det det andra........

    Fösta pajjade jag knät sist jag gick en långrunda. Nu ligger jag hemma i feber o e dunderförkyld.Va besviken jag blir på allt!!!!

    Men jag har räknat mina vanliga steg per dag. Vilket är ca 8000 steg. Så en reäl promenad varje dag så är jag i mål utan problem.

    Kämpa på allihopa

  • passionsblomman

    Ja eller så springer man på fertilitetsbehandlingar och käkar hormoner så hela kroppen blir helt konstig och man HINNER inte gå som man hade tänkt..

    Men vi ger minsann inte upp!
    Alla steg räknas och imorgon är en annan dag!

    Äntligen är det min tur skrev 2009-05-15 12:15:44 följande:


    Är det inte det ena så är det det andra........ Fösta pajjade jag knät sist jag gick en långrunda. Nu ligger jag hemma i feber o e dunderförkyld.Va besviken jag blir på allt!!!! Men jag har räknat mina vanliga steg per dag. Vilket är ca 8000 steg. Så en reäl promenad varje dag så är jag i mål utan problem. Kämpa på allihopa
  • Äntligen är det min tur

    Åh shit ... går ni igenom sånt!!
    Det gjorde jag förrut också. SKITJOBBIGT!!!! Stackare, men tänk på att det kommer bli bra sen.... Tänk när det kommer en lite sötnos till er. Som du kan lägga i vagnen o gå ut o gå med o räkna steg

    Jag håller tummarna. Vår prinsess kom av sig självt när jag behövde ta en paus ialla tester, inseminationer, hormoner mm mm. Hon va VÄL värd att vänta på. Hon fyllde 5 igår.

    Imorrn ska vi på bröllop i Småland. Det ska bli kul


    passionsblomman skrev 2009-05-15 18:11:03 följande:
    Ja eller så springer man på fertilitetsbehandlingar och käkar hormoner så hela kroppen blir helt konstig och man HINNER inte gå som man hade tänkt..Men vi ger minsann inte upp!Alla steg räknas och imorgon är en annan dag! Äntligen är det min tur skrev 2009-05-15 12:15:44 följande:
  • passionsblomman

    Åh gud vad skönt med nån som vet vad jag menar med allt detta meckande! Jag har varit så TRÖTT denna veckan och förra att man blir ju nästan lite skraj.

    Vi har en son sedan förut, men efter 8 år och inget syskon har vi nu fått hjälp på traven. Och du har helt rätt det är steg med vagnnen som är planen, och min största sporre att komma i bättre fysisk form är just att jag vill orka med både graviditet och livet efteråt på bästa sätt. Nu väger jag tyvärr tom ett par kg MER än jag gjorde när jag var i v40 med min son!
    Det är inte bra!

    Vad roligt att gå på bröllop! NJUT!!

    Äntligen är det min tur skrev 2009-05-15 21:04:44 följande:


    Åh shit ... går ni igenom sånt!! Det gjorde jag förrut också. SKITJOBBIGT!!!! Stackare, men tänk på att det kommer bli bra sen.... Tänk när det kommer en lite sötnos till er. Som du kan lägga i vagnen o gå ut o gå med o räkna steg Jag håller tummarna. Vår prinsess kom av sig självt när jag behövde ta en paus ialla tester, inseminationer, hormoner mm mm. Hon va VÄL värd att vänta på. Hon fyllde 5 igår. Imorrn ska vi på bröllop i Småland. Det ska bli kul
Svar på tråden 1 miljon steg på 10 veckor