• Anja 19 juli 2008

    Fruar i Lund - del 3

    Tidigare var vi Brudar i Lund, nu är vi Fruar i Lund

    Hej allihop

    Nu när alla Lundabrudar - sommar 2008 - har blivit fruar så måste vi ju ha en ny tråd.

    Det har varit så underbart roligt, spännande och givande att dela varandras planering, stötta, få stöttning, idéer, åsikter och bara prata skit rent allmänt, i denna tråd. De flesta av oss har ju även träffats IRL och kommer fortsätta göra det hoppas jag.

    Här kan vi brudar från Lund med omnejd älta bekymmer och glädjeämnen och dela med oss av allt mellan himmel och jord.

    Hoppas att ni hittar den nya tråden! :)

  • Svar på tråden Fruar i Lund - del 3
  • labbråttan83

    Ho ho allihopa!

    Är inte här inne så ofta nuförtiden men nu är jag det i alla fall! Med mig flyter livet på som vanligt fast det går väldigt trögt med lägenhetsletande...jag har utvecklat ett stort tålamod vid det här laget, alltid något

    Jag kan också den 15 maj fast tidigast kl 16. När skulle ni träffas egentligen??

    Roligt att det går så bra med era magar, fast jag fattar inte varför ni ska vara så duktiga och gå vårruset??? Det gjorde ju inte ens jag, ogravid och allt Men jag är impad, heja heja!

    Så tråkigt med din allergi Flamora, hoppas att det är en sådan som försvinner igen och bara är på tillfälligt besök!

    Hoppas det är bra med Anne med, träffade henne på bussen för ett tag sen och hon sa att hon var trött och sliten, så jag hoppas hon har gått på ledighet vid det här laget.

    Ha det bra allesammans, nu ska jag ladda inför jobbfest ikväll!!

  • Embo81

    Har kollat över lite när vi kunde fika, Gabby, Flamora, Labbråttan och jag kan den 15e. Hur hade du det Anja? Orkade inte titta tillbaks på de andra sidorna. Ni andra?

    Var ska vi ses? Och när? Madde kunde efter 16.00, ska vi träffas då eller ska vi ses lite tidigare så kan Madde komma dit vi är? Det är ju bäst att vi ser till att hon stannar till sista man, annars finns det ju en viss risk att vi blir lämnade med notan..hihihi

  • labbråttan83

    Touché Embo


    Embo81 skrev 2009-05-10 08:26:25 följande:
    Har kollat över lite när vi kunde fika, Gabby, Flamora, Labbråttan och jag kan den 15e. Hur hade du det Anja? Orkade inte titta tillbaks på de andra sidorna. Ni andra?Var ska vi ses? Och när? Madde kunde efter 16.00, ska vi träffas då eller ska vi ses lite tidigare så kan Madde komma dit vi är? Det är ju bäst att vi ser till att hon stannar till sista man, annars finns det ju en viss risk att vi blir lämnade med notan..hihihi
  • Flamora

    Haha.

    Jag träffas gärna lite tidigare, eftersom jag ska fira min mans födelsedag sen på kvällen Vid 15?? Eller en kompromiss, 15.30, så får jag gå när jag måste.

  • Fröken Planera

    Hej! 15.30 passar mig bra. I tidningen står det att det ska vara fint väder hela veckan, så vad sägs om en uteservering någonstans???

    Jag har för mig att det italienska Caféet har uteservering på bakgården... Men det är ju en liten bit ifrån stationen. Labbråttan, kommer du med tåget, eller?
    Ska jag kolla om man kan boka bord på Gräddhyllans uteservering?

  • labbråttan83

    Hej! Jag kommer så fort jag kan på fredag, tar bussen från Malmö. Var ligger det italienska kaféet? Annars funkar Gräddhyllan också, bara där finns kaffe

  • Embo81

    Hej

    15.30 blir bra. Det italienska eller gräddhyllar spelar ingen roll för min del! Italienska har uteserv, vet ej hur det är med bokning på något av fiken.

  • Fröken Planera

    Madde, det italienska caféet ligger snett mitt emot domkyrkan. Mellan Konditori Lundagård och Café Mondo (som ligger på hörnet mot stadsbiblioteket)

  • Anja 19 juli 2008

    Gaaaaah fasen oxå, blir ju alltid så här. Snyft.

    Äntligen internet igen och än en gång så blir mitt fikaförslag förlagt på en tid då jag inte kan. Jag ger upp banne mig.

    Fika ni. Jag är ändå inget roligt sällskap just nu. Blivit lurad av min chef som lovat mig ett vik på ett år. Kom t jobb i onsdags och fick reda på att en annan tjej, som inte är lika nära LAS som jag, fått viket. Är så jä..la arg o besviken och RASANDE och arbetslös from 17 augusti.

    Så ursäkta mitt utbrott. Hade bara sett fram emot att få vara med den här gången.

    kram

  • Anja 19 juli 2008

    Någon som vill träffas lite tidigare? Anne ska nog med på fredag. Har pratat m henne på fb. Hon träffar ev mig lite tidigare. Jag måste gå ungefär 15.30 nämligen. Hämtar på dagis kl.16 (kan ev skjuta på det liiite men inte mycket).

Svar på tråden Fruar i Lund - del 3