Inlägg från: Svanboet |Visa alla inlägg
  • Svanboet

    Jag lånar ut...

    Mycket bra!

    Detta borde vi ha en tråd för varje nejd! Bor för långt bort från Övik för att kunna nyttja ditt "upplag" men helt klart hade det varit bra om ALLA slapp handla samma grejor.

  • Svanboet

    Vart hittar vi dig då? Tänkte att man kan ju börja förbereda en eventuell lista på vart man ska åka för att "låna"


    TinkieWinkie skrev 2009-03-18 17:01:43 följande:
    Men gud vad bra! jag tänker främst på resursslöseriet med att vi alla köper samma, men även kostnaden. Fan vilken bra idé Efter 4 juli lägger jag till allt jag har hemma att låna ut
  • Svanboet

    Typ?
    Storlek?
    Plats i landet?


    MissTiny skrev 2009-03-19 12:49:58 följande:
    Jätte bra tråd! Jag har själv inte hunnit köpa på mig så mycket än, men kan definitivt tänka mig att låna ut saker efteråt..Ingen som kan tänka sig att låna ut ljusstakar? Jag behöver 20st ljusstakar för höga ljus (alltså inte värmeljus), det blir ju rätt dyrt att köpa 20 sådana..
  • Svanboet

    Toppen! Borås/Gbg är mitt område också...


    TinkieWinkie skrev 2009-03-19 21:21:27 följande:
    Mig hittar man i Göteborg!
  • Svanboet
    MissTiny skrev 2009-03-20 08:51:58 följande:
    Typ är inte så noga, jag är väldigt flexibel. Så länge de är vita/silver/svarta eller lila då så spelar det nog ingen större roll. Jag finns i Arboga, men har en sambo som arbetar i Sthlm, så hela området mellan Örebro och Stockholm funkar för mig..
    Typiskt! Vi har lite mässing-ljusstakar (och annat) som är fruktat snygga med stora långa ljus i men vi bor i Borås så det är lite väl långt att åka! Jag är ett ljus-freak så det blir mycket ljus på vår fest kan jag lova.
  • Svanboet

    Körkarl då eller? Brudgum tror jag inte det är någon som behöver låna till den dagen... hoppas jag iaf


    MulleNuh skrev 2009-03-20 11:23:59 följande:
    Jag kan låna ut en avdankad gammal karl!
  • Svanboet

    Väl motiverad fråga! Pant är kanske inte en dum idé men vad begär man då? Den högra skon? Pengar innebär ju att man kunde lika gärna sålt grejorna till det priset för det är fortfarande inte säkert att folk lämnar tillbaka.


    JBB skrev 2009-03-20 13:32:37 följande:
    En fråga: Hur gör ni när ett par vill låna något av er? Bestämmer ni en tid med paret, dom kommer och tittar och hämtar grejerna för att sedan lämnar tillbaka dom när bröllopet har varit. Men hur är ni säkra på att ni får tillbaka grejerna? Så man inte lånar ut saker i godan tro och sedan blir blåst på allt. Kanske kan man införa "pant"? Jag måste erkänna att det känns lite skrämmande att låna ut något till en "okänd", det finns många oärliga människor i världen.
  • Svanboet

    Så länge det rör sig om saker som man har köpt enkomt och som man inte dör av att bli utan tror jag att jag skulle kunna låna ut i god tro, men jag skulle nog ändå kräva adress och telefon till brudparet och sedan kolla upp det innan jag lämnar ut grejorna. Det är den säkerheten jag tror skulle duga åt mig.

  • Svanboet

    Sitter som på nålar och väntar på nästa community... min m2b kommer bli överlycklig om vi kan låna ihop till en del och på så sätt hålla nere kostnaden för festmaterialet.

  • Svanboet

    Underbart! Tänk vilken bröllopsanpassad, budget och miljövänlig bank av likasinnade det blir på en sådan sida.


    Jojjo82 skrev 2009-04-23 12:03:14 följande:
    Åh, men tack så mycket Jag är konsult inom 3D-CAD och PLM och det betyder att jag hjälper konstruktörer att rita upp lastbilar i ett 3D-program på datorn Eftersom jag är konsult, så jobbar jag på annan ort på vardagarna och har därför en massa ensamtid på vardagskvällarna.Dock så blir det ingen programmering på helgerna, för då pussar jag på min m2b!Själva programmeringen är bara ett stort intresse och jag har en massa liknande projekt på gång förutom delarmedmig.se, som vi får se om det blir något av... Det är bara så himla roligt att jag fått så'n respons på sidan och att den nu är uppe i över 50 registrerade användare!
  • Svanboet

    Bäst att vi ouffar på denna tråden så vi får igång utlånandet då!

    Alla x-brudar, numera fruar, som finns där ute. Hjälp era medbrudar med saker som ni ändå bara har förvaringsutrymme åt och som ni antagligen inte kommer behöva just imorgon. En uppmaning i all välmening

Svar på tråden Jag lånar ut...