Inlägg från: sarahkka76 |Visa alla inlägg
  • sarahkka76

    Vi med lila som färgtema forts..

    Nu har jag också hittat hit

    Vi har Purpur, Mörklila, Svart och Silver.


    burnisen skrev 2009-03-13 09:19:33 följande:
    Skriver en rad och lägger till i favvolistan Någon som har färgat in lakan eller liknande själva??
    Jag startade en tråd ang det och fick reda på att för varje paket färg kan man färga 2 lakan så det borde bli billigare att köpa i rätt färd från början.
  • sarahkka76

    Miss Moneypenny skrev 2009-03-13 09:23:35 följande:


    Här är ju tråden ju, har letat efter den :)Vi skickade våra lila inbjudningskort i förrgår. Bild finns i galleriet. Funderar på att använda samma bakgrund till menyer, placeringskort osv. Vad tror ni om det, blir det för plottrigt?
    De var så jätte fina! Jag tycker att det låter som en bra ide, så ska vi göra. Det silvriga dekorpappret som vi har på inbjudningskorten ska vi ha på festprogrammet och gästboken. Vi har inte placeringskort i form av kort så därför har vi inget där.
  • sarahkka76

    Miss Moneypenny skrev 2009-03-13 09:33:56 följande:


    Tack :) Era är ju superfina också! Snygg lila nyans! Vi tänkte nog också ha de där servetterna. Frågan är bara hur man ska vika dem.. Eller lägger man dem bara som de är på tallriken. Vad många fina buketter du har i ditt galleri förresten, bra inspiration!
    Tack
    Vi kommer att rulla våra och ha servettring som min mamma(som annars gör smycken) kommer att göra av silvertråd och dekorera dem med ametiststenar. Ska lägga upp en bild, den är inte så bra men bara för att du ska få se på ett ung. Sen lägger vi servetten på tallriken.
  • sarahkka76
    anapanasiti skrev 2009-03-15 19:33:16 följande:
    Då har man hittat till den nya tråden med Jag var på IKEA idag och där hittade jag värmeljushållare, Väghult, i mörklila. Här kan ni se hur de ser ut www.ikea.com/se/sv/catalog/products/90134571. Klicka på orange/mörkrosa. Jag köpte 20 st... gäller att passa på
    De är jätte fina, hade tittat på dem själv.
  • sarahkka76
    emmibob skrev 2009-03-17 21:43:40 följande:
    Hej!Visar mitt intresse Vi ska ha färgerna purpur, grått och silver som vårt tema.Tror det kommer bli lite knixigt att hitta allt i purpur så "mörkare lila" får också duga.Letar efter "klackiskor" i purpur, någon som sett sådana???
    Ja purpur är inte lätt att hitta! Även om det står purpur så tycker jag att de drar mer åt rött alltså mörklila än blått.
  • sarahkka76
    emmibob skrev 2009-03-26 18:05:24 följande:
    ja just det, jag var på Dollar Store idag och hittade där lila kristaller (till bla bordsdekorering). 70gr för 10:-
    Fanns det i andra färger också? Skulle behöva i svart och genomskinliga.
  • sarahkka76
    burnisen skrev 2009-03-26 20:49:31 följande:
    Är det ett bra pris för er som vet?Förresten, dollar store, finns det i närheten av göteborg??
    det beror på vilken storlek de har. 10mm brukar ligga på 0,86kr styck.
  • sarahkka76

    Haha okej, man får hålla ögonen öppna då. Vilken strl är dina?

  • sarahkka76
    burnisen skrev 2009-03-30 11:17:56 följande:
    På IKEA?? Det har jag aldrig sett, hade ju vart jätte bra i så fall Får ja kolla på nästa runda!Några fler tips på dekorationer??Vad ska ni ha för servetter?
    vi har hela tiden varit inne på att köpa servetterna till brudskålen och tårtan hos Calligraphen och få dem graverade. Men igår kände vi att det inte var viktigt för oss att ha graverade servetter och att det var en onödig kostnad så jag funderar på att köpa dem på Ikea. Såg att de hade sist jag var där.

    Vi kommer att ha svart duk som grund och på en duk i purpur som ska täcka hela bordets bredd. Så det svarta syns bara i det som hänger så att säga.
    Borden är bara 70cm breda så det finns inte så mkt plats för dekorationer så vi ska strö fusk diamanter och sen dekorerar vi med organzapåsar som bordsplacering med ngt i och tygservetter med servettringar gjorda av silvertråd och ametister.
  • sarahkka76

    The bride to be in june skrev 2009-03-30 11:52:36 följande:


    Vad underbart med en sådan här tråd! :D Vi ska ha purpur lila, lime och vitt! Jag är lite fundersam över dukningen... eftersom vi gifter oss nu i juni så börjar jag känna mig lite stressad!
    Vad har du för ideer än så länge?
  • sarahkka76

    Ja, jag skulle nog tipsa dig om det du sa, lila löpare istället för murgröna då får du in lite mera av den lila färgen.
    Eller om du vill ha en lila duk.

    Det låter som en kul grej. Annars kan ni alltid skriva gästens namn på festprogrammet så har ni en kombination av båda.

  • sarahkka76
    Diz skrev 2009-04-01 22:39:13 följande:
    påtal om band runt vaser... jag har ett lite DYIprojekt som jag tycker e sååå sött!Konservburkar! Kolla i mitt galleri så ser du. har förövrigt en hel del inspirationsbilder, hojta om du vill ha tips..
    Vilka fina bilder du har i ditt galleri
  • sarahkka76

    Miss Moneypenny skrev 2009-04-06 08:30:09 följande:


    Vart köper ni era lila servetter någonstans? Vilken är den bästa butiken för sånt? Vi ska ha vita linnedukar och silverkandelabrar och till det skulle vi vilja ha lila och svarta servetter med ett silverband runt. Vet nån var man får tag i svarta servetter förresten?
    Ikea har i både mat och kaffe storlek. De hade när jag var där sist iaf.
  • sarahkka76

    Då fanns det mörklila men det fanns inte så många kvar. Vilken nyans av lila förresten, den som går mer åt rött eller den som går mer åt blått?

  • sarahkka76

    Är det ngn som vet var man kan få tag på svarta tygservetter under 29kr? Har hittat på Hemtex men tycker att det blir lite dyrt för det priset.

  • sarahkka76

    Om det är någon som är intresserad som säljer jagst mörklila tygservetter. Annonsen finns på BT om ni vill kika. de r helt oanvända. Säljer de pga att nyansen inte stämde överens med resten av dukningen.

  • sarahkka76

    Stort grattis Miss Moneypenny! Ska genast titta på ditt galleri

Svar på tråden Vi med lila som färgtema forts..