Inlägg från: FruHögstadius |Visa alla inlägg
  • FruHögstadius

    Bröllop 2010 nr 6

    jo, det är superdyrt, men per vill ha just DEN tårtan, men jag fortsätter att leta, hade hittat en där tårtan skulle tosta 1800:- ungefär, men inget svar från dem alls, men jag ska jaga vidare, 4000:- har vi inte råd med idagens läge..

    justnu letar jag efter fotografer, IGEN... alla är så dåliga på att svara på mail, får väl grabba telefonen snart..

  • FruHögstadius

    jag skulle vilja ett trädgårdsbröllop, ala amerikansk bröllopsfilm, med grillbuffé och vita tält, men det är nog inget vi kommer att kunna fixa, men jag vill också ha väldirg många olika sorters bröllop, så det får bli en blandning
    jg ska iallafall snart åka bil och ska då plåga gubben lite IGEN

  • FruHögstadius

    åhh, jag är så glad, för det första så klarade jag av mina två tentor och för de andra så fick jag svar från begeriet.
    De hade vidare befodrat vårat mail till konditorn som skulle kolla på våra möjligheter till att få en sådan tårta vi vill ha, Per hade pratat med de förr och då gick det inte för de gjode bara chokladmousse, men nu verkar det vara något möjligt iallafall.

  • FruHögstadius

    Ja, jag ska strax ut på en promenad med hunden, sen ska jag bara njuta hela dagen,alltså med bröllop !

  • FruHögstadius

    vi funderar på att ha klädkod kavaj,. det var den som var mest valfri tyckte vi, vi funderar också på att ha valfri klädsel, tänkte att de flesta iallafall klär upp sig, typ shorta och byxa och knälång klänning.

    jag hade iallafall klätt mig i en lättare sommarklänning eller blus och kjol, typ knälängd. vill ha en lite mer skolavslutningskänsla, men på hösten.
    vad tror ni passar bäst som klädkod då?

  • FruHögstadius

    å, idag kommer mina tärnklänningar
    funderar på att köpa broscher till mina tärnor i form av bruna blommor, som jag funderar på att låta de ha , ex i håret, tycker ni att de4t gör något att de är i plast?

    Vi köpte en skyddsängel, finns i guld och silver på ex. smycka. jättefina

  • FruHögstadius

    vad roligt mysifer!

    i natt drömde jag att jag var och testade klänningar, drömde att jag var på någon smal vind och hon som hade butiken tog fram massor med klänningar men ingen som jag gillade, det fanns en jättefin som jag ville ha, och jag sa att jag ville testa den, så hon tog fram en klänning som var 7 storlekar för stor, för hon hade bara den och sen en som var en storlek för liten. Hon tyckte att det var bättre att ha en för stor än för liten klänning , snart fyller jag år så då önskar jag mig en klänningsrunda av gubben, och en slöja som present, eftersom han sa att vi kunde åka när som helst och testa klänningar.

    Fick hem mina tärnklänningar, och de är superfina. ska lägga ut ilder på dem senare, min syster kunde ha sinn, min andra tärna är bortrest, men hennes måste vi syn in, det vet jag redan. Helt klart värt pengarna, ett tips, till er som har brunt eller blått i färgtemat.

  • FruHögstadius

    nu finns bild på tärnklänningarna i galleriet och på bloggen..

  • FruHögstadius

    Jag kommer att lägga fram min slöja över axlarna när vi är i kyrkan.

Svar på tråden Bröllop 2010 nr 6