Inlägg från: FruHögstadius |Visa alla inlägg
  • FruHögstadius

    Bröllop 2010 nr 6

    jag hoppas att jag också får tillbaka på dek. ska jag spara lite iallafall, sen hoppas jag på ett sommarjobb och då ska jag nog lägga undan till en klänning
    min gubbe ska köpa en tv , så på den sidan blir det inget att spara.
    Han tyckte att det var en onödig utgift med tärnklänningarna, men jag sa att vi aldrig kommer att få dem mycket billigare så.

    Vi pratade om bröllopet i helgen och han vill inte planera för att ahn är rädd att vi inte ska ha råd och att jag ska bli ledsen, men han hjälper heller inte till med att spara så. JAg hoppas kunna spara ihop det mesta som jag behöver och sen till hösten måste vi hjälpas åt , annars kommer vi inte kunna bjuda så många, eller bjuda på så mycket mat..

  • FruHögstadius

    jo , jag har räknat och så , men han skyller alltid på att jag itne har de pengarna som behövs, men jag försöker iallafall spara och hitta billigare lösningar, jag tror att han är mest rädd för att de inte ska bli av och att jag ska bli ledsen eftersom det är jag som planerar allting.
    Man han säger ju också vad han själv tycker att vi ska ha. men spara gör han inte..

  • FruHögstadius

    ursh vad tråkigt med klänningen.. , hoppas att du hittar en lite bra för samma pris men från någon som är seriös.

    i helgen har jag tenta vilket betyder att jag itne kommer ha tid att planera bröllopet, men förhoppningsvis är jag klar redan i morgon så jag kan få lite tid för roliga saker.
    På måndag ska vi ta bort mammas hund, vilket itne är så kul efter 11 år tillsammans, men det är bäst för honom..så jag får se när jag dyker upp igen..

  • FruHögstadius

    välkommen abbiesmamma, hoppas det kommer att gå bra, vet ni hur ni vill ha bröllopet? stort,litet, tema ?

    melonbuske - vad roligt, hur ska den se ut?

    tentan går helt okej faktiskt, hoppas kuna skriva klart den i dag redan , men vi får se hur trött jag blir på den senare idag...

  • FruHögstadius

    hej tjejer, lite OT,sitter och skriver min tenta, nu är jag så irriterad på den , jag ska skriva om ett företag som jag har Gedigen erfarenhet av, jag ska veta hur de styrs och hur allt går till.
    Hur ska man kunna skriva en sådan fråga om jag inte har någon gedigen erfarenhet av en organisation.
    jag har varken varit anställd på det sättet att jag vet hur hela organisationen styrs eller varit medlem i en organisation på den nivån att jag vet hur man löser vissa saker..
    åhh, jag behövde bara skriva av mig..

  • FruHögstadius

    melonbuske- den där klänningen var jättefin, helt klart en klänning som jag också skulle kunna tänka mig att ha på mig

  • FruHögstadius

    jag har gjrt klar mina festprogram har inte skrivt ut dem än, men de är klara att printa , har inte skrivit något som har med lokalen och det går ju att ändra meny och bordsplacering.

  • FruHögstadius

    MissMijah- jättevacker klänning , du kommer bli superfin i den..

    Skrev nyss klart tenata, hoppas verkligen att mina sidor räcker, känns som jag har tömt mitt huvud på information.

    Väntar med spänning på mina tärnklänningar som skulle lev. runt den 10 april, annars har det inte hänt mycket, väntar fortfarande på svar från flera olika lev. inom olika kategorier till bröllopet. Annars funderar jag snart på att köpa in papper till korten, men jag är rädd att de ska tappa färg, vanliga skrivarpapper blir ju ganska fula efter ett tag och jag är rädd att om jag köper vackra papper nu så kanske de tappar lyster fram till bröllopet, vad tror ni ?

  • FruHögstadius

    jag tycker också att det är dåligt att de inte tar med allt, mannes kläder har aldrig varit inräknade, tältet igår var inte heller inräknat tror jag.. kul att det var från uppsala igen (för mig) , men det känns så konstigt för på de ställerna som de var på har högre priser när jag kollar än vad programmet redovisar.

    var nyss ut på cateringfirman som de anlitat båda gångerna och ser att de har ändrat mycket i menyn iallafall, men inte mycket billigare än vad det var förr.

  • FruHögstadius

    vi bor i Morgongåva, utanför Uppsala.

    idag ska jag till ikea, kanske ska inhandla något till bröllopet som inte är alltför dyrt.

Svar på tråden Bröllop 2010 nr 6