Inlägg från: FruHögstadius |Visa alla inlägg
  • FruHögstadius

    Bröllop 2010 nr 6

    ah , ska kolla, hur brukar det vara med storlekarna på dessa västar?
    vad ska man söka på? ,. heter de något speciellt ?

  • FruHögstadius

    ah , då vet jag vad jag ska söka på iallafall, det var ju svårt att bara skriv väst till herr , eller ja..

  • FruHögstadius

    jättefint smycke fenixx

    idag ska min GUBBE; hör och häpna åka till en konditor för att beställa en födelsedagstårta, och gissa rätt, han ska beställa en med fyllningen som vi vill ha till bröllopet
    det trodde jag aldrig, han skulle dessutom på eget initiativ ta reda på vad det kostade för en bröllopstårta per bit och vad som ingåick etc.

    jag är så stolt över honom

  • FruHögstadius

    Glad Påsk alla !

    idag blir det en resa till stockholm på födelsedagsfest så nu ska jag bomba gubben med idéer.
    Mina tärnklänningar kommer inte att komma förrens i maj, det har blivit restade, om jag ska vara riktigt ärlig tror jag inte att de kommer att komma alls, det kändes nästan för bra för att vara sant..

  • FruHögstadius

    hello!
    igår beställde gubben en födelsedagstårta och frågade hur det var med fyllningar, eftersom vi planerade att anlita denna konditor till bröllopet.
    Men de kunde inte fixa svartvinbärsmousse och inte vit choklad heller, så vi får se, kanske om man beställer långt i förväg att de kan fixa det.
    Men det blev nu choklad-och hallonmousse, så vi får se vad det smakar.
    Gubben skulle fråga om priserna när han hämtar tårtan, eftersom han inte ville ta det på telefon..

    Men lite har han gjort iallafall

  • FruHögstadius

    vi har superfint väder idag också, hela helgen har varit superfin! på torsdag ska jag iväg till fjällen för att åka skidor, hoppas på bra väder där också, dock fick jag en tenta som ligger den härhelgen så jag kan bara vara ledig och åka en dag

    i mitten av maj planerar jag att vi ska åka och titta på fest lokalen, de har renoverat och målat om så jag hoppas att det är fint,. nytt kök har de också fixat till.

  • FruHögstadius

    vi kommer att gifta oss 4 ½ år efter att vi förlovade oss. Och 5 år och 1 dag efter att vi träffades..
    Har fixat och trixat med budgeten igen och vi kommer nog att klara 40 000:- på 65 gäster. vårat mål för närvarande.. annars ligger det still här på planeringen.

    hittade en gammal bröllopstidning från 2006, som jag klippte lite i.
    visste inte att jag ägde en sådan gammal tidning, jag var ju hmm. knappt 18..

  • FruHögstadius

    hej tjejer.
    är tillbaka efter en helg med skidor ! , vi hade det lite jobbigt igår kväll. Mina depretiner, brukar komma fram så här på våren, men idag känns det bättre, jobbigt för oss båda. Köpte nya allt om festen idag. så lite ny inspiration har kommit till, dessutom pratade vi bröllop 8 timmar på hemresan igår, och han är ganska engagerad och säger vad han tycker och tänker.

  • FruHögstadius

    hej tjejer..
    har ni varit in på den här hemsidan, www.foreverbride.se ? letade runt efter västar till gubben, men hamnade på klänningar igen.

    Krystal: jättefin tiara !

  • FruHögstadius

    det ser fint ut sundance, jag jobbas kunna få med gubben till kyrkan snart för att titta på lokalerna, kanske inte boka än, men så att vi kan få komma in och tittat på utrymmerna iallafall jag har ju varit där förr, men inte gubben.

    Vi har ju frågat runt lite hos konditorierna här runt omkring, men bara en verkar göra moussetårtor och då bara hallon! vi får se om vi väljer att beställa tårtan från chokladhuset.se som vi planerade från början även om de skulle kosta nästa 4 000:-

Svar på tråden Bröllop 2010 nr 6