Inlägg från: FruHögstadius |Visa alla inlägg
  • FruHögstadius

    Bröllop 2010 nr 6

    ja, finns ju billiga blockljus, 4 för 15:- , någon som har köpt dessa?

  • FruHögstadius

    tittade nyss, samtidigt som skatteåterbäringen damp ner i brevlådan 7000:- tillbaka, woho...

    sa till gubben att jag skulle lägga de på brudklänningen, då skratta han bara, men vi får se, utmärkt tillfälle att köpa den. Bara hoppas att man inte går upp eller tappar mycket i vikt..
    men förhoppningsvis kanske min svärmor kan sy in den annars..

  • FruHögstadius

    gud vad härligt, gubben fick tillbaka 20 000:- ( när han räknat in milersättning) , han ska köpa ny tv och ps3, men han kanske kan lägga lite pengar på bröllopet

  • FruHögstadius

    vad tycker ni , jag skulle vilja ha en ganska avslappanad klädkod, typ shorta och vanliga byxor, kavaj och så , men gubben vill ha frack när han gifter sig.
    Kan Gubben ha frack och sen har man klädkod till gästerna Kavaj, eller ser det konstigt ut?

    är kavaj det mest avslappnade klädkoden?
    vad skulle ni ha på er om det stod valfritt på en bröllopsinbjudan ?

  • FruHögstadius

    godmorgon mina vänner, själv sitter jag med just nu känns det som världens svåraste uppgift, har varit på promenad i över en timme nu , så jag har kommit igång, hoppas att jag är färdig med uppgiften ikväll iallafall

  • FruHögstadius

    hehe , min inlämninguppgift i skolan, var tydligen själv inte riktigt vaken..

  • FruHögstadius

    gud vilken dröm!

    jag drömde för några dagar sen om mitt bröllop. Jag drömde att det var på en släktings gård men stora tält och massor med ljusgula blommor i arrangemangen som stod på borden. Det var en jättestor svart scen där ett band spelade och så.
    Vi kom försent till middagen eftersom vi behövde stanna på vägen för att rasta hunden och när vi väl sätter oss ner så skulle jag föda barn, så vi fick åka i väg mitt i middagen.
    Det var en ganska kul dröm ,men det var bara släktingar som vi inte hade tänkt att att bjuda som var med i drömmen, det var lite läskigt.

  • FruHögstadius

    hehe vilken överraskning jag tittade på det, jag tyckte att det blev jättefint, helt klart min stil.
    Min gubbe tittade också, han satt och berättade utan att jag behövde fråga hur han ville ha det och så. Han gillade klänningen, och tygen i taket. Han berättade också att han var orolig att ingen skulle komma på vårat bröllop, eftersom hansbror ska gifta sig en månad innan oss,.

    nu är jag äntligen klar med mitt skolarbete också, så nu kan jag slappna av en vecka tills nästa arbete ska vara inne

  • FruHögstadius

    vet ni någon sida där man kan köpa västar till gubben ? , vi funderar på om han ska ha sin kostym som han redan äger, men då skulle vi vilja ha en väst med lite färg i, någon som vet om de finns att köpa på internet?
    kan man ha väst under vanlig kostym ?

  • FruHögstadius

    vi vill nog köpa, uppsala, i stan finns det ju och några småbutiker här runt om kring. hittde en sida men just ´nu kmmer jag inte på vad den heter, sen var det lite fel färger, men det ordnar sig.

Svar på tråden Bröllop 2010 nr 6