Inlägg från: FruHögstadius |Visa alla inlägg
  • FruHögstadius

    Bröllop 2010 nr 6

    hej tjejor nu har jag också hittat hit, fick svar från cateringfirman i går
    de skulle ta 250:- i serveringskostnader, kunde fixa barnmeny fäör 80-100 kronor olch oxfién skulle ligga på ett ungefär 150-200 kr, beroende på hunr många vi var och hur priserna står när i gifter oss. Nu kom jag ju på att jag glömde att fråga om momsen var inräknad i priserna så det blev ett nytt mail.
    ska räkna ut hur mycket billigare det blir nu när vi vet i princip alla kostander.

  • FruHögstadius

    såg ett repotage om rastaborg i en av de gamla bröllopstidningarna det såg riktigt fint ut.

  • FruHögstadius

    vi kommer inte att skicka iväg save-the-date,.
    kom nyss hem från simhallen, hade jag tid för mig själv att hitta kostander att dra ner på bröllopet. 48 000 är vi ner i nu med för 65 peroner.
    allt utom resan inräknad, helt okej, men gubben tycker fortfarande att vi kan komma ner lite till, har ni några tips?

  • FruHögstadius

    nej alltså vi har mest tittat på fler cateringfirmor, foto har vi valt att bara ha 2 timmars foto istället för 4 timmar och sen ska vi göra en egen "DJ-in-a-box" istället för att hyra, ananrs har vi inte gjort så mycket mer. smink och hår fixar jag tillsammans med mina tärnor.
    annars vet jag inte, fyverkerierna är ju kanske lite onödigt och vi har satt 2000:- på dessa men jag vet inte vad de kostar alls.
    Alkoholen har vi satt 4000:- vet ej om det räcker, vad tror ni?

    gör egna trycksaker 500:- inkl. porto för inbjudn. och tack kort.

  • FruHögstadius

    jag fick ett sms av min svärmor efter programmet, hon tyckte att det var jättefint och längtade tillvårat bröllop. Min gubbe och svärfar däremot är inte så engagerade,. Gubben bryr sig inte så mycket, vill få han att fatta lite allvar att vi måste börja spara snart men han bryr sig inte, säger att han ska köpa massor till bilen etc etc...

    jag tyckte att programmet var helt ockej, det blev ju jättefint i lokalen, bra för oss runt uppsala hoppas på fler inspirerande program, ska också göra en växtvägg att ha bakom oss, det var superfint, sen med vita och orangea rosor..

  • FruHögstadius

    ja , jag tänkte på hennes storlek, den passade verkligen perfekt.
    men inspirationen var härlig tycker jag, det var ändå en ganska tråkig lokal.

    jag sitter och tittar på ringar och hittade i en bröllopstidning indo nordic, någon som hört talas om de?
    indonordic.se
    e hade riktigt billiga ringar, läste lite om stenarna och så det verkade som de flesta "affärer" hade samma kvalité , någon som har sett skillander på olika kvalité på diamanter?
    den här hette Wesselton SI..

  • FruHögstadius

    jag behöver inte ha någon superkvalité och jag tittade på schalins ringar och det var samma som dessa, men jag är mest rädd att de ska vara "fula", såg andra sidor där det var "p1-3" , men jag fattar inte vad allt betyder, vaddå för inneslutningar?,

    jag var nyss inne på vi.foto och tittade, jag tyckte att bådas bilder såg fina ut, men jag skulle gå på kvalité och sen be släktingar ta massor med bilder, för att få några perfekta och sedan massor av släkt och vänner som kasnke också är duktiga på att fotografera. så det första tror jag

  • FruHögstadius

    indonordic2.addcms2.se/eShop/Guld/ringar/Alliansringar/article104.aspx jag gillade den här ringen, fast jag skulle vilja ha den i rött guld, men det gick itne att välja,..
    men skulle den bli aktuell så skulle jag maila och fråga vad den skulle kosta. i tidningen fanns den med rött guld..

    jag fattade det att diamenten är vit och med små inneslutningar..
    alt. den här indonordic2.addcms2.se/eShop/Guld/ringar/Alliansringar/article97.aspx

    fast i rött guld..

  • FruHögstadius

    vi har också problem med alla pengar, mycket utgifter och jag har knapp inkomst som pluggar, men jag hoppas att vi ska lycakas, vi fixar och trixar med budgeten hela tiden för att få ned kostnaderna, 45000 är vi nere på nu för 65 personer, men snart finns det itne mycket att ta ner på mer, och sparandet kommer börja vid löning nu

    Jag bryr mig bara om att diamanterna är fina
    och att ringen håller länge länge, men ska kika in i någon smycksbutik för att fråga mera någon dag

    humlan: jag tittade faktiskt på den där ringen också, den är superfin, men jag vet itne hur den skulle passa ihop med min förlovningsring, på bröllopsmässan testade jag en väldigt smalring och det var superfint ihop med min

  • FruHögstadius

    jag är född 88. kommer att vara 22 när vi gifter oss. min gubbe är född 85 så han är 25 när vi gifter oss. våra familjer vet, och min mormor som kanske sprider ut allt, men annars vet ingen, eller jag tror inte att NÅGON tar oss på allvar, ibland börjar jag tro att min blivande inte tar oss på allvar och jag pratade om det igår och han är mest rädd att jag ska bli besviken om vi inte har råd , men han vill heller inte börja spara något. Men jag har ialalfall börjat köpa in lite saker och spara lite.

    fick svar från Gysinge herrgård i dag , de skulle ha 450:- tror jag det var för en tre rätters, inkl. servering och hyra. men det skulle bli 7 000:- dyrare än vi har nu, och alkoholen ingick inte, ingen dekoration eller tilltugg heller. så vi kör nog som vi planerat från början. 45 500.- kostar vårat nu total för 65 personer.

Svar på tråden Bröllop 2010 nr 6